am si eu o intrebare,am pe un macbook windows si quicktime pro,am luat un film de pe net si cnad i-am dat play nu imi aparea nici imagine nici sunet.
am luat http://www.3ivx.com/ si mi-a mers imaginea dar sunetul nu,am mai luat un codec pt sunet dar degeaba.
ce mi-ar mai trebui ca sa imi mearga si sunetul?
Ai uitat sa spui ce format? Unele .avi-uri au niste codari mai speciale. Iti trebuie Perian 1.1 sau, mai bine, VLC sau Mplayer.
Din postul tau n-am inteles: vezi QuickTime sub Windows pe un macbook?
m am uitat cu ctrl+i si are codec 3ivx,cu media player are sunet,perian nu am luat,o sa incerc si revin cu amanunte,legat d quicktime,am windows instalat pe macbook,merg mai bine torentii pe windows
nu frate cu windows doar iau filme ca merge mai bine utorrent ca toate programele de torenti de mac….si am gasit un cod de quicktime pro pe torrenti pt windows,era doar o curiozitate de ce nu imi merg…. si pe mac cu cellulo la fel la unele nu imi merge sunetul si in quicktime merge sunet.
ti-am urmat sfatul si pe langa divx si perian care le aveam am luat si vlc,merge bine sunetul si sa pun subtitrare.
cat despre windows cred ca mai bine ma uit cu windows media player ce film am luat dupa care le copiez pe osx si acolo iau subtitrari si ce mai trebuie.mai am o singura intrebare,in VLC la subtitrare ce sa aleg la subtitle encoding ca sa fie scrisul 100% romanesc?