Deci in legatura cu Restore iPhone si pastrarea informatiilor din Contacts ... daca detineti un Mac ... e simplu ... nu stiu pe Windoze ... folositi Address Book ... eu toate cotactele din iPhone am facut Sync si acum le am in Address Book ... deci indiferent de cate ori dau Restore orincad pot sa-mi pun Contactele inapoi in telefon ... in plus le-am organizat si pe Grupuri ... dac faci organizarea pe Grupuri in Address Book la fel vor fi si pe iPhone ... o chestie misto asta
SMS-urile nu ai cum sa la salvezi din cate am vazut pana acum ???
Iar cu YouTube ... fiecare are fel de fel de probleme ... si cred ca in mare tine de cum accesezi acasa internetul de ce provider ai acasa ... incercati si in alte locuri unde reteau WiFi e mai profesionala ... parerea mea
Si eu am probleme cu YouTube ... e ceva super bizar si inexplicabil
Eu fiind in reteau Czone astia au politica ... 1 abonament = 1 calculator ... deci nu am cum sa impart banda de la calculator / imac prin AirPort si catre iPhone ... am gasit o rezolvare cu server Proxy ... dar de la inceput YouTube face figuri si nu am gasit rezolvare
Tot timpul imi da mesajul : YouTube not available. dau OK si gata nimic BLANK ramane
E fara explicatie ... desi MxTube merge perfect ... dau search si downloadez fara probleme ... si ce e si mai bizar daca intru pe EDGE accesez YouTube ... merge sa dau Search gaseste si ruleaza orice filmulet ... si daca inchid EDGE si trec inapoi pe WiFi ce am dat Search ramane pe pagina si daca dau play imi da acelasi mesaj YouTube not available. dar daca dau OK se incarca si incepe sa ruleze filmuletul ![]()
E ceva bizar are el YouTube o problema ceva nu-i convine dar ce ca totusi conecxiunea exista ???
Am instalat tot ce tine de activation youtube etc etc tot nu merge ... si am 1.1.4
VEZI PRINTSCREEN