Terminalul este pus in vanzare in incinta complexului T***l G** (dealer Vodafone) la un pret de 1700 RON (cu abonament) si 2000 RON la liber.
gata s-a intrat bine de tot, e ceva dubios rau. este un magazin din constanta care comercializeaza iPhoneul !
carrefour si vodafone s-au ales singure sa comercializeze iPhone, super tare. D’aia este democratie ! Mergem la constanta sa cumparam ca e mai ieftin, si ala tot din USA o fi ??
Uită-te atent printre rânduri în prima imagine: are 8Gb. La bani aștia (2000Ron) iei un 16Gb.
Păcat că nu face același lucru și Apple Romania prin magazinele acreditate.
in carrefour costa 2300 ron, deci se merita ... nu era vorba de pret era vorba ca a aparut si la Vodafone (cine-ar fi crezut ?) si-n carrefour, dar la Orange unde chiar ar fi trebuit sa apara tot nu o sa apara decat atunci cand o sa zboare porcii !
Nu e nimic “OFICIAL”, nu mai puneți titluri dintr-astea că îmi consumați clicurile de la Mighty Mouse degeaba! Ce urmează, “iPhone la Cosmote oficial”? Dacă niște firme au găsit o metodă de a vinde iPhone fără probleme cu fiscul sau cu ANPC-ul, asta nu înseamnă că e “oficial” și nici că operatorii GSM din România au vreo treabă cu asta.
Nu e nimic “OFICIAL”, nu mai puneți titluri dintr-astea că îmi consumați clicurile de la Mighty Mouse degeaba! Ce urmează, “iPhone la Cosmote oficial”? Dacă niște firme au găsit o metodă de a vinde iPhone fără probleme cu fiscul sau cu ANPC-ul, asta nu înseamnă că e “oficial” și nici că operatorii GSM din România au vreo treabă cu asta.
Titlul e cu tentă sarcastică. Noi, şi cel care a deschis topic-ul, ştim că nu e oficial. Ne “framamântăm” văzând nesimţirea celor de la Carrefour. Nesimţire ce aduce profit, pentru că românul e învăţat să nu aibă pretenţii; el cumpără fără să fie în cunoştinţă de cauză, nu cere explicaţii, dacă intră într-un sediu de banca ia poziţia “cerşetorului”, dacă îl întreabă ceva pe tipul ăla de la Carrefour i se răspunde în scârbă şi ignoranţă... (după cum a povestit si virus_luci )
Carrefour nu cumva oferă doar spațiu acelor firme care vând iPhone? ce treabă au ei cu ce vând firmele alea?
Din punct de vedere legal cred că niciuna. Este vorba de imaginea brand-ului. Iar dacă imaginea brand-ului e “ştirbită”, cel puţin într-un “environment” de afaceri serios, brand-ul pierde foarte mult, ba chiar iese din peisaj (măcar din comunitatea unde imaginea i-a fost afectată direct) pentru că, comunitatea va respinge brand-ul. Vezi reacţia celor din Germania la decizia Nokia de a se muta cu fabrica în Cluj şi de a o închide pe aceea din Germania (reacţia a venit din partea comunităţii oamenilor de afaceri, oamenilor “simpli” - vânzarea produselor Nokia se diminuaeză treptat la ei, ba chiar campanii anti-Nokia).
Dar la noi nu cred ca se pune problema aşa, pentru că, după cum am zis în post-ul de mai sus… românul nu are pretenţii ... majoritatea românilor ca să zic aşa!
Din punct de vedere legal cred că niciuna. Este vorba de imaginea brand-ului. Iar dacă imaginea brand-ului e “ştirbită”, cel puţin într-un “environment” de afaceri serios, brand-ul pierde foarte mult, ba chiar iese din peisaj
N-are nici o treabă cu brand-ul, pentru că în afară de câțiva dintre noi care știm care-i treaba cu Apple, iPhone și disponibilitatea lui în lume, restul lumii probabil consideră absolut normal să vadă iPhone-ul în vitrina de la Carrefour.
deci iPhoneul este in supermarket intelegeti? Acolo vinde carrefour nu Eli*e aia de care vorbeam… toate produsele sunt ale brandului carrefour de la uleiul de masline(de la Bun**a) la iPhone(de la Elit*).......
Dar Vodafone(chiar daca e dealer, sub sigla lor este, deci ei ar trebui sa decida daca acel telefon se poate vinde sau nu)??
nu as fi mirat daca maine as vedea iPhone si la Unirea…
Dar Vodafone(chiar daca e dealer, sub sigla lor este, deci ei ar trebui sa decida daca acel telefon se poate vinde sau nu)??
nu prea are treaba voda, orange sau cosmote cu tf pe care le vand dealerii. exista muuulte alte tf care NU sunt lansate de catre firma producatoare pe piata romaneasca dar sunt vandute bine-merci