2 din 2
2
iPhone si la Vodafone oficial
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.02.08

Macilor, este clar, s-a intors lumea cu susul in jos. Nu m-ar mira daca in curand am vedea iPhoane la rusi in piata. Asta e.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

care rusi ? aia au disparut dupa revolutie.
dupa revolutie mai erau 2-3 acolo rataciti.
acuma chinezii sunt la putere(tot comunisti bine-inteles)
la noi in tara e cumva democratie ?
va spun eu ca in curand o sa cada Sony Ericson j100(cu difuzorul ala de se aude mai tare ca un 5.1) si o sa acultam manele (de la stiti voi cine) prin mijloacele de transport in comun direct de la iPhone, va dati seama ca incap 1000 de manele pe 7.3 gb, vreo 3-4 zile canta intr-una.

btw: nu am nimic cu manelistii, dar nu suport manelele. (aiurea-n tramvai) smile !
eu urmaresc cu foarte mare interes cum o sa decurca lucrurile pe la Vodafone & Carrefour, probabil si-n piata la Obor o sa gasim.
Carrefour oricum sunt niste excroci, dar…..
since sa fiu la Vodafone chiar nu ma asteptam :haha: ce penibil !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Dr. Tr. Severin
Macuser din: 19.11.07

Cred ca cel mai bine ar fi sa fie alertati oficialii de la Orange, “bombardati” cu reclamatii si cereri, “intepati” la orgoliu, pentru ca ei chiar au puterea de a face ceva si mai sunt si interesati ! wink

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

stai ca “avem” noi o pila aici pe forum, a zis ca da el mail la CEO Orange pe Franta smile smile smile
eu cred ca nici n-a auzit de Romania….. hhmm hmmm pardon Romanica !
pana apare la Orange(peste 10 ani, poate) ne “bucuram” sa-l vedem la Vodafone(acum)

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Măi oameni buni, voi chiar nu înțelegeți că Vodafone sau Orange nu au absolut nimic de-a face cu firmele astea care vând iPhone? Singurul lucru care-i leagă între ei este faptul că firmele alea fac PRINTRE ALTELE și abonamente la respectivii operatori GSM, dar în rest fiecare vinde ce-i place. Dacă vedeți o casetă luminoasă pe care scrie Orange nu înseamnă că ăla e magazinul Orange. WTF???

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
virus_luci - 19 Martie 2008 08:33 PM

stai ca “avem” noi o pila aici pe forum, a zis ca da el mail la CEO Orange pe Franta smile smile smile
eu cred ca nici n-a auzit de Romania….. hhmm hmmm pardon Romanica !
pana apare la Orange(peste 10 ani, poate) ne “bucuram” sa-l vedem la Vodafone(acum)

lucica…ziceam ca poate o sa-i scriu lui Moat( cat mai este la conducere) dar nu pe Franta draga, el este in Romania…ce-i cu tine??  rolleyes Sa vad mai intai cine imi traduce scrisoarea..! cheese

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
Tudor - 19 Martie 2008 10:13 PM

Măi oameni buni, voi chiar nu înțelegeți că Vodafone sau Orange nu au absolut nimic de-a face cu firmele astea care vând iPhone? Singurul lucru care-i leagă între ei este faptul că firmele alea fac PRINTRE ALTELE și abonamente la respectivii operatori GSM, dar în rest fiecare vinde ce-i place. Dacă vedeți o casetă luminoasă pe care scrie Orange nu înseamnă că ăla e magazinul Orange. WTF???

corect Tudor..dar oricum vor aduce si ei i-phone candva..asta e sigur!:)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu cunosc personanul de la Orange smile
acu 2 zile am fost la un seminar Apple şi-am intrebat-o pe d-şoara organizatoare, despre iPhone, am primit un răspuns foarte diplomat şi să schimb subiectul smile
mi-a zis că se lucreză dar nici ea nu ştie exact când se va lansa iTunes si iPhone !

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

după cum am promis uitaţi, aşa arată un iPhone de CE (nu se vede prea bine, am avut numai iPhone la indemână pentru a face o poză)
oricum vă daţi seama unde scrie CE !!!
Nu ştiu când o să vedem şi-n magazine la noi aşa ceva !!!
speranţa moare ultima !

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

2 din 2
2