În sfârșit fac pasul ăl mare îmi iau iPhone, după ce am asteptat 1 din Canada încă din vară...
Ați putea să-mi spuneti ce conține pachetul? Conform vânzătorului produsul este desigilat pentru “unlock”, după care se resigileaza pentru vânzare.
Nu vreau sa se fi sustras ceva din cutie și să plâng după aia că nu am.
Niște poze, dacă nu cer prea mult?
http://www.apple.com/iphone si-ti zice acolo tot ce trebuie sa contina.
dar hai ca stiu ca ti-e lene sa te uiti iti zic eu.
dock,cablu usb,casti, un stecher(d’ala de USA pt 110 V-dar iti iei un adaptor si merge), o bucata de piele cica cu care sa-ti stergi ecranu si niste pliante unde iti arata cum sa-l pui pe silent si chestii d’astea!
niste abtibilduri .....
La fel ca la orice iPhone : iPhone, incarcator(compus din dock+cablu usb+thingamajigy de bagat in priza) , casti si o carpa ordinara. Pachetul pt un iPhone de 16gb si unul de 8 sau 4gb nu difera
În sfârșit fac pasul ăl mare îmi iau iPhone, după ce am asteptat 1 din Canada încă din vară...
Ați putea să-mi spuneti ce conține pachetul? Conform vânzătorului produsul este desigilat pentru “unlock”, după care se resigileaza pentru vânzare.
Niște poze, dacă nu cer prea mult?
Uite A I C I, secţiunea In the box cu tot cu poze şi explicaţiile aferente pentru fiecare componentă.
Conform vânzătorului produsul este desigilat pentru “unlock”, după care se resigileaza pentru vânzare.
Îţi ataşez un VIDEO ca să stai în stres până primeşti coletul şi te asiguri că e totul ok. Stirea e veche, dar încă mă amuză enorm
http://www.apple.com/iphone si-ti zice acolo tot ce trebuie sa contina.
dar hai ca stiu ca ti-e lene sa te uiti iti zic eu.
dock,cablu usb,casti, un stecher(d’ala de USA pt 110 V-dar iti iei un adaptor si merge), o bucata de piele cica cu care sa-ti stergi ecranu si niste pliante unde iti arata cum sa-l pui pe silent si chestii d’astea!
niste abtibilduri .....
Hai merci mai iPhone-stilor…
Nu cred pot lua tzeapa ca e de pe la noi firma de unde cumpar, oricum merci de atentionare.
Am mai rascolit eu aseara pe google la imagini si am mai gasit una alta, dar nu stiam daca difera pachetele intre fiecare model (4-8-16Gb).
Eu am alimentatorul de la iPod, asa ca il voi folosii pe acela ptr. alimentarea la dock.
Asadar alimentatorul care vine este pentru 110V - 220V (universal) si acel adaptor presupune acel plastic cu 2 picioare metalice cilindrice (mufa europa) care comunica cu picioarele metalice paralepipedice (mufa USA) ale adaptorului in sine?
Ca daca este doar de 110V, nu il poti folosii pe 220V doar cu acel adaptor, ca face Bbuufff…
daca desfaci “transformatorul” ala poti folosi si cablul de la imprimanta/incarcatorul de baterii
daca te uiti atent in imaginea alaturata o sa vezi ca poti desprinde bucata aia cu mufele de SUA.
ehh treaba e ca acolo poti baga cablul de care ti-am zis mai sus
e atat de mica cutia de la iPhone incat o sa-ti dai seama daca lipseste ceva sunt puse la marele fix si fiecare locusor e ocupat !