Este “foarte interesant” modul in care dispar posturile de pe forum; incepe sa “miroase” a dictatura !!!
Consider ca este de bun simt, sa existe o atitudine colegiala, de prietenie, chiar si pe un forum .
Nu este corect sa stergi postul cuiva, asa… “pur” si simplu, fara sa existe o comunicare prealabila .
Daca cineva “a iesit din schema” cu anumite cuvinte “in plus”, prin mesajul pe care l-a postat, fara sa fie cu intentie sau sa faca ceva rau, ci pur si simplu prin “curgerea fireasca a discutiei”, asta nu cred ca indreptateste pe cineva sa faca omul sa se simta umilit stergandu-i-se postul fara nici o explicatie;
este ca si cum fiind in vizita la un prieten, in cadrul unei discutii, pentru simplul fapt ca ai spus cateva cuvinte care nu au facut obiectul STRICT al discutiei, sa fii dat afara din casa .
Va rog frumos sa dati dovada nu numai de inteligenta, ci si de omenie .
Nu cred ca este cineva perfect, asa ca nu “vad” a fi necesar sa transformam ordinea in vanatoare si dictatura si nu cred ca sunt bine venite nici discutiile prea “tehnice” (incordate) pentru ca se pierde sentimentul de “uman”, devenind ceva “mecanic” !
Propun sa existe o anumita FLEXIBILITATE in discutiile de pe forum, iar daca se considera ca cineva “s-a abatut” de la subiectul discutiei, sa se indrepte lucrurile intr-un mod prietenos, prin COMUNICARE, fara a se aduce stari de indispozitie .
Multumesc anticipat pentru intelegere !