“David Cooperfield” pe Macuser.ro !
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Dr. Tr. Severin
Macuser din: 19.11.07

Este “foarte interesant” modul in care dispar posturile de pe forum; incepe sa “miroase” a dictatura !!!
Consider ca este de bun simt, sa existe o atitudine colegiala, de prietenie, chiar si pe un forum .
Nu este corect sa stergi postul cuiva, asa… “pur” si simplu,  fara sa existe o comunicare prealabila .
Daca cineva “a iesit din schema” cu anumite cuvinte “in plus”, prin mesajul pe care l-a postat, fara sa fie cu intentie sau sa faca ceva rau, ci pur si simplu prin “curgerea fireasca a discutiei”, asta nu cred ca indreptateste pe cineva sa faca omul sa se simta umilit stergandu-i-se postul fara nici o explicatie;
este ca si cum fiind in vizita la un prieten, in cadrul unei discutii, pentru simplul fapt ca ai spus cateva cuvinte care nu au facut obiectul STRICT al discutiei, sa fii dat afara din casa .
Va rog frumos sa dati dovada nu numai de inteligenta, ci si de omenie .
Nu cred ca este cineva perfect, asa ca nu “vad” a fi necesar sa transformam ordinea in vanatoare si dictatura si nu cred ca sunt bine venite nici discutiile prea “tehnice” (incordate) pentru ca se pierde sentimentul de “uman”, devenind ceva “mecanic”  !
Propun sa existe o anumita FLEXIBILITATE in discutiile de pe forum, iar daca se considera ca cineva “s-a abatut”  de la subiectul discutiei, sa se indrepte lucrurile intr-un mod prietenos, prin COMUNICARE, fara a se aduce stari de indispozitie .

Multumesc anticipat pentru intelegere !

[ Modificat: 19 Martie 2008 11:50 PM de Astrus ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Este cumva vorba de forumul de vânzări ? Dacă da - ai citit regulamentul local al forumului de vânzări ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Am sters postul tau pentru ca era total offtopic. Am ales sa nu te mai avertizez pe PM pentru ca am zis ca nu merita sa fii sanctionat.

Acum ca am pierdut timp sa-ti explic, considera-te avertizat. La urmatoarea abatere vei avea contul suspendat pentru o perioada limitata. Uite vezi, am fost flexibil si ti-am comunicat greseala. E mult mai bine, nu?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Dr. Tr. Severin
Macuser din: 19.11.07
huk - 19 Martie 2008 11:59 PM

Am sters postul tau pentru ca era total offtopic. Am ales sa nu te mai avertizez pe PM pentru ca am zis ca nu merita sa fii sanctionat.

Acum ca am pierdut timp sa-ti explic, considera-te avertizat. La urmatoarea abatere vei avea contul suspendat pentru o perioada limitata. Uite vezi, am fost flexibil si ti-am comunicat greseala. E mult mai bine, nu?

huc, eu am spus ceva, iar tu ai inteles altceva, ba mai mult, ma si ameninti, de parca as fi un dusman al acestui forum; daca esti administrator, nu cred ca trebuie “sa faci abuz” de functie, spunandu-mi rautacios ca imi suspenzi contul, de parca as fi facut vreun rau .
Repet, m-am referit la simplul fapt de a nu se mai face “caz” din orice, nimic mai mult .
Prin “comunicare” m-am referit la faptul de a i se atrage atentia omului intr-un mod prietenos daca a “deviat” de la subiect si nicidecum sub forma de “avertisment”, asa cum ai avut tu placerea de a interpreta lucrurile, cu razbunare .
Observ ca daca cineva isi exprima parerea fata de anumite lucruri, altfel decat ceilalti, este “pus la zid”  si tratat de parca ar fi impotriva celorlalti, lucru care este total gresit .
Hai sa fim mai amabili unii cu altii, sa ne ajutam si sa nu ne mai intepam, ca sunt destui care au grija de asta !

Pace !

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Pace să fie. Fii on-topic și conform regulamentului și pace eternă rezultă. Intreabă pe toată lumea de aici. smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP