2 din 2
2
BootLoader ... intrebare ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

prima variantă !!!
o să se rezolve şi cu BL3.9 FB Citeşte AICI
aşa că nu mai ai de ce să-ţi faci griji !!!

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Mai am o intrebare de incepator smile

de fiecare data cand se fac fel de fel de hackuri instaluri fel de feld e modificari ... exista posibilitatea sa revenim inapoi la original ?

adica sa ma fac mai bine inteles ... stiti de comanda clasica in meniul oricarui tel ... MASTER RESET ... care aduce tel inapoi la setarile din fabrica ... se poate asa ceva pe iPhone ?

daca acum folosesc iPlus sa il deblochez /activez etc etc ... instalez SSH / installer / term / etc etc ... si la un moment dat intampin probleme pot sa fac ceva sa revin inapoi la iPhone asa cum l-am cumparat ? smile ceva de genul revin la OS-ul ... sau cel putin daca sa zicem am rula iPlus si apoi mai rulez inca o data iPlus smile ce se intampla ?

stiu ca e aiurea ce intreb dar mai bine masor de 10 ori si tai o data smile

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
LST - 23 Martie 2008 07:00 PM

Mai am o intrebare de incepator smile

de fiecare data cand se fac fel de fel de hackuri instaluri fel de feld e modificari ... exista posibilitatea sa revenim inapoi la original ?

adica sa ma fac mai bine inteles ... stiti de comanda clasica in meniul oricarui tel ... MASTER RESET ... care aduce tel inapoi la setarile din fabrica ... se poate asa ceva pe iPhone ?

daca acum folosesc iPlus sa il deblochez /activez etc etc ... instalez SSH / installer / term / etc etc ... si la un moment dat intampin probleme pot sa fac ceva sa revin inapoi la iPhone asa cum l-am cumparat ? smile ceva de genul revin la OS-ul ... sau cel putin daca sa zicem am rula iPlus si apoi mai rulez inca o data iPlus smile ce se intampla ?

stiu ca e aiurea ce intreb dar mai bine masor de 10 ori si tai o data smile

Dacă nu se schimbă bootloader-ul, un restore din iTunes și e ca nou. Îl poți duce înapoi la Apple.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

in 30 min ma duc sa-mi ridic iPhone-ul smile de la lupud

Ar trebui sa ma uit la ceva atent ? se poate deschide sa il vad ca functioneaza fara sa-l decodez ?

Si cand zici daca nu se schimba BL ... pai daca fac decodare cu iPlus se schimba BL de 4.6 in BL 3.9 FAKE BLANK ==> deci nu pot sa fac din iTunes restore ? sau pot ?

sau doar cand se va rezolva problema cu BL 3.9 fake adica sa am 4.6 cel al meu initial doar atunci voi putea face asta ?

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

2 din 2
2

‹‹ iPhone      Vreti senzatii tari??? ››