1 din 2
1
Sondaj
V-ati abona la "All you can eat iTunes"?
Da, chiar la 80 de dolari pe luna cat sunt alte servicii. 3
Da, la 20 de dolari pe luna cat vrea Steve. 11
Da, la un pret subventionat pentru Europa de Est, 1-2 dolari acolo, tot e mai bine decat nimic de pe DC++! 6
Nu, nu cumpar muzica online sau prefer sa o iau „gratis”. 4
Nu, prefer să cumpăr muzică, dar să fie a mea pentru totdeauna, fără să expire. 15
Vreau doar sa vad rezultatele. 5
Total voturi: 44
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
V-ați abona la “All you can eat iTunes”?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Sunt zvonuri de o astfel de abordare pentru iTunes. Ati cumpara asa ceva? Cu gift card, cu credit card, cum o fi.

Adica platesti lunar o suma si descarci cata muzica vrei. Muzica merge pe calculatorul tau si iPod/iPhone, dar expira cand nu mai platesti abonamentul.

[ Modificat: 21 Martie 2008 02:41 AM de Administrator ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Eu unul am inteles ca se inclina mai mult spre taxa unica de 80$ in plus la orice iPod/iPhone pt acces nelimitt la iTunes music store, ceva de genul Nokia “comes with music” care va vi lansat mai incolo anul asta problema este ca nenea Steve nu vrea sa fie 80$ aceasta taxa si a propus casele de discuri un pret de 20$ taxa unica ca baza de negocieri.
(Sursa: arstechnica)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.02.08

20$ parca mai e ok ... insa 80$ e exagerat. totusi exista si optiune MOKKA si este tot la un click distanta ...

[ Modificat: 21 Martie 2008 02:10 AM de Di3Hard ]
 Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mai trebuie o opțiune la poll-ul ăsta:
- Nu, prefer să cumpăr muzică, dar să fie a mea pentru totdeauna, fără să expire.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

DE acord cu Tudor. Iertat sa fiu, dar KKT-ul asta de abonament e patent Microsoft! Si daca sint bolnav in spital, sau pierdut pe mare, sau legat de salbatici, gata, s-a terminat? Si eu cumpar muzica, mai ales ca MUZICA BUNA e la fel de rara!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Macuser din: 11.10.05

Done smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Eu din cate am inteles nu e ca si oferta Nokia la care muzica expira odata cu inchiderea abonamentului din cate am ineles din articole de pe net este vorba de 2 variante care se discuta
1. Ca varianta abonament
2. Ca varianta taxa suplimentara la iPod/iPhone

Ce reiese clar din toate articolele citite de mine este ca muzica ramane a ta pt totdeauna si dupa inchiderea unul eventual abonament.

EDIT: Corectati-ma va rog daca cumva am inteles eu pe dos situatia…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Cred că cine a ales prima opţiune din acest poll, şi-a exprimat de fapt dorinţa, şi nu disponibilitatea reală de a plăti un asemenea abonament. Mi se pare mult chiar dacă ai foarte mulţi bani…, şi nu cred că ţine de bani în totalitate ci mai mult de realism…  excaim

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Stai putin, daca e vorba de 80$ o taxa lunara, e enorm, pai sincer eu cumpar de 60$ cam la 2 luni si jumate, si nu fac economie sau asa ceva, ce vad si imi place cumpar.
Daca e vorba de 20$ pai atunci cum sa nu fie convenabil?!

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07

si cum verifica ei daca eu imi platesc abonamentul in continuare? parca vad ca trebuie conectat ipod-ul la calculator in fiecare luna. si daca sunt in vacanta? sau pur si simplu n-am chef?

nu inteleg dobitocii astia (nici macar apple) ca asa nu merge. lumea vrea libertate, nu catuse digitale. sa se spele pe cap cu muzica lor, as cumpara-o cu placere pentru calitate, artwork, meta etc. ... insa nu in conditiile astea.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
aoleks - 23 Martie 2008 10:04 PM

si cum verifica ei daca eu imi platesc abonamentul in continuare?

Se foloseşte opţiunea “Automatic Subscription Renewal”, prin care practic autorizezi să ţi se ia automat din cont suma respectivă la fiecare perioadă de timp (în cazul de faţă autorizezi Apple să facă asta lunar).

Iar dacă nu alegi această opţiune şi uiţi să faci tranzacţia la timp şi apari în baza lor de date cu “restanţă”... probabil sunt anumiţi termeni contractuali care-ţi suspendă abonamentul, şi se ajunge chiar la reziliere dacă situaţia se agravează.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

bun, asta inteleg si eu. ce ma intreb eu, cum iti “anuleaza” muzica? muzica mea e pe ipod, ipod-ul nu il conectez la calculator si nu mai platesc abonamentu. cum spun ei ipod-ului meu ca nu mai are voie sa foloseasca muzica aia? prin telepatie sau cum?

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
aoleks - 23 Martie 2008 10:28 PM

bun, asta inteleg si eu. ce ma intreb eu, cum iti “anuleaza” muzica? muzica mea e pe ipod, ipod-ul nu il conectez la calculator si nu mai platesc abonamentu. cum spun ei ipod-ului meu ca nu mai are voie sa foloseasca muzica aia? prin telepatie sau cum?

Asta chiar nu stiu, probabil muzica comandata nu se stocheaza in Hdd-ul tau, ci pe un server Apple. Iar atunci cand conectezi iPod-ul la iTunes ti se sincronizeaza cu fisierele din contul tau de pe acel server (sincronizarea cu muzica cumparata prin tipul acesta de abonament poate fi obligatorie).
Daca conectezi iPodul fara sa fii logat cu contul tau de iTunes probabil nu se poate lua nicio actiune.
hmmm

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ok, asta ma intereseaza. insa mai am o intrebare. odata ce ai un fisier pe calculator, fie el si protejat (parca drm era spart deja), poti sa faci orice cu el, nu? daca eu downloadez un converter audio 3rd party si transform melodiile alea din acc in mp3, ramane si protectia? nu pot sa le “convertesc” in mp3-uri “normale”?

mie asta mi se pare ciudat. sau iau un program care inregistreaza output-ul computerului direct de pe placa de sunet, inregistrez si fiind digital -> digital nu pierdcalitate. si nici nu ma ating de fisier. e posibil?

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

La recoding pierzi intotdeauna calitate. Ia un mp3 si fa-l wav->mp3->wav de vreo 20 de ori sa vezi ce iese.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

la recording de pe placa de sunet? nu cred, am incercat si nu am vazut nici o diferenta. tu vorbesti de convert, insa convert faci doar o data.

Semnătură 

Suzuki SV650S

1 din 2
1