eu am o problema cu Firefox-ul
nu ma lasa sa ma loghez
zice: The username you submitted was not found in the database
nu e cazul sa mai spun ca username si pass sunt introduse corect. am incercat cred ca de 10 ori
am restartat pana si sistemul si degeaba
Propun infintarea unui sistem de warning/mustrare ce ar trebui sa avertize userii ce se se abat frecvent de subiectul discutiilor si userii ce paralizeaza dialogul sau schimbul de informatii. Exemplul cel mai la indemana este marketingul agresiv pe toate topicurile si in toate sectiunile, sufocarea cu informatii deja postate acolo unde le este locul.
De asemenea, as dori sa existe mai multi moderatori pentru sectiuni ce devin frecvent fierbinti, e.g. sectiunea de vanzari/cumparari. Mai multi moderatori nu pentru mai multe opinii pentru ca nu vobesc de cenzura ci doar de bun simt de a vorbi despre subiect, dar mai multi moderatori pentru ca Tudor are timpul limitat. Puterile acestora ar fi doar de edit post-uri si inchis topicuri (pentru cazuri extrem de grave de incalcare a regulilor de buna purtare/ reguli site).
Cred ca unul pe sectiune ar fi mai mult decat suficient. Cazurile de interventie nu cred ca vor fi numeroase. Daca ideea mai multor moderatori nu pare una buna, atunci pledez pentru efectuarea de mici “taieturi” in cazurile enumerate mai sus, modificari efectuate de unicul, atotputernicul admin.
eu am o problema cu Firefox-ul
nu ma lasa sa ma loghez
zice: The username you submitted was not found in the database
nu e cazul sa mai spun ca username si pass sunt introduse corect. am incercat cred ca de 10 ori
am restartat pana si sistemul si degeaba
Ai grija ca la login sa folosesti username-ul si NU screen name-ul.
poate sa fie si altceva…si mie mi s-a intamplat. bifasem la forumul vechi sa imi retina user name. si de asta nu stiu cum dar imi autocompleta si parola si nu ma lasa sa ma loghez.
cred ca din cauza asta.
Te uiti la “Active members”, nu la “Newest members”, da? In plus, acel contor numara si userii care se plimba logati pe celelalte sectiuni ale site-ului, spre deosebire de vechiul forum.
la active members ma uitam, oricum sunt mai multe persoane!
Sunt mai multe persoane dar nu stiu cat de relevant e. Eu am un tab deschis cu MUG tot timpul. Sunt in lista de active, dar in ultimele 2 ore am fost plecat din fata calculatorului…
Celor cu Internet Explorer pe Windows: sorry guys, dar browserul vostru e prea prost ca sa stie afiseze sagetica asa cum e normal, “plutind” pe deasupra. Luati-va un browser decent, sau si mai bine, un sistem de operare decent.