3 din 5
3
Noul Forum
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

as vrea totusi sa stiu care sunt posturile noi dintr-un topic - mai ales cand sunt cateva zeci de mesaje pe o pagina. In forumul vechi erau niste mici iconuri inrosite in dreptul posturilor noi. N-am putea avea ceva asemanator si aici?

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Forumurile cu mesaje necitite au iconita (folderul) vizibila mai pregnant. Thread-urile necitite sunt scrise cu bold. Eu zic ca sunt destul de vizibile.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Tudor Vedeanu - 14 Octombrie 2005 03:28 AM

Forumurile cu mesaje necitite au iconita (folderul) vizibila mai pregnant. Thread-urile necitite sunt scrise cu bold. Eu zic ca sunt destul de vizibile.

da, de acord, dar nu asta e problema. IDeea e ca intr-un thread tre’ sa citesc un mesaj ca sa imi aduc aminte daca l-am citit sau nu. But I will follow the admin on this one.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nici pe forumul celalalt nu erau marcate mesajele noi, ci numai thread-urile si forumurile.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

legat de noul forum

in ultima vreme ma confrunt cu niste probleme legate de net..care ma impiedica sa pot vedea keynotes-urile, special events si in general clipurile de pe pagina apple.
adica viteza mea este total aiurea..

nu poate nimeni sa capteze cu vre-o placa de captura ceva?

si eventual se poate face o sectiune dedicata lor pt download? ma refer la rezolutie mica…  Tudor?

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

2.

ma uitam pe apple.com si am dat de sectiune support unde iti arata cam ce ai nevoie sa stii din momentul in care il bagi in priza…

asta e linkul http://www.apple.com/support/mac101
mi se pare super..nu ar pute-a fi pus si asta undeva pe pagina principala? sa prezinte intr-un fel sau altul sistemul cuiva care nu a vazut mac os x niciodata.
...asta legat de ce vb aseara pe shakespeer cu un tip din retea…i-am zis ca am mac si mi-a zis ce e ala?

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

wink  macuser cam e despre utilizatori de mac, nu despre cei care incearca sa bage in priza, nu?

... oamenii din alte tari, folosesc mai mult ‘apple’ sau ‘macintosh’ in conversatiile lor, ‘mac’ e un termen ce poate fi confundat usor in lumea calculatoarelor…

smile

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

He he… ca tipul ala de pe hub n-a auzit nimic despre Mac nu e nimic… inchipuie-ti ca la auzul chestiei cum ca ai “Mac” ar fi putut sa creada ca te droghezi… if ya know what I mean…  shock  aia da dezinformare.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am o intrebare…

care e diferenta intre anonymous si guest? e haios cum e scris - TOTAL anonymous - imi aminteste de not another teen movie

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Guest = utilizator care n-are cont sau nu este logat pe site
Anonymous = utilizator logat in modul invizibil

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

oooh, nice teh fast reply smile
Felicitari pt site Tudor, de-abia azi mi-am adus aminte sa revin pe aici… deh mai si muncim. O sa revin dupa o analiza mai scrupuloasa si cu mai multe critici wink
<edit> cum de ex. ar fi mutarea sagetutii in partea dreapta a ecranului, unde de obicei nu este prea mult content.</edit>

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05

Salutari si de la mine pe noul forum! Arata super fain.
Na, ca n-am nici o problema. De data asta.
Nu va las eu linistiti grin

Numai bine si la cat mai multi useri si mesaje.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Și site-ul și forumul arată super mișto. E totul mai curat, mai… Apple. Deja m-am bucurat când am văzut un articol legat de HD, de abia aștept și altele asemenea.
Am o întrebare: pe forumul vechi se putea să mă abonez prin RSS și vedeam în fiecare zi ce mesaje noi s-au mai întâmplat. Acum nu mai văd nicăieri opțiunea asta. Nu mă uit eu bine? Sau nu mai e?

SCUZE! Acum am vazut postul despre RSS… :(

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu mai e…
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/64/

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am gasit o problema: cand vreau sa trimit un mail cuiva care si-a inregistrat adresa, dau click pe butonul respectiv din profilul omului si imi apare o fereasrta care imi spune:

The following errors were encountered
You are not allowed to use the Email Console
Return to Previous Page

Am incercat si sa-mi trimit mie un email si tot aia imi da. La email settings din control panelul meu sunt bifate toate optiunile, deci ar trebui sa mearga.
Folosesc Safari 2.0.1

3 din 5
3

1 an...continuare ››