as vrea totusi sa stiu care sunt posturile noi dintr-un topic - mai ales cand sunt cateva zeci de mesaje pe o pagina. In forumul vechi erau niste mici iconuri inrosite in dreptul posturilor noi. N-am putea avea ceva asemanator si aici?
Forumurile cu mesaje necitite au iconita (folderul) vizibila mai pregnant. Thread-urile necitite sunt scrise cu bold. Eu zic ca sunt destul de vizibile.
Forumurile cu mesaje necitite au iconita (folderul) vizibila mai pregnant. Thread-urile necitite sunt scrise cu bold. Eu zic ca sunt destul de vizibile.
da, de acord, dar nu asta e problema. IDeea e ca intr-un thread tre’ sa citesc un mesaj ca sa imi aduc aminte daca l-am citit sau nu. But I will follow the admin on this one.
in ultima vreme ma confrunt cu niste probleme legate de net..care ma impiedica sa pot vedea keynotes-urile, special events si in general clipurile de pe pagina apple.
adica viteza mea este total aiurea..
nu poate nimeni sa capteze cu vre-o placa de captura ceva?
si eventual se poate face o sectiune dedicata lor pt download? ma refer la rezolutie mica… Tudor?
ma uitam pe apple.com si am dat de sectiune support unde iti arata cam ce ai nevoie sa stii din momentul in care il bagi in priza…
asta e linkul http://www.apple.com/support/mac101
mi se pare super..nu ar pute-a fi pus si asta undeva pe pagina principala? sa prezinte intr-un fel sau altul sistemul cuiva care nu a vazut mac os x niciodata.
...asta legat de ce vb aseara pe shakespeer cu un tip din retea…i-am zis ca am mac si mi-a zis ce e ala?
macuser cam e despre utilizatori de mac, nu despre cei care incearca sa bage in priza, nu?
... oamenii din alte tari, folosesc mai mult ‘apple’ sau ‘macintosh’ in conversatiile lor, ‘mac’ e un termen ce poate fi confundat usor in lumea calculatoarelor…
He he… ca tipul ala de pe hub n-a auzit nimic despre Mac nu e nimic… inchipuie-ti ca la auzul chestiei cum ca ai “Mac” ar fi putut sa creada ca te droghezi… if ya know what I mean… aia da dezinformare.
oooh, nice teh fast reply
Felicitari pt site Tudor, de-abia azi mi-am adus aminte sa revin pe aici… deh mai si muncim. O sa revin dupa o analiza mai scrupuloasa si cu mai multe critici
<edit> cum de ex. ar fi mutarea sagetutii in partea dreapta a ecranului, unde de obicei nu este prea mult content.</edit>
Și site-ul și forumul arată super mișto. E totul mai curat, mai… Apple. Deja m-am bucurat când am văzut un articol legat de HD, de abia aștept și altele asemenea.
Am o întrebare: pe forumul vechi se putea să mă abonez prin RSS și vedeam în fiecare zi ce mesaje noi s-au mai întâmplat. Acum nu mai văd nicăieri opțiunea asta. Nu mă uit eu bine? Sau nu mai e?
Am gasit o problema: cand vreau sa trimit un mail cuiva care si-a inregistrat adresa, dau click pe butonul respectiv din profilul omului si imi apare o fereasrta care imi spune:
The following errors were encountered
You are not allowed to use the Email Console
Return to Previous Page
Am incercat si sa-mi trimit mie un email si tot aia imi da. La email settings din control panelul meu sunt bifate toate optiunile, deci ar trebui sa mearga.
Folosesc Safari 2.0.1