5 din 5
5
Noul Forum
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am bagat de seama azi pe un calculator strain ca daca intri pe forum nelogat nu poti sa vezi profilele membrilor. Ceea ce mi s-a parut foarte potrivit. Cred ca nici motoarele de cautare nu pot indexa acolo.
Ideea era ca puteti pune mai multi dintre voi un profil mai complet, poze, ocupatii, smenuri… Asa, daca tot ramane doar intre noi wink . Mie unul mi-ar place sa aflu mai multe nu doar un nick.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Buna idee!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

in schimb multi se inregistreaza doar pt a posta ceva la vanzari…o sa fie o suuuuuper lunga lista cu useri…de ramas intre noi, nu e atat de greu sa completezi doar o pagina ca sa afli profilul cuiva..

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Administrator
szhoul - 16 Noiembrie 2005 03:43 PM

in schimb multi se inregistreaza doar pt a posta ceva la vanzari…o sa fie o suuuuuper lunga lista cu useri…de ramas intre noi, nu e atat de greu sa completezi doar o pagina ca sa afli profilul cuiva..

Si ce fapte antisociale faci tu pe forumul asta ca sa-ti fie frica de profil? Sau iti iau PIN-ul de la card?:grrr:

Cand organizam FlashMob-uri aveam de ce sa fiu paranoic, dar asa… regulamentul e strict si Tudor face o treaba buna sa-l impuna, deci totul e legit.cool smile
Eu tot zic sa fie profilele cat mai complete!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

n-am zis nimic de genul asta, cardul nu il las pe site dar ziceai ca este extraordinar ca nu poate vedea cineva neinregistrat profilul..eu am zis ca daca vrei il poti, in 1 minut sau mai putin completezi 1 pagina si gata, poti vedea orice profil…pe de alta parte lista userilor ar fi muuuult mai aproape de cea reala in cazul in care ai putea citi si chiar posta pe alocuri ca guest

cu profilele complete sunt si eu de acord, nu am zis nimic de asta

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am zis potrivit nu “extraordinar”!
Si ideea era ca robotii de cautare nu pot face asta si nu te pot umple de spam si cand aplici un CV si angajatorul da search dupa elemente de identificare n-o sa-ti apara in Google profilul tau (cu e pe alte forumuri).
Despre partea umana nu am comentat in nici un fel, sunt sigur ca Sergiu poate sa ne afle si cati dinti mai avem in gura cu putin timp liber wink , orice bariera impiedica intrusii pana la un punct. Pe forumul asta punctul fiind un minut, asa cum zici si tu. Pentru mine e suficient sa-mi postez detalii personale.

Neiregistrat inseamna fara inregistrare, daca te inregistrezi sa afli un profil sau doar ca sa pui un anunt in topicul de vanzari te numesti inregistrat, deci nu mai esti neinregistrat! Silogism de clasa a Va. Oricum, chiar si pentru un singur mesaj, utilizatorii sunt la fel de utilizatori ca ceilalti sau Some (animals) are more equal than others?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mai frate e dimineata…ce-as mai dormi…cum zici tu

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
huk - 16 Noiembrie 2005 04:49 PM

... sunt sigur ca Sergiu poate sa ne afle si cati dinti mai avem in gura cu putin timp liber wink

Dupa o investigatie sumara - 35 - ti-ai scos o masea cariata ...  cheese

Sa ne traiasca forumul si sa speram ca dom’ Tudor nu il mai schimba iarashi (ca o sa avem o arhiva de forum intr-o arhiva de forum intr-o arhiva de forum).

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Administrator
psergiu - 18 Noiembrie 2005 01:17 AM
huk - 16 Noiembrie 2005 04:49 PM

... sunt sigur ca Sergiu poate sa ne afle si cati dinti mai avem in gura cu putin timp liber wink

Dupa o investigatie sumara - 35 - ti-ai scos o masea cariata ...  cheese

Sa ne traiasca forumul si sa speram ca dom’ Tudor nu il mai schimba iarashi (ca o sa avem o arhiva de forum intr-o arhiva de forum intr-o arhiva de forum).

Dupa o scurta fuga in fata oglinzii se dovedeste ca ai dreptate. q.e.d.

Semnătură 

5 din 5
5

1 an...continuare ››