iLiberty+ este noul hacking application dezvoltat prin colaborarea iPlus cu Liberty. iLiberty+ va fi noul program de Jailbreak, noul GUI, activează pentru 1.0.2-1.1.4, anzSim si IPSF unlock.
iLiberty+ rezolvă toate problemele legate de NO EDGE/WiFi/BT, apărute in urma unlock+ului făcut cu ziPhone !
Şi cea mai tare fază este că vom putea face upgrade de la 3.9 FB la 4.6
Also iLiberty+ can install all the tools needed to reset your baseband to a fresh new one, for 1.1.4 firmware. No more catch-22 of not being able to fix things because you can’t SSH! After completing this process, run iLiberty+ in standard mode to unlock your phone.
[ Modificat: 22 Martie 2008 02:27 AM de virus_luci ]
Ok pare ceva super acest iLiberty (iPlus + iLiberty)
Dar nu inteleg ceva deja exista un program iLiberty doar pt windows se pare ?
ca eu am downloadat 2 variante ... gasite pe web :
iliberty_1_1_2.rar
V_iLiberty_1_1_2_15.rar
sa inteleg ca acestea nu sunt de fapt acel iLiberty + despre care se vorbeste acolo pe blog ?
DAR am mai gasit ceva uite o lista de app din care imi atrage atentia una aia bolduita ?
Download ZiPhone 2.6b for Windows
Download ZiPhone 2.6b for Mac
Download iPlus 2.0b for Windows + International Payload for iPlus 2.0b
iNdependece 1.4 beta 5 for Mac iPhone-Tools for Restoring 3.9FB with original 4.6BL
iBrickr for Windows
iLiberty for Windows
Totusi vad ca iLiberty varianta actuala ... din cate citesc pe web ... are dor var pentru windows ... dar pare destul de buna mai buna ca iPlus care totusi face un downgrade la BL 3.9 fake
Ok pare ceva super acest iLiberty (iPlus + iLiberty)
Dar nu inteleg ceva deja exista un program iLiberty ?
ca eu am downloadat 2 variante ... gasite pe web :
iliberty_1_1_2.rar
V_iLiberty_1_1_2_15.rar
sa inteleg ca acestea nu sunt de fapt acel iLiberty + despre care se vorbeste acolo pe blog ?
DAR am mai gasit ceva uite o lista de app din care imi atrage atentia una aia bolduita ?
Download ZiPhone 2.6b for Windows
Download ZiPhone 2.6b for Mac
Download iPlus 2.0b for Windows + International Payload for iPlus 2.0b
iNdependece 1.4 beta 5 for Mac
iPhone-Tools for Restoring 3.9FB with original 4.6BL
iBrickr for Windows
iLiberty for Windows
Exact ce-ți spuneam mai devreme, există posibilitatea, dar se așteaptă o variantă mai simplă. iLiberty+ încă n-a apărut, cel puțin n-am văzut eu nicăieri.
Da nu a aparut iLiberty + ... dar exista iLiberty normal ... din cate se pare ... care face tot ce face iPlus avantajul e ca nu face downgrade la BL 3.9 FAKE ... iPlus sau mai bine zis cei de la DEV TEAM din ce am vazut la ei pe blog vor face o var de OSX
Da. Asta am văzut. Eu aștept o variantă cît mai completă, pentru Mac, pentru că alea de win nu mă ajută cu nimic. Pînă atunci, cine se grăbește, are de unde alege.
O alta noutate pe care am descoperit-o eu este ca schimbindu-mi iphonele mai vechi 1.0.2 OTB cu unul nou de 16 GB 1.1.4 OTB dupa deblocare am observat ca pe patratelul albastru a aparut si un G , nu mai este doar un patratel cum era la iphonele vechi (toate aste cu o cartela vodafone , cu cartela orange apare in continuare E) . Asta inseamna ca iphonele meu stie intru-un fel sau altul de 3G
iLiberty+ o să fie pentru Mac, o să apară curând, încă se lucrează la el !!!
va ţin la curent !!! mai aştept si de la voi ceva noutaţi
Uite o noutate, cel puțin pentru mine. Pentru cei ce nu mai vor să-și piardă timpul cu link-uri care nu merg sau cu Rapid Share, aici găsiți la download cam tot ce vă trebuie. Succes.
Ţi-a trimis amanta mesaj ?? Vrei ca iubita/prietena/soţia să nu vadă ???
intră aici pentru a vedea cum pui parolă pe aplicaţia de SMS
are şi listă neagră, dacă vrei ca mesajele amantei sa nu poată fi citite o bagi in black list !!!
sau aici http://code.google.com/p/pysl/w/list
baftă!!!
[ Modificat: 24 Martie 2008 05:58 PM de virus_luci ]
nu instalati porcaria asta. de cand am pus-o si dezinstalat-o sistemul merge ca un cur. cand e wirelesul activat se misca groaznic si sa incalzeste ca dracu. trebuie sa reinstalez tot acuma, nu mai faceti prostii ca mine sa puneti programe la prima recomandare mai bine asteptati cateva zile
[ Modificat: 24 Martie 2008 06:34 PM de victorcampeanu ]
Pysl de care se vorbea mai sus. vrea restart dupa instalare, modifica taskbar si nu se poate dezinstala fara a se bloca. si apoi urmeaza probleme spuse mai devreme. pt mine asta a pus capac la programele din installer. nu mai pun nimic decat cele facute in sdk si aprobate de apple sau testate intens de altii
[ Modificat: 24 Martie 2008 06:55 PM de victorcampeanu ]