9 din 10
9
iPhone News
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

așa e șoul tipului ăla: să bage orice intră in blenderul lui smile
poate că merge la americani, ca o pastilă de râs între reclame smile

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Minuneeeee! După ce așteptăm toți cu sufletele-n dinți o veste bună de la Dev-Team, că ni s-a urît de 1.1.4 și vrem niște adrenalină de 2.0 prin venele ifoanelor noastre, iată că a sosit prima veste bună. Citez:

“Boldog Születésnapot!
Boldog Születésnapot pytey! Most nem tudunk neked egy letölthető születésnapi ajandékot adni, de nagyon hamar az is megérkezik!”

Așa da băi fraților. Așa da. Sper că s-a înțeles și acolo în spate, în ultimele bănci.

PS Sper să nu se înțeleagă ca aș fi șovin sau altceva, doar că nu înțeleg boz…. ăăăă ungurește.

Aha. Însemnează: “Happy Birthday guys! Very Very soon we will have for you a downloadable birthday present for you, so hold on tight!”
Pîne le vin, totuși mințile-n căpățîni, mai citiți pe ici pe colo , că ei sînt ocupați cu hecăreala, n-au timp de trimis solie.

[ Modificat: 19 Iulie 2008 08:27 PM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRankRankRank
Moderator

Pentru cei care (încă) folosesc windows și sînt grăbiți, există o metodă de a trece pe 2.0 cu un ipsw făcut pe un Mac. Mai multe detalii:

Step 1: Use WinPWN 1.0 To PWN Your 1.1.4 iPhone. If you need WinPWN Get it at:

http://www.winpwn.com/files/winpwn_1.0.0.3_RC1_Setup.zip

WinPWN will ask for an IPSW you should use the 1.1.4 IPSW. Here is the link:

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4313.20080226.Sw39i/iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw

Step 2: Install BootNeuter (Available Via Installer use the old 1.0 version it basically preps the phone).

Step 3: Run BootNeuter and have it Neuter your iphone

Step 4: Make sure your iTunes version is at 7.7

Step 5: Grab a pre-created IPSW Made with PWNAGE 2.0 Mac. If you don’t have one made you can grab one here:
http://thepiratebay.org/tor/4305453/iThor__s_iPhone_2.0_Custom_Firmware_Vanilla_(5A347)
Step 6: Grab ZiPhone (Yes its Crap But hey it will get us into recovery mode) (http://download.ziphone.org)

Step 7: Run Ziphone & Jump your iPhone into NORMAL Recovery mode (available via advanced settings area in Ziphone)—This is the most straightforward way to get it into the proper restore mode

Step 8: In iTunes Shift+Click the Restore button and find your custom IPSW Firmware file.

Step 9: The restore occurs (You should see a crazy pineapple while its running on your iphone). Then you should see bootneuter automatically come up (this is pwnage unlocking, activating and jail breaking your iphone).
NOTE: DFU Mode did NOT work for me so to be safe stick with normal restore mode.

IRC Server - irc.iunlocked.org

PS. http://iunlocked.org/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
RankRankRankRank
Moderator

Niște chestii despre Installer 4.0 care va să vie, de la tatăl lui, mama Rusia. Și, poate, cea mai importantă chestie, despre copilul teribil al hecărilor de iPhone, acest James Dean al vremurilor noastre, ZIBRI. Cum care zibri? Cel cu ziphone.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRankRankRank
Moderator

A apărut xpwn 3, un pre-release pentru scula Pwnage pentru Windows. Nu vă grăbiți, însă, dacă nu știți exact ce faceți. Citiți Readme cu atenție. E o suită de utilitare command-line. Dacă nu vă pricepeți, mai bine așteptați. A, e colea.
Succese!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Sper sa va placa acest slideshow

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRankRankRank
Moderator

Windozarilor, a apărut WinPwn 2.0, șo pe el. Să intrați și voi în rîndul lumii….. care înjură iPhone 2.0.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

mersi mult , dar nu vreau 2.0 . . . si nu vreau sa intru in randul “lumii” LOL
stau aiici in randul animalelor

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Chit ca fac off-topic si fara scuzele de rigoare de aceasta data:

Draga Toma, desi dupa locatia ta (preafrumoasa Portugalie) as presupune ca esti un tip mai umblat (si, fireste, un pic mai deschis la minte) constat cu surprindere ca esti boz…umflat ca nu stii destule limbi straine… dar o fi “neshte” explicatii plauzibile - la ore poate nu vedeai de mamaliga din ochi si te mai si strangeau opincile de nu te puteai concentra, nu-i asa?

In fine, daca tot ai gasit traducerea ce a trebuit tu sa te dai interesant ca era acolo un amarat post in maghiara? Probabil din cauza faptului ca te tragi dintr-o natie de ca… aoleu, sa nu credeti ca as fi sovin, doar ca nu gust toate glumele la fel…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Pentru ca am primit un mesaj de la un admin (presupun, pentru ca nu se semneaza) in care imi vorbeste de “bateriile” lui minunate din laser si de faptul ca nu intelege de ce “am sarit calul” (in postul de mai sus), iata de ce: partea bolduita m-a cam enervat. Caci, vezi Doamne, Toma n-o zice (scrie), dar puncte-puncte, nu-i asa?

toma - 19 Iulie 2008 08:23 PM

PS Sper să nu se înțeleagă ca aș fi șovin sau altceva, doar că nu înțeleg boz…. ăăăă ungurește.
.

Daca nici acum nu e clar, Maria Ta Adminule, atunci asta e, n-o sa incerc eu sa-ti explic ca anumite lucruri (cuvinte) sunt pur si simplu jignitoare, daca tu de la sine nu te sesisezi, mai ales ca asta nu e forumul noii drepte…
Iar amenintarile tale cu ban-ul, mai ales in conditiile astea, ma lasa rece - asta ca sa ma exprim elegant.

Apple - Think Different… my ass…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Esti cam sensibil, parerea mea.

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
RankRankRankRank
Moderator
szlaeyer - 25 Iulie 2008 04:36 AM

Chit ca fac off-topic si fara scuzele de rigoare de aceasta data:

Draga Toma, desi dupa locatia ta (preafrumoasa Portugalie) as presupune ca esti un tip mai umblat (si, fireste, un pic mai deschis la minte) constat cu surprindere ca esti boz…umflat ca nu stii destule limbi straine… dar o fi “neshte” explicatii plauzibile - la ore poate nu vedeai de mamaliga din ochi si te mai si strangeau opincile de nu te puteai concentra, nu-i asa?

In fine, daca tot ai gasit traducerea ce a trebuit tu sa te dai interesant ca era acolo un amarat post in maghiara? Probabil din cauza faptului ca te tragi dintr-o natie de ca… aoleu, sa nu credeti ca as fi sovin, doar ca nu gust toate glumele la fel…

No comment. LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
szlaeyer - 25 Iulie 2008 07:46 PM

Pentru ca am primit un mesaj de la un admin (presupun, pentru ca nu se semneaza) in care imi vorbeste de “bateriile” lui minunate din laser si de faptul ca nu intelege de ce “am sarit calul” (in postul de mai sus), iata de ce: partea bolduita m-a cam enervat. Caci, vezi Doamne, Toma n-o zice (scrie), dar puncte-puncte, nu-i asa?

toma - 19 Iulie 2008 08:23 PM

.

Daca nici acum nu e clar, Maria Ta Adminule, atunci asta e, n-o sa incerc eu sa-ti explic ca anumite lucruri (cuvinte) sunt pur si simplu jignitoare, daca tu de la sine nu te sesisezi, mai ales ca asta nu e forumul noii drepte…
Iar amenintarile tale cu ban-ul, mai ales in conditiile astea, ma lasa rece - asta ca sa ma exprim elegant.

Apple - Think Different… my ass…

szlaeyer, eu sunt cel care a scris mesajul ala, pentru ca am crezut ca te referi la linkul postat de toma; si nu vedeam unde naiba e maghiara. Dupa ce am vazut, am sters mesajul, ca nu mai avea rost. Iti inteleg indignarea, si chiar l-as ruga pe toma sa tina cont de observatiile tale, chiar daca sunt facute pe un ton prea bataios.

OK, ne calmam acum cu totii?

[ Ignoră ]   [ # 134 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

revenim….mai sunt ceva NEWS?

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 135 ]
RankRankRankRank
Moderator

Mai sînt ceva…

- Apple a pus la dispoziția cui trebuie (developers) iPhone OS 2.1 și SDK 2.1.
- Există un limbaj numit BOZ. Poate mă refeream la ăsta.
- N-aveau cum să mă strîngă opincile la școală. Poate cravata de pionier. Opincile îl strîngeau pe ardeleanu’ de bunicu’, cînd fugea de ocupație.
- În regulament scrie că ” prostul gust și “miștoul” nu sunt interzise sau înlăturate de pe acest forum. Atacurile personale sunt.” Poate fi considerat postul meu, fără părtinire, un “mișto” de prost gust, dar postul de mai sus e un atac direct la adresa mea și NU numai.
- Paraziții au scos piesa “Concentrați în metropole”, unde, la un moment dat, zic :Minoritățile au drepturi, majoritatea nu”
- Îmi cer scuze tuturor celor care au considerat ofensatoare cele scrise de tipul de mai sus.
Succese!

Semnătură 

9 din 10
9