In primul rand, pentru ca deja degenereaza “urat” (caci sunt sensibil, se pare, si am prea multe drepturi LOL - statul, peste tot in lume, nu da drepturi, treziti-va, ne da niste privilegii in cel mai bun caz, care ne pot fi luate intr-o clipita, dar asta-i alta poveste, tot lunga), eu m-am simtit lezat de Toma si i-am raspuns. Daca unii nu-mi impartasesc indignarea, e problema lor. Poate, totusi, ca trebuia sa-i scriu omului un PM.
In orice caz, eu asteptam o reactie de la un admin. Prima, datorita unei neintelegeri, vad, m-a facut sa mai postez inca o data. Altero a revenit cu o explicatie si o actiune, multumesc. Scuzele de rigoare pentru intreruperea “productiei”.
As posta eu o stire cu iPhone, drept semn de bunavointa fata de cei “lezati” (vorbesc serios si fara apropo-uri ), dar n-am prea urmarit ostilitatile in ultimul timp, caci mi-a dat iWeb o teapa mica si asta-mi mananca acum timpul…
Customize e gata de utilizare pe 2.0 și se găsește în Cydia. În curînd și în Installer 4. Așa că grăbiți-vă, instalați, “customizați” și să înceapă problemele, că lîncezește subiectul iPhone.
Da, nu e rau… Cred ca Apple incearca sa dreaga un pic faptul ca nu exista demo-uri si n-ai cum sa stii daca unele aplicatii te vor ajuta sau nu, fara sa dai bani. Mi-a venit zilele astea ultimul numar de MacWorld si americanii se cam plang de AppStore; inclusiv editorialul e pe tema dezvoltarii de app-uri, mai exact despre faptul ca Apple nu e foarte explicit pe tema asta si te poti trezi foarte usor cu app-ul denied…
Hai că a început bătălia între hackeri. Între dev team și rip dev, mai pe înțelesul tuturor. Ultimii au scos Pusher. NU îl folosiți. De ce? Blochează accesul la partiția principală și nu mai puteți instala Cydia. Asta ca să folosim doar Installer, care e o varză Beta de cîteva luni deja. Mai multe detalii.