Tocmai am primit un mail de la apple care zice asa :
A NEW VERSION OF THE iPHONE SDK IS NOW AVAILABLE !!!
The second beta version of the iPhone SDK is now available and includes Interface Builder, a powerful tool that allows you to visually build your interface and makes creating a UI as simple as drag and drop.
We’ve also added new sample code and updated documentation to the rich set of resources available to you in the iPhone Dev Center.
Log in to the iPhone Dev Center today and download the new version of the iPhone SDK.
Sunt destul de nou pe aici asa ca nu mi-o luati in nume de rau daca o iau prin porumb, inca mai am de invatat, dar cum citesc de multa vreme acest forum (care mi-a fost un ghid de nadejde in tranzitia de la win la mac) am sa incerc asa cum pot sa impartasesc din experientele mele cu produsele Apple…
Legat de softurile pt jailbreak/activate/unlock… Am trecut prin toate trei, ziPhone, iPlus si iLiberty (nu ca ar fi singurele disponibile, dar sunt cele dezbatute in acest topic). Parerea mea este ca, in ordinea asta, ele se pliaza perfect pe cele trei stadii relative ale timpului: trecut, prezent, viitor… De ce? Pai odata cu aparitia iLiberty 2.0, primul mi se pare complet depasit. Cu iLiberty se pot face toate operatiile de baza si chiar ceva in plus (custom payloads, upgrade BL) dar, fiind prea de curand lansat si mult prea putin testat, raman un pic circumspect. Oricum, se pare ca reprezinta viitorul (am un iPhone 1.1.4 “aranjat” cu el si merge fara probleme). In prezent insa, iPlus 2.0 mi se pare cel mai sigur. In afara de lipsa unei GUI, nu cred ca i se pot reprosa multe. Face toate operatiile la fel de rapid ca si concurenta iar posibilitatea de folosire a unor “custom payloads” este mult mai practica datorita existentei pe internet a unor pachete preparate de baieti buni (nu stiu daca un payload de iPlus este compatibil cu unul de iLiberty, e de incercat). Un alt “plus” pentru iPlus este pachetul initial de programe (cele de baza, ce-i drept) dar mai ales cu hack-urile aferente (bug-ul de login la vt-100 rezolvat, etc.). Singurul “minus” al programului pare a fi downgrade-ul de BL la 3.9 FB, desi in mod practic nu avem nimic de pierdut la ora actuala (mai ales ca deja exista metode de upgrade inapoi la 4.6)...
In concluzie…cred ca iPlus 2.0 este cel mai bun tool la ora actuala, desi peste vreo luna de zile s-ar putea sa intre si el in istorie…
am cumparat un i phone decodat dar cand m-am conectat la i tune versiune noua sa blocat,am primit un mail de pe site-ul acesta dar nu am inteles prea multe si asta pentru ca eu abia invat ce inseamna internetul,va rog frumos exista si o alta varianta mai usoara ????? multumesc mult.
O adevarata minune chipul celor de la Infineon. Habar n-aveam ca au ajuns asa departe oamenii…au integrat practic toate tehnologiile posibile intr-o singura pastila de siliciu. WOW! Iar daca deneratia a doua de iPhone se va baza pe el…hmm…deja nu mai am rabdare…
The latest iPhone 2.0 Beta contains reference to the use of the Infineon SGOLD3 chip in its baseband according to a discovery by Zibri.
The Infineon SGOLD3 chip features HSDPA Category 8 functionality (7.2 Mbit/s) as well as many other features such as support for video telephony, 5 megapixel cameras and more..
Deci nu are nici o legatura DEPENDENTA aparitia noii variante software / firmware 2.0 si aparitia noului asazis iPhone 3G ... adica sper ca am dreptate ... Firmware 2.0 nu e acelasi lucru cu iPhone 3G ... Firmware 2.0 e sofware si dupa spusele clare si bine subliniate in Martie ... ATENTIE : updateul la 2.0 va fi FREE pt toti posesorii de iPhone si contra unui mic onorariu pentru iPodTouch ... deci pe viitor se va discuta de bani pentru updateuri mai mult ca sigur ...
Deci clar Firmware 2.0 e una si iPhone 3G e alta ... sau dupa cum incep sa banuiesc din ce in ce mai mult iPhone actual a fost si cred ca va fi de fapt acest mult controversat / supranumit ... iPhone 3G ... exista in el componente hardware si multe altele dar nu existau app software pentru ele la vremea respectiva ... si s-a testat piata sa vada daca isi da seama cineva cum sa le manipuleze hardwareul ... parerea mea sau poate un vis frumos
Sa inteleg ca acel Infineon SGOLD3 exista deja in actualele iPhone ??? ... sau cel putin cele care au iesit pe piata ultimele cu 1.1.4 ... sau va fi prezent doar in noile iPhone 3G ... asta nu inteleg / stiu
De ce imi pun aceasta intrebare si fac referire la telefonele actuale 16G cu 1.1.4 original de la apple nu upgrate ... adica ultimele exemplare facute/fabricate ... ca am observat ceva pe afara mai precis in Germania ... ofertele lor prezinta ceva bizar ceva ce mie imi da de gandit ... au bagat pana pe 30 Iunie super oferte la generatiile vechi de 8G ... adica s-a ajuns sa fie un iPhone de 8G la 99Euro cu abonament ... pe cand cele de 16G raman constant la acelasi pret indiferent de abonament / optiune ...
VEZI ATASAMENT
deci parca prea in graba vor sa scape de aceste modele
Vise sau realitate vom vedea pe 30 iunie ... mai bine sa facem pariuri pe lazi de bere ... cine ghiceste ce se va intampla de fapt
The memory is the same kind by Samsung used in iPod nanos, and the processor is an ARM design. All components, from power management, to Bluetooth and Wi-Fi, are established as phone components. The point: This brings the cost of manufacturing down, and the reliability up. That’s a big sign of relief from a company with a history of shoddy v1.0s. It’s not the hardware you have to worry about here, with possible exception of the battery. (More on this later.) This phone will NEVER run 3G without a new radio in here. For details, see semiconductor.com or iSuppli 3rd party experts who have done knowledgeable teardowns.
Si in poza atasata ... nu este prezent Infineon SGOLD3 PMB 8878 ... ci este prezent ... Infineon SGOLD2 PMB 8876
Acum asta nu zice ce iphone a demontat acolo ... si cum stim daca actualele / recentele 1.1.4 au noul chip sau vechiul chip ???
A si inca ceva de curiozitate ??? stiu ca poate mai mult ca sigur visez cu ochii deschisi
Voi cei cu iPhone-uri mai vechiute ... nu chiar de la lansare ... cei care ati cumparat iPhone chiar inainte sa apara 1.1.4 ... dupa septembrie 2007 ... maxim ianuarie 2008 cand s-a lansat 1.1.4 ... la voi pe SIM-ul de la AT&T;exista acel simbol / logo 3G ???
Stiu ca nu are neaparat importanta dar sunt curios ?
Eu am acel logo pe SIM-ul de la ei ... si ma intrebam de ce imi dau un SIM pe care isi fac reclama la viitorul serviciu 3G cei de la AT&T;(din cate am inteles ei acum il integreaza in USA) ... doar ca sa imi aduca la cunostinta ca mi-am luat teapa ca no sa am niciodata 3G ... sunt sadici ... mi-au zis pe fata : Fraiere daca mai asteptai nitzel aveai si tu 3G ... nu ca as prea avea ce face cu el in Romanica
Sim-ul este 3G, nu are nici o legatura cu tehnologia 3G in sine, asa se numesc ele, sau se mai cheama USIM, pt. ca sim-urile astea 3G sunt compatibile si cu 2G,2.5G,3G,3.5G
Este acelasi sim in iphone de cand l-am luat pe primul in august.