Si faza asta cu developerii e cu dus si intors dupa parerea mea
Eu mai mult ca sigur cred ca vor fi tot felul de app inutile chiar daca sunt pe free sau bani ... ca de exemplu marea majoritate de la WebApp
Adevaratele app uitile mai mult ca sigur vor fi admise la inceput de Apple pe appStore... vor fi analizate si apoi blocate si in cele din urma interzise/distruse/eliminate de Apple ...
Ca exemplu ... cum ei sunt total impotriva serviciile de transfer fisiere prin bluetooth sau usb (plug&play;) ... daca cineva sa zicem va veni cu astfel de app pt inceput vor fi primite si cat de curand in urmatorul update firmware for si distruse
Uite azi am crapat de nervi la propriu 
Am ajuns la birou ... si asteptam un client sa-mi trimita o prostie de fisier in word (700k) ca sa il bag in tipar ... lucrare foarte urgenta trebuia terminata pana seara ... ajuns la servici SOC mare ... netul picat ... dai telefoane la provider ... nimic probleme mari ... intru pe mail pe iPhone descarc wordul masii si stateam si ma uitam la el cum arata pe iphone si ATAT
Crapam de nervi ... la servici am un amarat de PC / Windozele masii ... Mac-ul l-am dus acasa
... aveam mufa la mine USB ... dar craci ce sa fac cum sa iau wordul de pe iPhone si sa-l pun pe PC-ul masii
... asa ca m-am apucat de alta lucrare care nu era urgenta ... si am stat am asteptat 3 ore pana s-a rezolvat problema cu netul la provider ... si apoi m-am apucat de lucarea urgenta ... si acum am ajuns acasa la 12 noaptea
Ce era daca avea si el posibilitatea sa pot face transferul prin USB in calculator ... app pt iphone in afara de itunes nu aveam nimic si nici net ca sa cauta altele 
Deci daca sunt asa de disperati pt niste [cenzurat] de ringtonuri sau melodii la 1 $ cumparate de pe itunes sa nu le dai la altii atunci sa faca draci fel de fel de protocoale sa nu poti transfera muzica/ringtonuri /etc etc / tot ce vand ei ... dar sa ma lase sa transfer un psd / ai / tif / word / zip / cdr / etc etc ca sa ma [cenzurat] nu le cumpar de la ei de pe itunes 
iar m-am enervat