3 din 10
3
iPhone News
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

Infineon SGOLD2 PMB 8876 are, din pacate, doar EDGE. Deci…cred ca-ti faci sperante desarte LST… smile Pentru suport 3G trebuie sa asteptam noua generatie de iPhone. Cat despre firmware 2.0…cu siguranta va merge si pe prima generatie. Va avea suport pt hardware-ul din iPhone 2nd generation dar va functiona la fel de bine si pe 1st generation. Apple are tot interesul sa aiba 10 milioane de potentiali clienti ai “magazinului de software” la momentul lansarii…

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

LST:  fiecare firmă işi urmareste interesul, ei pot da iPhone şi gratis la un abonament GRAS ! plus că ei vor să scape de ele, mai sunt aprox 50 zile şi se lansează iPhone 3G, cine o să mai cumpere dacă o să coste 499 dolari iPhone, in state, 8Gb. eu am iPhone din decembrie 1.1.2 OTB, şi pe sim-ul meu scrie 3G, nu cred că are vreo legatură cu 3G-ul retelei AT&T;!

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

imi inchipuiam ca n-are nici o vraja dar intrebam si eu smile ... stiu ca visele sunt desarte smile

Acum daca stau sa ma gandesc mai asteptam 2 -3 luni si imi luam iphone 3G ... dar asta e graba smile

Ghinionul meu smile

Desi stau si ma gandesc ... daca singura mare schimbare e 3G nu ma bucura asa de mult adica sa ma gandesc sa-l vand pe cel care il am acum ca sa iau cel 3G ca sincer la serviciile de Internet Mobile din romania mare diferenta nu vom vedea cat de curand ... sngurul lucru care m-ar convinge sa fac schimbul ar fi intradevar imbunatatiri majore hardware sa zicem

Eu am abonament la Vodafone Internet Mobile ... si e d ecacao viteza ca din cate stiu nici macar suport EDGE nu are vodafone ci GPRS si atat ... sper sa nu ma insel ???

[ Modificat: 10 Aprilie 2008 04:15 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

dacă stai de fiecare dată să-ţi iei versiunea maximă a unui produs îmbătrâneşti şi când te duci să-ţi cumperi mori pe drum smile
intr-adevăr vodafone nu are edge

dacă vrei neapărat 3G uite aici si POSIBILELE PREŢURI http://www.tgdaily.com/content/view/36865/145/

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member

Eu cred ca voi fi foarte multumit in continuare de iPhone-ul meu 1st gen. Asa cum am asteptat vreo 6 luni cu vechiul meu A1000 cu Symbian si UIQ pana cand mi-am luat unul (desi urmaream pe net de un an de zile zvonuri despre el, inainte de aparitie), asa pot sa mai astept si acum pana voi trece pe unul 2nd gen. Pana la urma conteaza cat de bine te serveste aparatul in sine, nu sa fii neaparat la moda. Dar cum device-ul celor de la Apple starneste pasiuni…cu siguranta va fi pt multi doar un accesoriu chic…

Actualul iPhone are atatea posibilitati neexplorate incat mi-e greu sa cred ca va deveni “invechit” peste noapte… Desi pana acum nici un telefon mobil n-a rezistat mai mult de 1 an la mine in buzunar (nu c-ar fi patit ceva, dar mereu am “evoluat” catre ceva mai bun) de data asta nu cred c-am sa ma grabesc… smile

[ Modificat: 10 Aprilie 2008 05:17 PM de cridaro ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu sunt de părere că apple s-a grăbit cu lansarea versiunii 3G. eu cred că exploatăm maxim 20% din ceea ce poate face iPhone, aici aşteptăm developer-ii smile

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si faza asta cu developerii e cu dus si intors dupa parerea mea

Eu mai mult ca sigur cred ca vor fi tot felul de app inutile chiar daca sunt pe free sau bani ... ca de exemplu marea majoritate de la WebApp

Adevaratele app uitile mai mult ca sigur vor fi admise la inceput de Apple pe appStore... vor fi analizate si apoi blocate si in cele din urma interzise/distruse/eliminate de Apple ...

Ca exemplu ... cum ei sunt total impotriva serviciile de transfer fisiere prin bluetooth sau usb (plug&play;) ... daca cineva sa zicem va veni cu astfel de app pt inceput vor fi primite si cat de curand in urmatorul update firmware for si distruse

Uite azi am crapat de nervi la propriu smile

Am ajuns la birou ... si asteptam un client sa-mi trimita o prostie de fisier in word (700k) ca sa il bag in tipar ... lucrare foarte urgenta trebuia terminata pana seara ... ajuns la servici SOC mare ... netul picat ... dai telefoane la provider ... nimic probleme mari ... intru pe mail pe iPhone descarc wordul masii si stateam si ma uitam la el cum arata pe iphone si ATAT

Crapam de nervi ... la servici am un amarat de PC / Windozele masii ... Mac-ul l-am dus acasa smile ... aveam mufa la mine USB ... dar craci ce sa fac cum sa iau wordul de pe iPhone si sa-l pun pe PC-ul masii smile ... asa ca m-am apucat de alta lucrare care nu era urgenta ... si am stat am asteptat 3 ore pana s-a rezolvat problema cu netul la provider ... si apoi m-am apucat de lucarea urgenta ... si acum am ajuns acasa la 12 noaptea

Ce era daca avea si el posibilitatea sa pot face transferul prin USB in calculator ... app pt iphone in afara de itunes nu aveam nimic si nici net ca sa cauta altele smile

Deci daca sunt asa de disperati pt niste [cenzurat] de ringtonuri sau melodii la 1 $ cumparate de pe itunes sa nu le dai la altii atunci sa faca draci fel de fel de protocoale sa nu poti transfera muzica/ringtonuri /etc etc / tot ce vand ei ... dar sa ma lase sa transfer un psd / ai / tif / word / zip / cdr / etc etc ca sa ma [cenzurat] nu le cumpar de la ei de pe itunes smile

iar m-am enervat smile

[ Modificat: 11 Aprilie 2008 03:47 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

hai să te învăţ eu cum se face smile :

se instalează iPhoneBrowser smile
se presară puţin Safari Plugin Download
se ia face download cu Safari la fişier, intrii si tu pe mail din safari !
iei fişieru downloadat din var/root/Downloads (asta după ce ai deschis iPhoneBrowser) şi se serveşte.

poftă bună şi servici uşor !

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
virus_luci - 11 Aprilie 2008 03:54 AM

hai să te învăţ eu cum se face smile :

se instalează iPhoneBrowser smile
se presară puţin Safari Plugin Download
se ia face download cu Safari la fişier, intrii si tu pe mail din safari !
iei fişieru downloadat din var/root/Downloads (asta după ce ai deschis iPhoneBrowser) şi se serveşte.

poftă bună şi servici uşor !

smile:):):):)

ce dragutz esti ... merci

Stiu asta smile

dar dupa cum am scris ... eram la birou cu doar mufa USB in buzunar si cu doar iTunes instalat pe windoze smile ... si fara net smile de la provider pe Calculator ... si cu net Vodafone pe iPhone ... atat nmic mai mult smile ... a si 2 prieteni care ma luau la misto ca am iPhone BENGOS ... smile

deci nu am cum sa fac nimic nici din ce zici tu nici din ce se poate / s-ar putea face smile prin metodele cunoscute ... acasa pe Mac nici nu instalez nimic pe Mac ... am pe iphone AFP si doar CMD + K ... si gata smile

Era o situatie extrema SURPRIZE SURPRIZE ... smile ... la asta ma refeream ... in aceasta situatie daca aveam un PDA / SmartPhone clasic rezolvam problema instant ... de asta tot visez eu smile ... poate candva in viitorul apropiat se vor rezolva problemele de conectivitate cu alte deviceuri mult mai simplu fara dependenta de fel de fel de app 3rdpary care trebuiesc instalate pe deviceul cu care vrei sa te conectezi ... logic aceste app/setari/modificari sper sa le faca developerii nu apple

si eu am primit mail cu atasament ... ce rost mai are app Mail daca trebuie sa intru pe http://www.domeniu.ro/webmail ca sa downloadez atasamentul ... normal si frumos ar fi sa o iau din app mail

Apropo ... cand primesti un mail cu atasament ... trebuie sa apesi pe el sa se downloadeze ... unde se downloadeaza in iphone ... sau nu se downloadeaza ? ... ca daca se downloadeaza si el in iphone poate il pot lua de acolo ?

app Mail setata pe SMTP pe iPhone

[ Modificat: 11 Aprilie 2008 04:42 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member

Eu sunt convins ca toate lucrurile astea se vor rezolva odata cu aparitia softurilor dezvoltate pe baza SDK-ului. Intr-un fel, cred ca Apple chiar mizeaza pe asta pentru a scapa de bataile de cap si pentru a atrage cat mai multi clienti (o platforma deschisa programatorilor va fi obligatorie de acum inainte, concurenta fiind din ce in ce mai dura - vezi Android). Si cum MacOS-ul de pe iPhone pare (la prima vedere cel putin) chiar ceva mai flexibil decat un Symbian sau un Windows Mobile, cred ca folosirea unor aplicatii 3rd party in locul celor de la Apple nu va fi o problema (probabil ca se vor putea seta ca default). Astept cu mare nerabdare…

Nici partea aia cu transferul de fisiere prin bluetooth sau salvarea atasamentelor nu cred ca va fi uitata de dezvoltatori. Chiar daca si acum exista solutii pt asa ceva, am convingerea ca in viitor acestea vor fi si mai simple si intuitive…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Apple devine si el din ce in ce mai obsedat de banuti smile  ... sa fim seriosi Apple e Regele dupa parerea mea in deviceuri Plug&Play;si fel si fel de metode de conectivitate cat mai simpla pentr-u userul de zi cu zi ... singurul motiv pt care nu fac posibil transferul de fisiere intre diferite deviceuri este cel clasic de atatea ori mentionat si aici ... iTunes e o afacere imensa pt ei ... si gata mai mult nu-i intereseaza ...  a si cica nu incurajeaza pirateria ... smile ... frack ... daca cumperi un ringtone / melodie sa no dai la restul poputatiei de pe glob smilesmile:) prin BlueTooth smile e stubid oricum

daca vor aparea app 3rdParty care vor face posibil acest lucru prin metode simple ... cu adevarat simple de genul Plug&PLay;... apple va face tot posibilul sa le distruga la urmatorul update firmware ... e interesul lui smile

Deci acest appStore va fi pentru apple o metoda perfecta de a detine controlul aspra a ceea ce vrea sau nu sa se faca cu iPhone ... si pana la urma unii developeri isi vor da seama si ori vor abandona iPhone ori se vor retrage complet separat de appStore si vor incepe lupta/razboiul cu apple smile

Stiti sistemul Politic American ... care vad ca se regaseste din ce in ce mai mult si in afacerile lor si stilul lor de a face ceva ...

Ti se da impresia ca esti liber ... ti se da impresia ca ai pe iPhone un OS deschis maleabil aproximativ oppen source ... cand de fapt ei te studiaza atent sa vada unde au uitat o gaura in gard prin care te poti strecura smile in asa fel incat sa o astupe cat mai rapid fara sa-ti dai macar seama smile

Parerea mea smile

[ Modificat: 11 Aprilie 2008 05:29 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member

LST, cred ca te pasioneaza un pic prea mult teoria conspiratiei… wink Apple este o companie detinuta de niste actionari care vor sa stoarca bani din ea si asta e ceva normal, oriunde in lume. Dar mai sunt acolo si niste oameni pasionati de ceea ce fac, unii dintre ei cu adevarat vizionari, care vor lupta ca ceea ce fac ei sa ajnga la cat mai multa lume. Pana la urma, ca in toate cele pe lumea asta, exista un echilibru. Apple putea sa striveasca din fasa tot fenomenul “iPhone hacking” dar nu a facut-o… Am incredere in priceperea lui Jobs de a tine in echilibru foamea de bani si cea de inovatie. A facut o treaba destul de buna pana acum…

Si-apoi…sa nu uitam ca e vorba de o companie americana, cu plusurile si minusurile ei: nu cheltuie bani pe tehnologii folosite de 1% din (potentialii) clienti, protejeaza cat pot ei de bine afacerea pe care o au si nu tolereaza pirateria. Cu timpul lucrurile se vor aseza, indiferent ce politici oficiale va avea Apple. Ma indoiesc ca doar la Apple AppStore se vor gasi aplicatii de iPhone…pot sa bag mana in foc ca tot comunitatea Open Source va avea mai mult de oferit. Crede cineva ca Apple va da cu piciorul unei piete imense, doar de dragul controlului? Hmmm….come on…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

o veste buna

http://gizmodo.com/379474/latest-iphone-firmware-saves-pictures-from-safari

se poate testa si in simulator doar ca acolo nu apar in photos

[ Modificat: 15 Aprilie 2008 03:11 AM de victorcampeanu ]

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

pe pagina pentru useri (vodafone) la configurari telefoane apare si iPhone :) sa inceapa oamenii sa se miste si in directia asta?

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Din pacate nu salveaza toate pozele, la unele crash-uieste safari, dar asta proabil pt. ca este beta inca 2.0

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

3 din 10
3