Problema este expusa aici. Cred ca o sa-l arunc pe geam…mi-a scos peri albi in ultimele zile. Momentan, cum am spus, ies pe net prin AP, conectat la iMac. Dar draq stie cat o sa mai mearga. Conform traditiei din ultimele zile, daca-l inchid si ma culc, maine dimineata este foarte probabil sa nu iasa nici prin AP. Presupun ca ar fi o problema hardware dar cum o rezolv? Cu lumanare si rugaciuni nu prea am spor!
Încearcă chestia asta: System Pref -> Network, selectează Ethernet în coloana din stânga, apasă pe minus ca să-l ștergi și dai Apply. După aia adaugă-l la loc și refă setările. Poate că e bine ca înainte de a-l adăuga la loc să dai un restart. Și pe parcursul operațiunii să scoți cablul Ethernet.
Eram intr-un hotel in Tirana si tot asa imi aparea, ca e cable unplugged. Aveam nevoie de net, m-au bagat in biroul lor “IT”. Cand am vazut cum arata serverul, am inceput sa caut sa vad pe unde merg cablurile. Noroc ca m-am prins cum se zice la “etaj” si la “camera”. Am infipt ceva cabluri si am dat net la tot hotelul.
Ce vreau sa spun e ca poate e vreo chestie fizica.
arata bine “NOC-ul” ala.
cred si eu ca e o chestie fizica dar nu ma duce capul sa-mi ofer certitudinea si apoi sa aflu rezolvarea! nu ma deranjeaza sa ma dau uairles dar daca am port eth, tre sa mearga. cred ca am dezvoltat o relatie foarte spirituala cu mac-urile. blestemam si injuram cartonul ala de MB si intr-un final a crapat. ipod-ul video l-am luat pt ca l-am prins la super-mega-ocazie. altminteri nu dadeam 2 bani pe el, ma enerva ecranul ala mic, imposibil de urmarit un film. in ceea ce priveste ibook-ul asta mic, mereu l-am considerat super-tare si mega-portabil fata de MB Air. Iata ca acum am un fel de MacBook Air - no eth!
nu merge frate, n-are nici o gara. m-am gandit initial ca din cauza update-ului pt TM si AP a uitat sa negocieze. am bagat patch-uri de 1m, de 3…pana la 15m. nu vrea nimic. am bagat patch-ul de la redese care in iMac sau in cele 2 routere merge fara probleme dar in ibook nu face link
la asta ma gandesc si eu dar totusi este detectat portul eth. beleaua asta a aparut dupa ce am rezolvat-o pe asta. l-am plimbat pana la noumax unde a fost desfacut si pus la loc…i s-au slabit “balamalele”.