A disparut link-ul
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Problema este expusa aici. Cred ca o sa-l arunc pe geam…mi-a scos peri albi in ultimele zile. Momentan, cum am spus, ies pe net prin AP, conectat la iMac. Dar draq stie cat o sa mai mearga. Conform traditiei din ultimele zile, daca-l inchid si ma culc, maine dimineata este foarte probabil sa nu iasa nici prin AP. Presupun ca ar fi o problema hardware dar cum o rezolv? Cu lumanare si rugaciuni nu prea am spor!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Încearcă chestia asta: System Pref -> Network, selectează Ethernet în coloana din stânga, apasă pe minus ca să-l ștergi și dai Apply. După aia adaugă-l la loc și refă setările. Poate că e bine ca înainte de a-l adăuga la loc să dai un restart. Și pe parcursul operațiunii să scoți cablul Ethernet.

[ Modificat: 22 Martie 2008 12:52 PM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 22 Martie 2008 05:14 AM

[...]
Cu lumanare si rugaciuni nu prea am spor!

Mergi la biserică, vezi cu mătăniile ce faci…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

ca de ceva vreme tot pica macuri prin zona ta ... ceva e necurat acolo

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@tudor, la fel de unplugged este

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dracia - 22 Martie 2008 02:22 PM

ca de ceva vreme tot pica macuri prin zona ta ... ceva e necurat acolo

Cred că iradiază ceva dinspre Ungaria, poate chiar niște extratereștri prin zona Mokó...

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eram intr-un hotel in Tirana si tot asa imi aparea, ca e cable unplugged. Aveam nevoie de net, m-au bagat in biroul lor “IT”. Cand am vazut cum arata serverul, am inceput sa caut sa vad pe unde merg cablurile. Noroc ca m-am prins cum se zice la “etaj” si la “camera”. Am infipt ceva cabluri si am dat net la tot hotelul.

Ce vreau sa spun e ca poate e vreo chestie fizica.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

arata bine “NOC-ul” ala.
cred si eu ca e o chestie fizica dar nu ma duce capul sa-mi ofer certitudinea si apoi sa aflu rezolvarea! nu ma deranjeaza sa ma dau uairles dar daca am port eth, tre sa mearga. cred ca am dezvoltat o relatie foarte spirituala cu mac-urile. blestemam si injuram cartonul ala de MB si intr-un final a crapat. ipod-ul video l-am luat pt ca l-am prins la super-mega-ocazie. altminteri nu dadeam 2 bani pe el, ma enerva ecranul ala mic, imposibil de urmarit un film. in ceea ce priveste ibook-ul asta mic, mereu l-am considerat super-tare si mega-portabil fata de MB Air. Iata ca acum am un fel de MacBook Air - no eth!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Ia configureaza-ti eth ca in poza. La airportul meu numai asa merge eth pentru ca am cablu lung pana la switch/router.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu merge frate, n-are nici o gara. m-am gandit initial ca din cauza update-ului pt TM si AP a uitat sa negocieze. am bagat patch-uri de 1m, de 3…pana la 15m. nu vrea nimic. am bagat patch-ul de la redese care in iMac sau in cele 2 routere merge fara probleme dar in ibook nu face link

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bre, o fi busit portul?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 22 Martie 2008 11:23 PM

Bre, o fi busit portul?

la asta ma gandesc si eu dar totusi este detectat portul eth. beleaua asta a aparut dupa ce am rezolvat-o pe asta. l-am plimbat pana la noumax unde a fost desfacut si pus la loc…i s-au slabit “balamalele”.

Semnătură