mi se pare mult mai usor cu quicktime,isi ia automat subtitrarea si caracterele sunt 100% romanesti,cu VLC cam la toate la subtitle encoding cu default nu sunt 100% romanesti,mereu este ooo sau ceva de genul alfa…beta si in loc de T si asa mai departe,sunt multe litere inlocutie… si mai ales quicktime merge cu front row,prefer quicktime,l-am si platit am PRO dar e evervant ca e scrisul foarte mare.
mersi mult altero,am rezolvat si la quicktime si am setat la vlc Text Encoding: ISO-8859-2 si intraadevar sunt caractere 100% romanesti,am incercat mai multe mac roman…si nu gaseseam.
mersi mult,
Stie cineva cum (sau cu ce) pot sincroniza subtitrarea cu filmul? Se intampla de multe ori ca subtitrarea sa fie un pic defazata (uneori cateva secunde bune) si as vrea sa pot interveni cumva. In VLC n-am gasit optiuni pt asa ceva (sau nu stiu eu unde sa caut) iar alt program n-am incercat. Anybody?
Mar+J este Jump to Time iar cu K nu face nimic… Speram sa fie o varianta simpla de sincronizare. Am sa caut un program cu care se poate modifica direct fisierul…