Pai daca urmezi tutorialul din link-ul de mai sus e tot ce-ti trebuie. Iti ia fix 5 minute. Ultima oara am facut operatiunea aseara si totul merge ca uns…
intr-adevăr iPlus este super ok. trust me. eu am folosit versiunea 1.1 fix in ziua când a apărut. iPlus2.0b are ceva imbunătaţiri, oricum ideea este că eu am avut incredere in programul ăsta.
dacă era nasol nu vi-l recomandam cu atâta insistenţă !
@mr.fred : îţi ia mai mult de 5 minute: până faci restore, bla bla, te duce la 20-25 minute, oricum nu timpul în care se face operaţiunea este important, ci calitatea ei !
baftă cdnalsi, şi asteptăm să ne dai de veste dacă ai reuşit !!!
Nu stiu zau, dar mie cu tot cu restore nu cred ca mi-a luat mai mult de 5 hai 7 minute.
Am folosit pe un alt iphone deblocarea cu ziphone. Poate am avut eu ghinion dar am intampinat problema cu “no imei, no wifi, no ICCID” foarte frecventa in cazul deblocarii cu ziphone. Plus ca aveam exasperand de des “drop signal” uneori chiar in timpul convorbirii ca sa nu mai spun ca frecvent pierdea semnalul si trebuia sa verific periodic iphone-ul ca imi spunea lumea ca tin telefonul inchis. Cu iPlus sunt deja 24 de ore fara nici un fel de problema.