1 din 5
1
MacBook Air - aere pentru fete
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07

Cu rusine, si spasenie… mi-am luat un MBA.
Stiu ca nu-i frumos sa ma laud… dar cui sa ma laud si eu daca nu voua? Ieri mi-am bagat gherutele in tipla si l-am dezvirginat. Azi abia am reusit sa pun mana pe el a doua oara…pentru ca toata noaptea a fost “in chambers” cu Mihai, care l-a asa si pe dincolo pe toate partile… si mi-a si migrat contul de pe fostul mac printre “oooh” si “aaah” si ..altele care nu se cuvin a fi spuse de catre o doamna.

Domnilor, este sexy. Este subtire, plat; anorexic am putea spune. Este (pana acum) companionul ideal al unei femei. (Nu va bruzuluiti ma refer strict la laptop-uri). Are deosebit de putin spatiu - am inteles ca asta a fost cel mai neplacut lucru la migrare - au trebuit sterse/facut backup la multe pana sa ajunga indeajus de “slab” contul. Cu atat mai mult cu cat este versiunea cu hardul mai mic. SSD cum ii spune. N-ar fi fost prima mea alegere, insa capcaunul de Mihai a spus ca daca tot cheltuim o caruta de bani pentru o chestie care putea lipsi cu totul… macar sa ne facem de cap pana la ... “capat”

nu cred ca o sa duc lipsa de spatiu - cel putin nu la birou. Odata cu MBA-ul am luat si un timecapsule - versiunea de 500 Gb.

ce va pot spune pana acum este ca pe langa macbook pro-ul de 15 inch este… cum sa ma exprim mai plastic - aah - este diferenta dintre o patinatoare artistica si o patinatoare viteza. MBPro-ul fiind patinatoarea viteza:)
Desi, pana acum n-am observat mare diferenta ca viteza de lucru. Nici n-am facut mare lucru ce-i drept.

Mai multe detalii - dupa ce le aflu si eu:)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Sa-l stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de el. smile

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Pictures, or it didn’t happen!  tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

naked pictures, of course raspberry

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

suntem cumva pe hotline sau am gresit eu forumul big surprise

dezvirginari, naked pictures
brrrr, ma trec niste fiorii

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bravo, mai Roxy, ti-ai luat o bijuterie. Misto ca e cu SSD, e o tehnologie de viitor.
Iar in combinatie cu un disc extern, e uber cool.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

să fie într-un ceas bun!

Roxy - 24 Martie 2008 06:01 PM

Cu rusine, si spasenie… mi-am luat un MBA.

da-ți place!
e foarte bine, să-l stăpâneacă sănătos, nu mai fi așa naivă - l-a cumpărat pentru tine… adica o să-l folosească el și tu să te ocupi de partea neplăcută a trebii.
să mă fac mai bine înțeles: mi-a luat frate-miu o minge, mișto, de 24 de lei, se juca mai mult el, dar cînd o dădea aiurea, la dracu-n praznic… așa este! eu trebuia să mă duc după ea - era mingea mea…

smile

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
STef… - 24 Martie 2008 07:17 PM

suntem cumva pe hotline sau am gresit eu forumul big surprise

dezvirginari, naked pictures
brrrr, ma trec niste fiorii

Are loc o migrare lentă („smooth”) și parșiv condusă spre Apple hot-line.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc frumos de urari…

raspberry @ Huk

STef: hah!

altero: multumesc frumos, asa zic si Mihai.

haris: nu! Mihai si laptopul? haha. le uraste din principiu. Adica - ii place sa se uite la ele… si cam atat.

Bogdan: am atasat niste poze (facute cu un isight de la un imac)

Ce va pot spune dupa cateva ore de folosire:

parti bune:
la nivelul meu de utilizator (niste procesare text, spreadsheets, un pic de internet, un pic de muzica, mult mail) e ideal. Nu vad absolut nici o diferenta la viteza fata de MBP. Daca ceva merge mai incet - sunt eu - pentru ca e prima oara ca vad leopard; pe fostul mac aveam tiger si inca nu m-am obisnuit.

ecranul glossy este oarecum ciudat fata de ce aveam la MBP dar placut. Am impresia ca se vede mai bine din lateral desi e posibil sa ma insel. N-am incercat afara la soare.

am mai citit pe forum dispute privitoare la lipsa de disk drive. Am “imprumutat” drive-ul de la un imac fara nici o problema - si eu nu ma pricep la chestii tehnice. Pentru lucruri mai complexe - il am pe Mihai.

parti mai putin bune:
se cam incinge. Mai putin ca MBP-ul dar e mai cald decat imi inchipuiam. Desi nu e nici pe departe ca timecapsule. TimeCapsule contribuie serios la incalzirea globala. Cred ca e si din cauza ca fac backup acum.

dureaza mult pana se incarca bateria. mai mut decat la MBP. Si ... nu stiu cu siguranta cat tine. Cum inchid o aplicatie se modifica durata. Daca am deschise 3-4 aplicatii scrie ca mai am vreo 2:50 ore Daca inchid Safari de pilda - imi spune ca mai am 3:20. Daca il deschid din nou - dar cu alt site - imi spune ca mai am 3:10.

Cam atat pana acum. Astept sa-mi “intru in ritm” sa vedem cum se comporta atunci.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Klausenburg

fain, fie sa te… satisfaca!
a, in ecranul glossy te poti machia? LOL

Semnătură 

Bad ideas indicate an open mind.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

E prea subțire… nu mă mai joc…
raspberry

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

aia e o sticla de lapte “old-school”???? super tare, soro!! n-am mai vazut sticle d’alea…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

@ mediaconvertor: nu - e o sticla de apa minerala dorna. L-am balansat pe dop.

@ akuma No: nu dragul meu, eu ma machiez numai in oglinda mea mare Louis Vuitton sau daca cumva se intampla sa fiu in Bamboo .. in oglinda mea de poseta marca Lacroix. Am insa usa deschisa - daca vrei, vino si ne machiem amandoua in ecanul asta glossy.

*imi cer scuze (cu exceptia lui akumaNo) daca v-am derajat cu comentariile offtopic. Nu vreau sa ajunga un flame postul asta dar imi este greu sa tac din gura la comentarii inepte. Nu sunt feminista insa e deranjant.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Roxy - 25 Martie 2008 02:28 AM

Nu sunt feminista insa e deranjant.

Așa e unii, hai, pace, te bucuri de aparat, nu? Ce mai contează restul! Nu tu deschiseși topicu? Acuma e mulți invidioși, nu?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

vin’cu el la intilnire…
sau mai bine nu smile

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
mediaconvertor - 25 Martie 2008 02:03 AM

aia e o sticla de lapte “old-school”???? super tare, soro!! n-am mai vazut sticle d’alea…

Se vede ca esti tanar, mon cher. Sticla de lapte avea gura mai groasa.

Roxy, nu le pune la inima pe toate. Noi suntem bucurosi sa te avem printre noi, tu esti bucuroasa de MBAul tau; restul e statistică...

Misto idea la poze.

1 din 5
1