roxy, draga mea, las-o in… air.
de ce nu-ti place ce-ti place? adica nu te sifonezi la conotatii sau aluzii… hmm… sexuale, dar te zburlesti la mici cochetarii ce tin de eternul feminin.
atunci in acelasi registru, inept si invidios, asteptam cu interes vestea ca ti-ai cumparat si perechile de pantofii care se asorteaza cu mba-ul, asa unii vor putea sa-si miaune linguseala ieftina, nu? da.
Așa e unii, hai, pace, te bucuri de aparat, nu? Ce mai contează restul! Nu tu deschiseși topicu? Acuma e mulți invidioși, nu?
Ma bucur Cattus, ma bucur. De invidie, ce sa zic; va pot garanta ca banii de mofturi nu sunt luati de la amantul meu arab care ma intretine sunt munciti de mine personal. Cateodata imi doresc sa fi fost o blonda platinata, facuta din multa prostie si putin parfum, sa am un barbat de 80 de ani pe care sa-l mulg de bani si pe care sa-l insel cu gradinarul. Dar n-a fost sa fie.. si nu-mi pare rau.
Inainte de a fi trimisi pe front, soldatii primesc permisie, sa mearga acasa sa se culce cu sotiile si sa manance mancare gatita. Se practica treaba asta pentru ca oamenii aia amarati sa isi aduca aminte pentru ce/cine se lupta… sa le fie proaspat in memorie. Probabil din cauza asta unii oameni care muncesc mult simt nevoia sa-si “faca poftele” - sa-si aduca aminte de ce naiba stau 14 ore la birou, si la ce bun sa te agiti atata…rabda toate prostiile unor dobitoci,etc, etc.
imi cer scuze ca am luat-o pe aratura.
Da ma bucur de MBA-ul meu. E sexy si pfft - tifla cui zice altfel ha!
roxy, draga mea, las-o in… air.
de ce nu-ti place ce-ti place? adica nu te sifonezi la conotatii sau aluzii… hmm… sexuale, dar te zburlesti la mici cochetarii ce tin de eternul feminin.
atunci in acelasi registru, inept si invidios, asteptam cu interes vestea ca ti-ai cumparat si perechile de pantofii care se asorteaza cu mba-ul, asa unii vor putea sa-si miaune linguseala ieftina, nu? da.
Akuma No,
Remarca la care probabil te referi (cea facuta de huk) a venit din partea unui prieten, un om pe care il cunosc personal. Am luat-o in spiritul in care a fost facuta - un ghiont in coaste si o ochiada prieteneasca.
ma zburlesc pentru ca nu-mi aduc aminte sa-ti fi permis asa ceva nici direct nici indirect. Mai mult, remarca ta a fost rautacioasa. Nu caut sa fiu lingusita. Daca am sa poftesc pantofi care se asorteaza cu laptop-ul atunci am sa imi cumpar o pereche. Daca te intereseaza in mod sincer, iti pot da un PM cand se va produce evenimentul. Daca nu te intereseaza in mod sincer, atunci tocmai ai fost din nou rautacios si meschin. Cu posibila exceptie a mai sus mentionatului PM am sa-ti ignor posturile. Dupa cum spunea Cattus, eu am deschis acest thread - si mi-l poluezi. Te rog frumos opreste-te.
mdaaa, ce sa-ti spun, toata lumea s-a ales cu cite ceva.
care din ele, ca-s cel putin doua? aia ce vin cu scena privata pe forum si… restul.
intr-adevar, poti fi si cu efectele personale pe forum - daca ai ales asta - dar si sa te astepti la ohtaturile admirative. sau nu.
tu poti sa-ti aplici pe mai departe criteriile de salon pentru ca eu nu-s numai meschin, is si misogin si de o ineducabila obraznicie cind vad strimbatati sarmante.
hai, bafta cu mba-ul si, cum am zis, fie sa te satisfaca in toate cele.
Akuma No, toata lumea ti-a sugerat politicos sa te abtii. Nu o faci -> ai avertizare de la mine, ca admin.
Salut,
eu am urmarit “din umbră” toată discuţia, ce doresc să te întreb…
din moment ce nu s-a folosit un limbaj neadecvat, ci doar mesajul transmis a fost răutăcios, pe ce motive ai aplicat avertismentul?
se “pedepseşte” conţinutul limbajului sau mesajul transmis prin limbaj?
La deschidere unui astfel de topic, este de la sine înţeles că cei ce postează trebuie sa fie în acord cu… Roxy în cazul de faţă?
Nu ţin partea nimănui, în schimb am să îi transmit lui Roxy Thumbs Down pentru laudele aduse propriei persoane şi bineînteles propriilor bunuri şi avuţenii.
Nu ţin partea nimănui, în schimb am să îi transmit lui Roxy Thumbs Down pentru laudele aduse propriei persoane şi bineînteles propriilor bunuri şi avuţenii.
Andrei - apropos de “bunuri si avutenii” - posibil caci daca nu-mi placeau nu le luam (presupun ca asta e valabil pentru orice produs apple care ajunge sa fie criticat/apreciat aici - de orice proprietar) - insa laude aduse propriei persoane - nu. Sau cel putin nu in mod voit.
@numele care nu exista: Aproape toate cuvintele din limba romana sunt reproductibile pe forum sau oriunde in societate. Ce faci cu ele si ordinea in care le insirui creeaza mesajul.
Exemplu cuvinte inofensive:
huk, are, este, bou, coarne. Desigur, ai putea spune: Huk nu are coarne pentru ca este om, nu bou.
Daca cineva mi-ar intreba sotia daca e incantata de Macbook-ul glossy pentru ca ar putea sa se macheze in fata lui, as considera-o o insulta misogina. Daca ar intreba-o daca stie ca exista un widget care intoarce imaginea iSight-ului pentru a transforma ecranul intr-o oglinda pentru machiat… as lua-o ca o gluma tehnica. Ca sa vezi ce fina e discriminarea mea.
@numele care nu exista: Aproape toate cuvintele din limba romana sunt reproductibile pe forum sau oriunde in societate. Ce faci cu ele si ordinea in care le insirui creeaza mesajul.
Exemplu cuvinte inofensive:
huk, are, este, bou, coarne. Desigur, ai putea spune: Huk nu are coarne pentru ca este om, nu bou.
Daca cineva mi-ar intreba sotia daca e incantata de Macbook-ul glossy pentru ca ar putea sa se macheze in fata lui, as considera-o o insulta misogina. Daca ar intreba-o daca stie ca exista un widget care intoarce imaginea iSight-ului pentru a transforma ecranul intr-o oglinda pentru machiat… as lua-o ca o gluma tehnica. Ca sa vezi ce fina e discriminarea mea.
Sunt de acord cu majoritatea lucrurilor spuse de tine, mi-a plăcut cum ai abordat totul. Nu înţelesesem de ce urma (sau chiar a fost) avertizat Akuma No de către altero dat fiind faptul că topic-ul este în sectiunea de Discuţii Generale şi fiecare aici poate “întoarce” subiectul pe toate părţile.
Iar înţepăturile acelui user către Roxy cred ca au fost relativ fine; cred că a fost mai mult sarcasm decât misoginie.
Nu înţelesesem de ce urma (sau chiar a fost) avertizat Akuma No de către altero dat fiind faptul că topic-ul este în sectiunea de Discuţii Generale şi fiecare aici poate “întoarce” subiectul pe toate părţile.
Iar înţepăturile acelui user către Roxy cred ca au fost relativ fine; cred că a fost mai mult sarcasm decât misoginie.
chiar si intre prieteni, lipsa bunului simt se amendeaza! daca sint “discutii generale” nu inseamna ca putem arunca cu rahat doar pentru ca o putem face. aceasta este partea frumoasa intr-o societate libera, trebuie sa stim sa-i respectam pe ceilalti fara ca cineva sa impuna acest lucru.
nu, nu a fost nimic fin. consider ca a fost chiar grosolan, dar evident este vorba de alt nivel de perceptie, de educatie, de cultura si experienta personala…
aluooo, aluooo, gata dom’le, terminati cu caterinca. si pt ca nu am fost intrebat, eu am sa-mi dau cu parerea: eu nu cred ca amicul AkumaNo a fost rau intentionat, misogin sau stiu-io-cum. In spiritul miștocar al forumului nostru si probabil apreciind eronat gradul de “ținere la tavaleala” al amicei Roxy, omu’ a incercat si el sa faca o gluma, o poanta. Nu avea de unde sa stie (nici eu si nici altii nu cred ca au) ca Roxy nu are permisiunile uniforme in ceea ce priveste membrii micii dar inimoasei noastre comunitati. iar primul raspuns a lui Roxy la comentariul lui AkumaNo a fost sublim, a fost pe masura, a fost la timp, a fost…perfect! nu stiu de ce a simtit nevoia acelei ultime fraze, aia explicativa cu steluta. probabil din acelasi motiv pt care AkumaNo a facut prima remarca. a fost o completare total inutila si cat se poate de feminina. scorul devenise 1-1 dar Roxy a vrut sa fie 2-1 iar in secunda imediat urmatoare sa se termine partida iar asta nu e cinstit. eu cred in egalitatea intre sexe dar sa fie pe sistemul “si la bine si la rau”. adica daca e egalitate, egalitate sa fie! nu aproximativ.
cel mai bine ar fi ca un admin sa stearga postul asta al meu, cel al lui akumano, raspunsul lui roxy si toate celelalte posturi (sau doar mici observatii) care au legatura cu prostia asta de discutie. roxy sa se bucure de mac-ul ei, akuma no sa fie sanatos in continuare, eu sa-mi repar gunoiul ala de iBook si sa ma rog sa nu pice si iMac-ul ca-mi bag picioarele intr-un apple si-n toate produsele lor, fie ca te poti machia in ele, fie ca nu!
[ Modificat: 25 Martie 2008 04:01 PM de Mediaconvertor ]
mediaconvertor: eu una nu cred in egalitate intre sexe. In opinia mea e stupid ca femeile sa-si doreasca sa fie egale cu barbatii si viceversa. De ce si-ar putea dori un barbat sa stapaneasca la fel de bine ca o femeie arta de a stoarce o lacrima cand “e momentul” sau de ce si-ar putea dori o femeie sa fie in stare sa foloseasca o cheie franceza? Insa dupa cum spuneam, e o opinie personala. Eu cred cu tarie ca suntem (si e bine) diferiti. Si nu doar intre sexe
De tinut la tavaleala, lucrez cu oameni cu idei mult mai inguste, si zic eu ca ma tin bine… inca.
Despre fraza explicativa cu steluta - e cu dus si intors. Da, ai dreptate cand spui ca am vrut sa fie 2-1; nu sunt atat de crestina incat sa-mi doresc sa intorc si celalalt obraz. Insa, pe de alta parte am fost cat se poate de sincera cand mi-am cerut scuze fata de cei care nu participau decat ca privitori la micul meu razboi. Iarasi, pe de alta parte, imi permit sa citez:
Înregistrându-vă pe forumul MACUSER.RO, sunteți implicit de acord cu următoarele:
...... prostul gust și “miștoul” nu sunt interzise sau înlăturate de pe acest forum. Atacurile personale sunt!
......sunt interzise postările care conțin informații false, vulgare, defăimătoare, discriminatorii din orice punct de vedere….
Nu “vreau sa se incheie imediat partida” - dimpotriva, imi face placere o discutie in contradictoriu chiar cu “spini” - insa facuta cu cap. In momentul in care te certi cu un olog pe teme filozofice si ramai fara argumente si-ii zici “taci bai ologule ca esti prost” - aia nu mai e o cearta intre oameni inteligenti. L-am ignorat pe Akuma No pentru ca trecuse din frivol in ... cu tot respectul - prostie.