5 din 5
5
MacBook Air - aere pentru fete
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

A trebuit sa configurez zilele trecute 10 bucati de MBA-uri pentru un lounge cafe din Oradea. 7 bucati de 1.8 si 3 de 1.6. Nu credeam sa existe o diferenta asa de mare intre cele doua configuratii. Sincer. Pricina nu o vad in diferenta de bus, ci mai ales in prezenta hdd Solid Drive. Am mai observat o diferenta de autonomie, cam de 30 minute in favoarea celui de 1.8 Ghz. La fel SDD. Ma enerveaza in schimb, keyboardul. Pare extrem de cheap, e drept is obisnuit cu cea de PB/MBP. Dar, zici ca butonezi un plastic nenorocit, nu au deloc fermitate si un pushback placut.
Foarte faina si fanta escamontabila a celor trei porturi, la fel si magsafeul, mai finutz decat la celelalte portabile.

Deci pentru un lounge bar, is numai bune wink

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
methodine - 28 Martie 2008 11:12 PM

Nu credeam sa existe o diferenta asa de mare intre cele doua configuratii. Sincer. Pricina nu o vad in diferenta de bus, ci mai ales in prezenta hdd Solid Drive.

Numai SSD-ul costa 999 USD

PS:

hdd Solid Drive

faci un pleonasm aici!
HDD = Hard Disk Drive
SSD = Solid State Drive
hdd Solid Drive = Hard Disk Drive Solid Drive ...  mad

Nice launge bar I suppose ... cool hmm

[ Modificat: 29 Martie 2008 01:38 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
methodine - 28 Martie 2008 11:12 PM

A trebuit sa configurez zilele trecute 10 bucati de MBA-uri pentru un lounge cafe din Oradea. 7 bucati de 1.8 si 3 de 1.6. Nu credeam sa existe o diferenta asa de mare intre cele doua configuratii. Sincer. Pricina nu o vad in diferenta de bus, ci mai ales in prezenta hdd Solid Drive. Am mai observat o diferenta de autonomie, cam de 30 minute in favoarea celui de 1.8 Ghz. La fel SDD. Ma enerveaza in schimb, keyboardul. Pare extrem de cheap, e drept is obisnuit cu cea de PB/MBP. Dar, zici ca butonezi un plastic nenorocit, nu au deloc fermitate si un pushback placut.
Foarte faina si fanta escamontabila a celor trei porturi, la fel si magsafeul, mai finutz decat la celelalte portabile.

Deci pentru un lounge bar, is numai bune wink

Au luat MBA pt așa ceva? Cafeaua cît costă acolo? Ca să știu dacă intru. Ce adresă are (pe bune, poate ajung la Oradea zilele astea, nu stau în București, cred că va fi nebunie săptămîna viitoare).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

da, is luate si configurate; o cafa e vreo 5-6 lei, o apa vreo 200, deviem de la topic, insa

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
methodine - 29 Martie 2008 03:30 AM

da, is luate si configurate; o cafa e vreo 5-6 lei, o apa vreo 200, deviem de la topic, insa

Ei, la 5-6 lei plus mîngîiat MBA merge…. 200 ce? lei? euro? dolari? forinți?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

conteaza?!
iar la 5-6 lei mangai doar air-ul. MacBook-ul il mangai la alt pret wink)

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ce zicea si vulpea? smile)

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Nu sunt de acord cu tastatura. Mecanica este similara cu cea de la oricare alt portabil Apple. Faptul ca are spatiu intre taste ( ca la MB ) este un avantaj. Deseori pe MBP apasam si pe taste invecinate celei pe care de fapt vroiam sa o ating. Cat despre faptul ca tastele sunt negre, iarasi un improvement. La MBP, cand sa aprinde backlight-ul, aproape ca nu mai vezi ce scrie pe taste. Alb pe argintiu ... “contrast” mare.

Mag safe-ul ... eu sunt de parere ca nu este fericit “implementat” Daca il atasezi “pe dos” cu directia fireasca a cablului, acesta din urma se gatuie. Dupa o perioada scurta cu siguranta cablul se va intrerupe. Deci ... trebuie sa fi foarte atent cum il conectezi. Plus ca forta de smulgere nu mai este “axiala” la cablu. Motiv din nou pentru intrerupere. Vom vedea la service dupa cateva luni.

In rest, numai de bine. Cred ca voi trece si eu pe un MBA dupa ce am “downgradat” de la MBP la MB black.

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

poate vedem ceva la urmatorul meeting..sau a fost deja ?

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

N-a fost.
Ceea ce e de inteles…

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Daca vreti, organizam unul DOAR pentru a viziona un MBA. Il aduc eu, burbusit cu aplicatii PRO. Doar spuneti unde si cand de comun acord.

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai, pe 24 aprilie, probabil la Vapor?

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Eu propun ca ultima joi din această lună să fie în București întâlnirea cu tema: “Să ne minunăm de MBA”
Kata4, Roxy - puteți veni amândoi cu “your preciousssss” pe 24 Aprilie ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Administrator

Si daca veniti, sa le scoateti din plicuri… smile

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 15.10.07
Roxy - 28 Martie 2008 06:05 PM

In momentul asta nu exista nici o husa pe piata care sa tina un macbook air fara sa se zgaltaie inauntru. Cea mai simpla (si mai ieftina) solutie pentru a-l proteja este .... un plic de corespondenta smile

Ai vazut http://www.timbuk2.com/tb2/cms/macbookair/macbookair.htm ? Fac si livrari in Romania, ca la timbuk2.ro nu cred ca au inca.

5 din 5
5