da deci nu mai are sens
am observat ceva la imacul meu de cand am scos DVDRW din el pt ca am fost la garantie ... si l-au oprit baietii de la istyle ... de atunci imi merge nu greu ci infernal de greu totate app de genul asta de emulare windoze ... am incercat si Parallels si VMware-Fusion si toate merg infernal de greu si am tot timpul erori ... o fi sau nu de la asta habar nam
am reinstalat din nou atat parallels cat si XP ... tot infernal merge de greu totul adica osx merge super fine dar parallels si xp infernal
deci
din ce tin eu minte ca sa am net pe windows nu trebuie sa tin fereastra aia in osx deschisa
inainte cand ma conectam pe windoze ca sa intru pe DC++ faceam asa
deschideam parallels + XP
in osx ma duceam in system preferences / network / Built-in Ethernet / Configure / TCP/IP / si aici dadeam OFF
decinetul nu mai mergea deloc pe osx absolut deloc
apoi in parallels la retea setam asa Default Adaptor
deschideam app aia de la czone si gata
de ce faceam asta
pt ca pe DC++ daca nu faceam asa ... eram PASIV in loc de ACTIV
curios nu ... dadeam disable la placa din osx si o prelua placa de retea in totalitate parallels
daca vroiam sa am net pe ambele pt browsing
lasam atat fereastra de la browser deschisa cat si placa activata in OSX activate / deschise
in parallels dadeam SHARED NETWORKING
si asa aveam net ATENTIE dor pt browsing pe ambele OS-uri ... OSX si WINDOZE
DECI asa faceam din cate imi aduc aminte
Acum nu inteleg ce se intampla ... am reinstalat proaspat acum 10 min windoze si am descarcat exe ala de la czone dau instal si tot aceeasi eroare : vezi atasament
nu mai inteleg ce se intampla
)
o fi alta app acum la czone eu stiu ca se intra acolo pe https://acces.czone.ro ... si de aici iti luai acel exe fara sai ai instalat ceva adica doar daca erai conectat la retea si aiveai un cont activ putei sa intri aici si sa ei aceasta app
acum in xp cu parallels tot nu pot sa ma AHHHHHH
Oricum pe degeaba ma chimui ca oricum nu am router… nu e de ajuns ca am dat caruta de bani pe iPhone acum ma duc sa iau si router