1 din 2
1
A gaurit cineva protectia difuzor-ului? sunet mai tare
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

in urma cu cateva luni se recomanda inteparea cu un ac a membranei care acopera difuzorul. a facut cineva aceasta miscare indrazneata? daca da atunci au aparut probleme intre timp? patrunde praf la ecran?

ma gandesc sa incerc asta nu pt a pune manele in tramvai dar vorbesc f. mult pe speaker iar nivelul sonorului este f scazut atat pe speaker cat si pt sonerie in comparatie cu alte telefoane de 10 dolari bucata

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Nu cred ca m-ash risca pentru asta. + ca nu merita. Eu consider ca telefonul se aude corect. se cheama discretie maxima.

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

aoleu ... ce chineză vorbeşti tu acolo ??
difuzorul este ăla care-l pui la ureche
iar speakerul este ăla de jos, pe unde se aude şi soneria.
chestia cu inţepatul foliei de protecţie este din cauza faptului că mulţi nu renunţă la folia aia din grija lor pentru ecran.
folia trebuie inţepata in locul unde este difuzorul pentru ca folia aceea cam opreste sunetul.
peste speaker nu este folie

ATENTIE: nu trebuie să inţepati speakerul smile

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

LOL ! ... La asta se referea ? smile))) Jezzz, ce ti-e si cu unii. !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

aveti dreptate. scuze. de speaker vorbeam. la birou am nevoie de conferinte pe speaker si mor de ciuda cand vad ca niste telefoane de 2 lei se aud mult mai tare

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
victorcampeanu - 24 Martie 2008 11:36 PM

aveti dreptate. scuze. de speaker vorbeam. la birou am nevoie de conferinte pe speaker si mor de ciuda cand vad ca niste telefoane de 2 lei se aud mult mai tare

Se poate înțepa și speaker-ul, după unii fără nici o problemă. Între grilaj și speaker este o folie de protecție, ca și aia de pe căști. Uite aici.
Eu n-o s-o fac pentru că mi-e că o să intre mai mult praf decît poate el duce (și așa e plin de praf pe la toate încheieturile). Ideea e însă că se poate.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

victor să ştii că la handsfree se aude bine, nu trebuie să-ţi rişti telefonul pentru un detaliu nu prea important !
pe mine mă enervează că atunci când eşti sunat nu-l auzi frate, un SonyEricson j100 (10 Euro la Vodafone) te scoală şi din mormânt când sună !

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

La handsfree se aude bine ? ... Vrei sa spui ca se aude bine in casti ?  cand vorbesti cu cineva? ! :o .... glumesti ?!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Moderator
eXist - 25 Martie 2008 03:13 AM

La handsfree se aude bine ? ... Vrei sa spui ca se aude bine in casti ?  cand vorbesti cu cineva? ! :o .... glumesti ?!

La mine se aude perfect. Poate ai tu o problemă. Încearcă să dai volumul mai tare/încet în timp ce vorbești. Deasemenea ai grijă ca mufa să fie bine înfiptă, și cea mamă să nu aibă mizerie înăuntru.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eXist vrei să ne spui că (scuza-ţi-mi cacafonia) tu nu ai folosit căştile pentru a vb la iPhone ???
la caşti aud mai bine ca in realitate smile !!! sunt şi foarte comode deoarece cei de apple s-au gândit la tot, au pus microfonul in poziţia perfectă, nu mai stai să ridici de el să-l ţii în mână în timp ce vorbeşti la telefon.
eu am folosit şi înainte de iPhone handsfree, la iPhone m-am oprit pentru că pur şi simplu îmi place să-l ţin la ureche smile, când conduc vorbesc cu handsfree, dar totuşi să ai iPhone şi să vb la handsfree mi se pare aiurea !

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Stii bine cand am spus casti, la ce m-am referit. La handsfree. De ce ti se pare aiurea sa ai iphone si sa vb la handsfree? ... care-i buba?! ...
Sunt foarte bine infipte castile, nush de ce am eu impresia ca se aude foarte incet persoana cu care vorbesc. Problema care sa fie ? Telefonul este nou. O sa incerc sa dau volumul mai tare in timp ce vorbesc, ... oare de la asta sa fie? ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Moderator
eXist - 26 Martie 2008 12:50 AM

Stii bine cand am spus casti, la ce m-am referit. La handsfree. De ce ti se pare aiurea sa ai iphone si sa vb la handsfree? ... care-i buba?! ...
Sunt foarte bine infipte castile, nush de ce am eu impresia ca se aude foarte incet persoana cu care vorbesc. Problema care sa fie ? Telefonul este nou. O sa incerc sa dau volumul mai tare in timp ce vorbesc, ... oare de la asta sa fie? ...

da, s-ar putea să fie asta. La iPhone volumul telefonului e separat de cel al iPod-ului. Bagă căștile, sună, și crește volumul de la butoanele de pe margine. Sînt sigur că vei avea o surpriză. smile  Eu folosesc foarte mult căștile și sînt foarte mulțumit de cum se aude.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

da, trebuie sa recunosc, sunt un mare idiot. s-a rezolvat… ms pntr surrpriza, toma.  ... Dar domnule… vezi, că nu se scrie “sînt” ci “sunt”.

[ Modificat: 26 Martie 2008 02:08 AM de eXist ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Moderator
eXist - 26 Martie 2008 02:02 AM

da, trebuie sa recunosc, sunt un mare idiot. s-a rezolvat… ms pntr surrpriza, toma.  ... Dar domnule… vezi, că nu se scrie “sînt” ci “sunt”.

Să trăiești. În ceea ce privește forma de scriere corectă , lasă-ne pe noi ăștia care-am fost șoimi ai patriei, pionieri și uteciști să alegem. Ok? Că nu e obligatorie. Și chiar dacă ar fi, o să plătesc amendă. Fără supărare, da? Urăsc î din â și sunt și nicio, niciun.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.08

Nici nu ma gandesc sa intep speakerul… Daca Steve crede ca e suficient atunci… e suficient. Si in plus, cine foloseste pe speaker? Si apoi eu il tin mai mult pe vibratii.

Semnătură 

Stefan Neagu
————————————————
‘Mac users swear by their Mac,
PC users swear at their PC.’

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

mai bine mergeti la doctor decat sa intelati folia grin

1 din 2