Am mai multe intrebari si ca sa nu deschid multiple topicuri am zis sa fac unul care le contine pe toate ![]()
Deci am : iPhone 1.1.4 cu 3.9BL Fake Blank (cu iPlus)
INTREBARE 1
- este necesar / obligatoriu sa instalam International Payload ?
- aceeasi intrebare pt Patch AppSupport for 1.1.4 iPhones (Installer)
- eu dupa ce am folosit iPlus am scos simul de la AT&T;am bagat simul Vodafone si gata a mers ... nu imi crapa keyboard - ul cand incerc sa dau tel nimic pana acum
- deci instalez sau nu ?
INTREBARE 2
- a instalat careva NetService si ii functioneaza complet ?
- eu pe degeaba intru in NetService si opresc EDGE ... il trec pe OFF ... imi sare un mesaj ca oprirea se va face in 10-15 sec ... se opreste pierd si semnalul de la vodafone si apoi iar imi sare acelasi mesaj ... oprirea se va face in 10-15 sec ... si se deschide inapoi EDGE
- o fi de la faptul ca Vodafone de fapt nu are EDGE si are GPRS ... si prin oprirea EDGE de fapt opresc si semnalul si asta nu este accceptabil ?
INTREBARE 3
- VNotes si Horation ... cica sunt 2 app cu care poti face inregistrari ... sincer acesta informatie am cules-o de pe un forum dar nu am bafta sa gasesc niciuna din cele 2 app
- VNotes ... inregistrezi prin microfon ca un reportofon
- Horation ... cica inregistreaza convorbirea telefonica
ATAT pentru acum inca ma mai joc cu el ![]()
APROPO : am inceput un tutorial sa-i zic asa ... cum as vrea sa fie app Mail ...
... deci e o dorinta NU exista asa ceva voi ce credeti e posibil asa ceva oarea in viitor ... cum ar fi sa o faca o echipa de developeri de la noi
...