2 din 8
2
Intrebari iPhone ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ai în setări secțiunea Walpapers, unde poți alege din cele ale iPhone-ului sau din “Camera Roll”

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

INTREBARE 7

Ati incercat careva castile / handsfree Bluetooth ?

Uite eu am o mare problema ... nu am urechile facute sa suporte castile dopuri ... si nu e vorba dor de cele de la iPhone .. de cand ma stiu nu am putut suprta acest tip de casti (dopuri) ... in plus ca imi cad din urechi smile ... asta e sunt defect ... asa ca m-am hotarat sa imi cumpar altceva ... dar ce sa-mi cumpar

Din cate stim cu totii Bluetooth la iPhone e dor pt handsfree ... dar aici ma deranjeaza ca majoritatea handsfree -uri pe Bluetooth ... sunt dor pe o singura ureche (si au acel suport special sa se prinda de ureche) ... dar daca vreau in amblele urechi ... tot ce am gasit pe 2 urechi sunt iar dopuri (fara suport de prindere de ureche)... deci nu ma pot folosi de ele ajung la ceeasi problema cu castile gen dopuri

A incercat cineva conectarea asta prin Bluetooth ?

Merge orice fel de Bluetooth ? ... orice HandsFree pe Bluetooth ? sau doar anumite modele ?

Sau daca vreau sa-mi iua doar casti pe Bluetooth ... merg ?

uite am gasit asa ceva de vanzare : Jabra BT8010

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07
LST - 29 Martie 2008 07:30 PM

INTREBARE 6

Se pote schimba prima imagine ... cea de la inceput aia cu globul pamantesc (atunci cand tel e in standby) ... FARA SA INSTALEZ TEME ... nu sunt adeptul temelor ... imi place ce ofera apple ... dar parca acolo la inceput in loc de acel glob ar merge un logo frumos cu apple smile ... asta e singurul tunning care as vrea sa-l fac ... stiti cum as putea sa fac asta ?

Dacă vă uitați cu atenție, scrie acolo, la Usage, că vor fi prezentate informațiile numai după ce iPhone va fi “full charged”

Da e ceva curios la mine a stat peste noapte de multe ori conectat la mac (macul deschis) si tot nu se incarcase full ... curios ... dar acum la USAGE vad ca a inceput sa-mi arate ce trebuie

Se poate evident grin poti sincroniza imagini pe care sa scalezi cum vrei tu apoi sa le folosesti ca wpapaer(  ai si cateva deja preinstalate.. ).
Settings, Wallpaper grin

Scuze ..acuma vad ca deja ai raspunsul mai sus.

[ Modificat: 29 Martie 2008 09:58 PM de szasz ]

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Moderator

Ia uite ce găsîi:
Este testat si compatibil cu urmatoarele Headseturi:

BluetrekUFO: OK.
Garmin Nuvi 660 speakerphone/GPS: OK.
Motorola H800: OK.
Motorola H700: OK.
Plantronics Voyager 510: OK.
Plantronics Pulsar 590 (in mono mode): OK.
SoundID SM100: OK.
Blueant V12: OK.
Blueant Supertooth Light: OK
Motorola H9: OK.
Samsung WEP200: OK.
Jabra BT350 : OK.
Cardo Scala-500: OK.
Motorola DC800: NU este compatibil.
Motorolla HS850: NU este compatibil.
Plantronics 340: NU este compatibil.

Ar trebui să funcționeze cu orice bluetooth headset care nu e făcut pentru anumite modele (sau de o companie) de telefoane. Jabra nu face telefoane => e universal => merge.

Dar pe astea le-ați văzut. E? Ce păreri aveți? Și prețul? E mare? Păi nu prea e, ținînd seama că vin cu dual dock & sh*t.

[ Modificat: 29 Martie 2008 10:06 PM de toma ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

INTREBARE 8

Un neajuns al iPhone cred ca este si lipsa FM Radio ... dar am gasit asta ... iPod Radio Remote ... pe site la apple zice ca nu merge decat pe :

iPod nano (1st generation)

iPod nano (2nd generation - aluminum)

iPod with video

iPod nano (3rd generation - aluminum)

iPod classic

Are asa ceva cineva ? ... oare merge si cu iPhone ... si maine as cumpara asa ceva ...

Daca nu merge e bizar ... ar trebui totusi sa-l faca compatibil ... daca nu cred ca ma multumesc cu Roberts Robi - numai ca aici scula asta e aiurea foloseste iphone doar ca baterie ... nu se intampla din punct de vedere FM nimic pe iPhone ... doar ca poti trece de la o melodie la alta pe iPhone

Voi mai stiti si alte scule de genul asta ? ... am intrat ca un copil mic smile  in febra cumparaturilor de Accesorii smile

[ Modificat: 30 Martie 2008 05:42 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.11.07

Am un iPhone de ceva vreme, cam 5 luni.
A cam trecut prin toate versiunile de software: 1.0.1, 1.1.1, 1.1.2, 1.1.3 si 1.1.4

Insa acum o saptamana, a crapat sistemul de operare.
Iar acum este in moarte clinica :((
Am incercat sa il instalez din nou si ramane blocat la “waiting for the iPhone”.

Aveti idee ce se intampla?
Exista vre-o modalitate de a-l aduce iarasi printre “cei vii”?

Am incercat cu toae variantele. Ziphone, independence, pe mac pe pc…..
Si sunt cam disperat…..

PLS PLS….

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.11.07

Admin, imi cer scuze pentru postul pus aici.
Am crezut ca il va adauga dupa celelalte posturi la Intrebari iPhone ?
Se poate sa il muti acolo? mii de scuze

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

INTREBARE 9

Am tot citit pe web si totusi nu gasesc un raspuns la o intrebare ?

Acest BlueTooth la iphone am inteles e facut de cei de la apple sa mearga doar pe casti / handsfree ... OK ... dar intrebarea care mi-o pun aceasta limitarea este software sau hardware ?

Adica nu este deloc posibil sa dezvolti o app care sa permita transfereul prin BlueTooth cum se intampla clasic la toate telefoanele / pda - urile din ziua de azi ?

Adica incerc sa fac o comparatie pur teoretica intre OSX-ul de pe Mac si acest OS de pe iPhone ... daca de pe un Mac poti sa te conectezi la orice telefon si invers cu orice telefon te poti conecta la mac ... nu este posibil sa se dezvolte pe viitor o app care sa faca asta si pe iphone ?

Nu intreb daca exista deja asa ceva ... ca din cate am inteles nu exista ... dar asa ca o speranta smile ... de asta ma intreb ... problema e hardware sau software ... adica daca as fi sa zic eu guru in programare hacking sa zicem smile as putea sa fac asta ... sau pe degeaba ma chinui pentru ca limitarile sun hardware si atunci nu ai ce face ?

Adica uite o veste imbucuratoare a fost si faptul ca deja cat de curand va iesi pe piata iGO iPhone Edition ... e ceva foarte imbucurator ... si tot stau si ma intreb chiar faza cu BlueTooth nu are cale de rezolvare ? sau macar mufa USB sa fie folosita si pentru altceva in afara de de ce face acum ?

Adica sa zicem pe iPhone ai un director definit ... care este sheruit by default si in momentul in care te conectezi la orice PC/MAC prin USB fara sa ai itunes sau alte app ... doar asa Plug&Play;... acel director sa devina vizibil ... stiti ca la FlashMemoryCard

Sunt simple intrebari ... vise stiu smile ... dar poate voi intelegeti mai bine intregul sistem ... si poate cineva stie sau macar are idee daca s-ar putea pe viitor asa ceva ... tin de hardware sau doar de sofware aceste neajunsuri ?

[ Modificat: 03 Aprilie 2008 05:01 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
Evian Kado - 01 Aprilie 2008 05:36 PM

Am un iPhone de ceva vreme, cam 5 luni.
A cam trecut prin toate versiunile de software: 1.0.1, 1.1.1, 1.1.2, 1.1.3 si 1.1.4

Insa acum o saptamana, a crapat sistemul de operare.
Iar acum este in moarte clinica :((
Am incercat sa il instalez din nou si ramane blocat la “waiting for the iPhone”.

Aveti idee ce se intampla?
Exista vre-o modalitate de a-l aduce iarasi printre “cei vii”?

Am incercat cu toae variantele. Ziphone, independence, pe mac pe pc…..
Si sunt cam disperat…..

PLS PLS….

antrenează-ţi degetele şi apasă wake&home;până iţi intră în restore mode ţii apăsat până iţi intră smile dupaia trebuie să meargă !
incearcă de schimbă portul de la pc/mac când legi iPhoneul !

LST conectivitatea/transferul de fişiere prin bluetooth este legată de sistemul de operare al iPhoneului,
explicaţia e simplă: Apple s-a gândit la asta pentru că: ce-ar fi fost dacă melodiile cumpărate de pe iTunesStore s-ar transmite prin intermediul bluetoothului ? Apple ieşea in pierdere.

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai daca totul e numai sofware atunci e bine ... o sa se gasesca pana la urma un guru hack sa rezolve si problema asta ... sa manareasca aceaste interdicti impuse de apple ... stiam ca e o chestie commerciala / piraterie ... dar nu stiam sigur daca e pe parte software sau hardware .... deci lucrurile merg spre bine se pare smile ... desi e stupid ... ei se gandesc numai la melodiile lor dar nu se gandesc si la fotografiile ” profesionale ” facute de oameni smile cu super camera de la iphone smile ... poate omul vrea sa-si dea fotografiile lui prin bluetooth si melodiile create de el poate emuzician omul smile

oricum e veste buna acum nu trebuie decat sa bat pe la portile celor care fac hakuri si sa astept smile

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

nu o să găsească, pentru că niciodată softul iPhoneului nu o să fie compatibil cu softul Nokia de exemplu !
singura soluţie de transfer fişiere este cea prin wi-fi ! cel puţin aşa ştiu eu, nu m-a interesat foarte tare aspectul acesta iar dacă nu sunt corect în ce spun, mii de scuze pt. informare greşită

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da e si asta o problema daca stam sa ne gandim compatibilitatea de software ... dar acum vin cu alta intrebare smile ... adica toate telefoanele din lume cu BlueTooth fie ele Nokia / Alcatel / SonyEricsson / Samsung / HTC / HP / etc etc / toate ... toate au acelasi software ???

Adica cum toti folosesc acelasi software ???

Poate baza o fi aceeasi ... sa zicem ca cele clasice da tot ce e posibil desi si acolo am indoieli ... dar sa nu uitam de PDA-uri care ruleaza WindowsMobile sau de BlackBerry cu OS-ul lor si sa nu uitam de mult raspanditul Symbian ... deci nu cred ca toate sunt la fel ... DAR totusi toate se pot conecta intre ele prin BlueTooth ...

Deci nu cred ca daca acum nu se poate asa ceva e ca nu este compatibil OS-ul iPhone-ului cu alte telefoane ci cred ca e special limitat pe parte sofware din diferite motive cum se tot zice in mare comerciale / piraterie / etc etc smile

Deci daca intradevar problema este doar software se va rezolva daca e si hardware aici e naspa smile

Iar daca OS-ul de la iPhone e asa cum se lauda Apple ... in baza OSX ... trebuie sa se poata ... ce Mac-urile cu BlueTooth se pot conecta doar cu alte Macuri numai ... se conecteaza cu orice telefon de pe piata ... sau cel putin tot ce a trecut pe la mine prin casa indiferenta de marca ca e telefon sau doar PDA ... indiferent de OS se coneceteaza fara probleme intre ele prin BlueTooth smile

Si uite nu am incercat pana acum sa fac un transfer de fisiere prin WiFi ... dar nu cu un Calculator fie MAc sau Windoze ... ci cu alt telefon / PDA care are si el WiFI ... a incercat cineva asa ceva ... WiFi intre iPhone si un Telefon / PDA ???

Eu deja lucrez la o lista de inbunatatiri care o sa o trimit la fel de fel de Developeri si chiar la Apple ... stiu ca poate e munca aiurea dar nu strica sa incerci ... smile ... nu sunt programator nu stiu hack dar macar am idei ,,, si de ce sa nu incerc sa conving pe altii sa le puna in practica ... altii care pot si poate se pricep smile

Uite din lista fac parte faze de genul :

1. Add Contact on Call - in timp ce vorbesti sa adaugi contacte asta nativ in app Phone de pe tel nu sa folosesti app adiacente/3rd party ... nu trebuie decat sa adauge un buton apple smile

2. Recents in Phone - tot asa nativ incluse in app Phone nu adicente/3rd party… sa fiu nevoi sa am zeci de app care fac fiecare cate o mica actiune

3. SMS Forward - tot asa nativ nu nu 3rd party

4. Mail Attachments - asta e mult asteptata/dorita de mine ... si tot asa nativ nu 3rd party ... acum nu exista nici macar atat smile

Primele 3 se poat face acum ... dar ma seaca asa de mult faptul ca trebuie sa am cate o app 3rd party diferita ca sa fac aceste operatiuni cand ar fi super simplu sa le adauge apple

iPhone are sansa sa devina cu adevarat cel mai tare Telefon / PDA / Gadget / PSP / GPS Navigator / etc etc din lume numai imaginatie si dorinta trebuie smile

IAR m-am aberat o groaza ... sunt un batran visator smile

[ Modificat: 04 Aprilie 2008 11:55 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

INTREBARE 10

Voi ati instalat Apache si PHP pe iPhone-ul vostru careva ?

Am instalat si nu gasesc rostul lor de ce se dezvolta aceste app daca nu au rost sau poate sunt eu idiot mai mult ca sigur smile

Am instalat Apache ... ok pot rula local pe iPhone anumite fisiere sa zicem .html

Dar de ce au scos si PHP server ... dupa ce am instalat nici macar un info.php nu am putut rula nimic nu merge cu extensia .php

Voi ati avut mai mult succes ?

Si inca ceva am gasit o app pt iPhone numita Pure-FTPd cica un ” Free, secure and fast FTP server “

M-ar fi incantat sa pot accesa local prin WiFi ... iPhone-ul

Adica sa pot tasta in browser ... ftp._________(ip local iPhone) si sa intru si sa pot sa iua /pune diferite fisiere smile

Sau si mai si sa am un AP portabil ... indiferent la ce calculator sunt ... scriu in browser ftp._________(ip local iPhone) si tot asa si sa intru si sa pot sa iua /pune diferite fisiere smile

Am instalat acest Pure - FTPd ... dar nu stiu pentru ce am facut asta ? la ce imi foloseste ? trebuie sa folosesc neaparat un client ftp si sa ma conectez tot SFTP ? ... nu se paote prin browser ?

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Moderator

Păi caută în installer AFPd, instalează-l și te poți conecta după aia din Finder (+K și bagi IP)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 05 Aprilie 2008 12:47 AM

Păi caută în installer AFPd, instalează-l și te poți conecta după aia din Finder (+K și bagi IP)

Da am testat ambele ... AFPd si AFPd cu Bonjour ... stiu metoda asta ... dar asta e dor pentru mac ? sau merge pe orice calulator care are AP WiFi ?

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

2 din 8
2