5 din 8
5
Intrebari iPhone ?
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07
LST - 30 Aprilie 2008 03:44 PM

INTREBARE 13

Deci dupa cum stiti cand este in stanby si va suna cineva nu aveti decat optiunea ... answer ...

Daca nu vreau sa raspund dar sa nu stie cel care ma suna ... si nici sa nu ma inebuneasca soneria ... apas lateral pe volum si face MUTE dar apelantul are ton de apel in continuare ... pentru el suna in continuare

Acum intrebare ... ???

Daca vreau sa dau ... respingere apel ... ca la telefoanele clasice ... in afara de varianta ... dubla apasare pe butonul ON/OFF ... stiti si alta varianta pentru a face asta ???

Si eu mi-am pus intrebarea asta ....eu habar nu am cum dai decline cand este in stand by..e un pic aiurea. Poate este o optiune de care noi nu stim.

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

apelul se respinge de pe sleep wake button cu o apasare, sau dublu click.. nu mai stiu exact

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Apesi o singura data pe butonul sleep/wake iphonele continua sa sune dar nu il mai auzi adica trece pe silent . Daca apesi de 2 ori pe acelasi buton apelul se respinge

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.04.08

Am si eu o intrabare nu foarte lunga legata strict de iPohne…il am cam de o luna si cred ca mi-sa ars difuzorul! Deci ascultam muzica pe difuzor ca nu imi gaseam castiile si ma rog la un moment dat s-a blocat…versuile se repetau, nu mergea sa apesi pe nimic si dupa km un minut s-a inchis singur! L-am redeschis,dar nu am mai incercat sa vad daca merge Dupa un timp am obesrvat ca nu aud daca sunt sunata ce zice cel care suna, muzica nu se aude, si telefonul nu suna deci probabil s-a ars placa de sunet sau ceva de genu…Ideea e ca habar nu am unde sa ma duc cu el k am inteles k nu avem reprezentanta Apple…iar tata mipla luat de la un timp care le aduce de prin Europa de undeva…. Va rog mult ajuntati-ma macar asa in mare cu o parere despre ce as putea sa ii fac….Multumesc!!

Si inca ceva el are cutie tot si chiar si o garantie dar nu stiu daca e valabila!! :(( :(( :((

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 29.04.08
alexutza18 - 30 Aprilie 2008 04:57 PM

Am si eu o intrabare nu foarte lunga legata strict de iPohne…il am cam de o luna si cred ca mi-sa ars difuzorul! Deci ascultam muzica pe difuzor ca nu imi gaseam castiile si ma rog la un moment dat s-a blocat…

Daca pui castile acum, se aude la ele?

Semnătură 

more apps at http://www.devstorm-apps.com

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu stiu pt ca nu mai am casti…nu le gasesc :( ms mult de tot oricum pt raspuns…da c crezi ca are? aja ca o parere….eu am sunat la mall ala nou din Baneasa ca au ei acolo magazin iStyle si au zis ca ma rog ma ajuta si ca sa vin cu el ca o sa ii dea un reset… 

ms mult oricum

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 29.04.08

Pai ar putea fi multe; vezi sa nu-l fi pus pe mute din greseala smile
Incearca sa mai dai un restart eventual. Daca tot nu merge, atunci nu stiu exact ce ai putea sa faci in afara sa-l resetezi complet (dar nici atunci nu sunt sigur daca o sa-ti mearga)

Semnătură 

more apps at http://www.devstorm-apps.com

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
Rank
Newbie
Din: 

Pe mute nu e sg sg…Ideea e k e km nou nu e luat de la hotzi ceva, e luat din afara…nu l-am scapat nu nimic…adik nu mi-se pare normal sa faca asa…o sa ma duc maine cu el la reprezentanta sa mi-l reseteze ji o sa vad c fac…faza nasola e k nici nu am unde sa ma duc sa il repar! Cei de la service gsm habar nu au…la reprezentanta mai mult nu pot sa faca asa ca…asta e…ma cam doar sufletul de el ca imi place rau de tot telu….

ms mult oricum ...

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Sa ne zici si noaua ce ai rezolvat,da?? smirk

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
Rank
Newbie
Din: 

da da…ji mai ji eu o intrebare smile) cum descarc pozele de pe iphone pe clc..k dak nu maine o sa e pierd…:((

multumesc :D

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.06

cel mai simplu cu iPhoto. Asta daca ai mac. Daca ai vindoze, sorry, chiar nu stiu.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu am..:((...o sa ii rog pe aia de la reprezentanta sa mi-le scoata ji sa le puna pe un Cd =))...o sa va zik dak macar o sa il repare…multumesc pt ajutor :D

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 20.10.07

Daca ai windows: dupa ce conectezi iPhone-ul la calc, deschizi windows explorer si o sa-ti apara folderul iPhone in lista din stanga (unde apare si C, D etc.), iar in folderul respectiv ai sa ai toate pozele de pe el.

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.06
alexutza18 - 01 Mai 2008 02:31 PM

nu am..:((...o sa ii rog pe aia de la reprezentanta sa mi-le scoata ji sa le puna pe un Cd =))...o sa va zik dak macar o sa il repare…multumesc pt ajutor :D

O singura rugaminte am…rogu-te scrie romaneste. Ca mi-au iesit ochii ca la melc!

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRank
Member