3 din 3
3
reactii interviuri apple
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sunt 2 reviste de mac pe piata - nu romanesti, bineinteles
o versiune româneasca, nu este fezabila acuma

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Tudor - 05 Aprilie 2008 01:07 PM

Interesant. De curiozitate, discuția asta ați avut-o în limba română? Savov e bulgar get-beget, nu?

In engleza. Si da, e bulgar, nu stie romana (sau probabil ca nu stie cat sa o foloseasca fara probleme).

Si am ascultat de am tocit iTunesul: zice nine hundred thousands. Acuma, cum se numara CPU-urile, nu stiu. Dar cum toate Macele au procesoare macar duale…

[ Modificat: 05 Aprilie 2008 02:24 PM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

România o duce mai bine în ceea ce priveşte investiţiile străine, politica economică

maaa sa-mi bag…
duduie economia!!

Anul trecut în România s-au vândut 900.000 CPU, ceea ce e comparabil cu Cehia, poate chiar un pic mai mult.

foaarte tare!! aici intra si aipoadele?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
Di3Hard - 05 Aprilie 2008 01:52 PM

Fratilor ... cineva s-a gandit la o revista MACUSER.RO? Intrebam pt ca eu caut altceva decat revista CHIP sau etc ... caut ceva pentru MAC si ar fi intreresant sa avem asa ceva unde sa inglobam informatiile utile.

MacWorld nu ți-e pe plac?

altero - 05 Aprilie 2008 02:22 PM

Si am ascultat de am tocit iTunesul: zice nine hundred thousands. Acuma, cum se numara CPU-urile, nu stiu. Dar cum toate Macele au procesoare macar duale…

Poate 900.000 de procesoare în total, pentru poața mac & PC. Altfel, îs 225.000 de români care se delectează cu câte-un mac octo-core.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am primit lamuriri suplimentare:
- sunt 5 tari in Europa in care se vinde oficial iPhone (din 14 martie si in Austria si Irlanda);
- anul trecut s-au vandut peste 900.000 CPU in Romania (PC + Mac).

Am modificat accordingly.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 06 Aprilie 2008 01:30 AM

Am primit lamuriri suplimentare:
- sunt 5 tari in Europa in care se vinde oficial iPhone (din 14 martie si in Austria si Irlanda);
- anul trecut s-au vandut peste 900.000 CPU in Romania (PC + Mac).

Am modificat accordingly.

Păi și cîte mac-uri, oficial, prin IRIS? Că mai sînt cele aduse din afară, nu știu cîte… Ar fi interesant de știut.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

3 din 3
3

‹‹ Interviuri despre Apple      Apple e prost ››