Mai mute persoane cumpăra iPhone-ul deja (crack-uit) funcțional cu SIM-urile din românia.
Așadar nu mai trebuiește să-și complice existența cu treaba asta.
Cam care ar fii următorii pași, deoarece unele softuri nu conțin aplicațiile necesare pentru activarea celorlalte funcții GSM.
Primul lucru ar fii conținutul agendei de pe sim. În installer nu există aplicatia aceea care rezolva problema, atunci cum/ce faci?
Ce alți pași importanți trebuie “atinși” pentru o bună funcționare a iPhone?
Mdahh… Daca ai iPhone te initiezi singur.
Asadar pasii ii hotareste fiecare-n parte!
mi-ai luat vorba din gura.
dejeaba o sa-ti explic ca e bine sa faci aia sau nu e bine sa faci aia oricum pe fiecare dintre noi la un moment dat o sa-l manance intre fese sa faca un drac si-l va face fara doar si poate.
Daca vrei sa ai un iPhone brici NU INSTALA NIMIC pe el, NU-l freca la ridiche prea mult….. daaaa nu cred ca o sa se intample astea nu-i asa?
Asa ca distreaza-te cu el cat poti de mult…. slabe sanse sa-l iBrick-ui si daca-l blochezi… doar pentru asta suntem aici nu? sa ne ajutam parca….
Am o multime de colegi la scoala care si-au luat iPhone, i-au pus pe babaci sa dea 20 milioane, si ma doare sufletul cand vad cum le folosesc… Si pe deasupra mai ii auzi cum zic ca ‘nu mi se pare asa misto, ca telefon e prost’ bla bla bla…
Fiindca habar nu au sa instaleze Jailbreak si cateva aplicatii care fac din iPhone un adevarat computer de buzunar. A, si faptul ca nu sunt in stare sa-si faca nici macar setarile pentru EDGE.
Mai mute persoane cumpăra iPhone-ul deja (crack-uit) funcțional cu SIM-urile din românia.
Așadar nu mai trebuiește să-și complice existența cu treaba asta.
Cam care ar fii următorii pași, deoarece unele softuri nu conțin aplicațiile necesare pentru activarea celorlalte funcții GSM.
Primul lucru ar fii conținutul agendei de pe sim. În installer nu există aplicatia aceea care rezolva problema, atunci cum/ce faci?
Ce alți pași importanți trebuie “atinși” pentru o bună funcționare a iPhone?
Am o multime de colegi la scoala care si-au luat iPhone, i-au pus pe babaci sa dea 20 milioane, si ma doare sufletul cand vad cum le folosesc… Si pe deasupra mai ii auzi cum zic ca ‘nu mi se pare asa misto, ca telefon e prost’ bla bla bla…
Fiindca habar nu au sa instaleze Jailbreak si cateva aplicatii care fac din iPhone un adevarat computer de buzunar. A, si faptul ca nu sunt in stare sa-si faca nici macar setarile pentru EDGE.
off topic: hmmm neasteflorin tu ai iPhone în momentul ăsta sau vorbeşti aşa din ce ai citit??? (parcă dai comandă să-ţi iei iPhone din USA)
din câte ştiu eu, acuma poate nu ştiu prea bine, dar din moment ce unui iPhone i-ai făcut jailbreak înseamnă că şi Installerul este prezent in meniu nu???
on topic: păi ce iniţiere vrei să-i faci ??? vrei să dai vreun party in cinstea iPhoneului ??
nu ştiu ce-ai vrut tu să zici prin iniţiere, dar eu iniţierea o inteleg aşa: ‘hai să-mi pun primul program din Installer’ asta e o initiere ! gresesc ???
hai să iniţiez mail-ul, hai să dau cu el de perete să-l iniţiez !!!
despre cum să foloseşti un iPhone sunt Threaduri intregi si pline de informaţii utile !
tu nici măcar nu trebuia să citeşti la ‘‘on-topic’’ pentru că tu eşti mereu off-topic !
nu ai fost în stare să-mi răspunzi la o intrebare cât se poate de simplă. Ai sau nu ai iPhone ?
lasă miştourile astea de licean opărit şi vezi-ţi de treaba ta, pentru că nu ai nici cel mai mic haz !!!
eu cred că in liceu la tine există maxim 1 iPhone, sau niciunul !
sry pt off-topic !
1) Eu cred ca tu esti off topic.
2) Da
3) Era o intrebare legitima. Ce nu intelegi ‘???’
4) Invata sa folosesti litera mare la inceput de propozitie si mai usor cu licentele poetice.
5) Exista cel putin 4 iPhonuri, de la cei pe care ii cunosc.
6) Ai Ignore.
[ Modificat: 27 Martie 2008 12:27 PM de neasteflorin ]
Prietene licean venit de pe alta planeta JAILBREAK nu se instaleaza, asta asa pentru propria ta cultura generala, pe care de altfel vad ca o ai. Jailbreak este pur si simplu operatiunea prin care scoti telefonul din starea de caramida scumpa. Dupa operatiunea de Jailbreak poti intra in telefon (Installerul este prezent) si nu cred ca e mare filosofie sa instalezi ceva app. Dupa care urmeaza operatiunea de Activare da aici nu detaliez pentru ca tu esti cu un cap deasupra tuturor si le stii pe toate cele. Ascunde-ti in debara teribilismele preadolescentine ca pe aici cam toti am avut varsta ta cel putin acum 10-20 de ani (been there done that). Ok, revenind la “subiect”, nu cred ca-ti trebuie 2 facultati sa instalezi ceva pe iPhone oricat de retard ai fi, te descurci. Cat despre setarile EDGE…. vezi ca sunt threaduri garla pe aceasta tema unde problemele sunt diverse.
Si din unele poze…. nu cred ca ai iPhone… ala e mai mult un iTouch care e diferit.
Si daca tot te iei de oameni ca nu capitalizeaza la inceput de propozitie…. unde-ti sunt diacriticele? \
“6) Ai Ignore.” HA HA HA
virus_luci ti-a dat The father of all knowledge ignore mergi si toarna-ti tarana in cap. Nu stiu cum mai poti trai. =)) =)) =))
Trebuie sa recunoastem ca pustiul e simpatic.
Prietene licean venit de pe alta planeta JAILBREAK nu se instaleaza, asta asa pentru propria ta cultura generala, pe care de altfel vad ca o ai. Jailbreak este pur si simplu operatiunea prin care scoti telefonul din starea de caramida scumpa. Dupa operatiunea de Jailbreak poti intra in telefon (Installerul este prezent) si nu cred ca e mare filosofie sa instalezi ceva app
nu cred ca-ti trebuie 2 facultati sa instalezi ceva pe iPhone oricat de retard ai fi, te descurci.
Cat despre setarile EDGE…. vezi ca sunt threaduri garla pe aceasta tema unde problemele sunt diverse.
Si din unele poze…. nu cred ca ai iPhone… ala e mai mult un iTouch care e diferit.
Si daca tot te iei de oameni ca nu capitalizeaza la inceput de propozitie…. unde-ti sunt diacriticele? \
“6) Ai Ignore.” HA HA HA
virus_luci ti-a dat The father of all knowledge ignore mergi si toarna-ti tarana in cap. Nu stiu cum mai poti trai. =)) =)) =))
Trebuie sa recunoastem ca pustiul e simpatic.
grEEnlighter nu am dormit toată noaptea ... m-am frământat că mi-a dat liceanul ignore !
şi la treaba cu 2 facultăţi mă simt jignit pentru că eu chiar am 2 facultăţi, şi chiar ştiu să instalez orice pe iPhone !
mie nu mi se pare nimic simpatic din ceea ce zice puştiu ăsta, vrea să se dea interesant şi nu ştie cum ...
degeaba îi explici ce înseamnă Jailbreak, el nici măcar nu are iPhone, şi vorbeşte din auzite.
lasă-l ca ia dat babacu bani să-şi ia iPhone, a intrat repede pe macuser.ro şi nu a văzut butonul de search !
liceene vezi că aici nu este mIRC, dacă te pricepi aşa de tare de ce nu dai răspunsuri în problemele altora ?? (faci numai comentarii care nu au nicio legătură cu topicul respectiv). dacă mai este cineva care gândeşte la fel ca mine in privinţa ta,ceva nu este in regulă cu tine
Postul nu e “bad” ci anumite persoane (macuseri) care “spumega”...
iPhone-ul il am, precum ziceam, de max. 1 saptamana si pana sa-l am nu am studiat problema, ne avand pe ce sa exersez.
Prin WiFi am instalat 3 aplicatii (jocuri) din Installer si tin sa zic ca nu functioneaza, ca atare le-am sters.
Dupa o documentare pe forum am scris setarile EDGE si degeaba, nu o ia.
Acu’ vreau sa activez numerele de pe SIM, dar inca sunt in studii.
Eh…, incet incet le fac eu pe toate si vad pe unde dadeam gres, ca de…, asa e omu din greseli invata.
Oricum, ideia era ca discutand cu cineva despre o problema pe care persoana respectiva deja a depasit-o, altfel merg treburile.
Da trebuie sa gasesti persoana aia care sa aiba timp, rabdare si intelegere sa te ajute…
Hai ca inerc sa ajung la “meeting-ul” de azi poate asa mai invat una alta.
Ma inclin respectuos!
In primul rand, nu inteleg de ce e asa de importanta varsta(remarci gen ‘fite de licean’). Stiu ce e ala un Jailbreak, si ce insemna sa instalezi aplicatii cu ajutorul Installerului. Vroiam sa subliniez prin acel post ca unii din colegii care detin un iPhone nu prea stiu cum sa-l foloseasca. Cum ati zis si voi, nu e mare chestie sa faci acest lucru si totusi multi ma intreaba gen: cum ti-ai pus net, ca mie nu-mi merge, vai ce aplicatie, de unde ai luat-o etc. Daca te referi la poza de pe Flickr, acolo este un iPod Touch 1.1.3 cu Jailbreak si cateva aplicatii. Si nu i-am pus pe babaci sa-mi ia iPhone, l-am luat pe banii pe care ii strang de ceva vreme, destul de ieftin de la prietenul din Statele Unite.
1.Vezi ca unii dintre noi sunte BABACI sau pe cale sa devenim.
2.Are o mare importanta varsta.
3.Si intre noi intrebam de unde ai luat app aia sau ailalta ceea ce e normal
4.Banii pe care-i strangi banuiesc ca-s facuti cu sudoarea fruntii tale prin truda de dimineata pana seara la uzina (asta ca ai adus vorba de bani de la “babaci” cuvand care personal il consider vulgar si cred ca mi-as certa copilul daca l-as auzi cu asemenea cuvinte, da in fine cred ca tine de educatie)
5.Repet nu esti cu un cap deasupra tuturor doar pentru ca stii trei fasneli si patru dume sa faci cu iPhonele
Asa ca nu te considera mai sus de multimea aia de colegi ai tai care si nu-i lua in deradere pentru ca nu ajungi nicaieri. E usor sa judeci, greu sa ajuti, si mai greu sa construiesti.
Daca ar fi sa fac o analogie ar fi cam asa:
babaci - persoane in varsta
handicapati - persoane cu dizabilitati
Exprima exact acelasi lucru, dar suna mai frumos. Nu am vrut sa jignesc persoane in varsta.