2 din 2
2
Inițiere iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

eee ... haide , cu totii am fost liceeni (cu fitze diferite de la caz la caz) ... nu cumva unii dintre voi s-au emancipat asa de tare incat au sarit peste etapa de licean fitzos direct la cea de student fitzos ?! give the guy a break (cum zice americanu’) indiferent daca are sau nu iPhone (e treaba lui) eu cred ca trebuie primit cu mai multa caldura pe forum , caci daca este aici este pentru ca are ceva in comun cu noi ... asadar ar trebui sa ne intelegem si sa ne respectam daca vrem ca “familia” noastra sa creasca , sa se vanda mai multe mac-uri ca sa scada preturi (doamneee!!! cat de aberanta mi se pare faza asta!!! LOL e strigator la cer de aberanta!!!  excaim ) , etc etc. si asa suntem 3 surcele , o mana de oameni , vreti sa mai ramana doar bijnitarii ?  cheese

PS: eu nu posed momentan NICI UN produs Apple , asta inseamna oare ca n-am voie sa postez ?! sau ca n-am ce cauta aici !? daca da atunci imi cer mii de scuze voua!!! si voi reveni cand imi voi achizitiona “cartela” de acces in acest club exclusivist ... smile

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

smile:):)

Credeam ca numai eu sunt mare narator smile

Dar mi-a schimbat ziua topicul asta smile ... l-am citit cap coada si m-am amuzat la maxim smile

Eu sunt un mare visator ... de multe ori visez mai mult decat trebuie dupa cum unii poate au observat smile ...

DAR SA FIM REALISTI ... iPhone o fi el cu ani inaintea altora tehnologic vorbind ... da sa nu uitam ca e pana la urma e un telefon ... si sa nu exageram si sa devenim si exclusivisti smile cu oamenii cu care stam de vorba smile ... indiferent cat de neajutorati sunt ei ... daca stau sa ma gandesc putina ipocrizie avem toti si poate cu totii suntem putin ” FITZOSI ” ... stam / ne adunam pe forum si discutam atat de mult despre un telefon smile

Intradevar unii gresesc cand scriu posturi aiurea ... fie ca nici nu au iPhone inca (in cazul asta pune intrebari decente nu de genul : Vreau sa-mi iau BMW cum se conduce BMW ca pana acum am condus numai LOGAN smile) ... sau fie ca si-au luat / detin un iPhone ... atunci intai informeaza-te despre ce s-a scris deja pe forum ... si daca tot nu intelegi pune intrebarile unde s-a discutat problema ... daca nu gasesti nimic aici cauta afara “google” si daca tot nu intelegi vino si intreba din nou ceva aici ca na nu ai inteles smile

Eu sunt sincer ... dupa ce am cumparat iPhone ... 1 saptamana nu am iesit din casa ... am abandonat afacerea tot smile ... am stat si m-am jucat cu el non stop ... nu jocuri nu am instalat pana acum nici o tema sau joc pe el ... m-am jucat in sensul setari / app cat de cat mai serioase / brainstorming la maxim ...  oare cum se poate face ceva mai bun din pct de vedere sofware anumite chestii ... l-am trecut prin Restore si iPlus pana acum cred ca de cel putin 30 ori smile ... chiar ma gandeam sa ma apuc de Xcode ... desi sunt bata in programare app ... in afara de putin PHP / SQL / JS care le stiu de pe vremea cand lucram ca webdesigner in studentie ... nimic / nada smile ... si in continuare ... non stop sunt in cautare de app / metode sa-mi adaptez telefonul pentru nevoile mele mai business ... lucru greu de facut ... si inainte sa-l iau m-am ” certat ” cu cativa dintre voi care ziceau daca vrei PDA / SmartPhone ia-ti HTC cu WindozeMobile smile etc etc ... pana la urma indiferent de neajunsurile iPhone-ului tot am luat unul smile

In final sa fim realisti ... si buni la suflet smilesmile:)

A si sincer la tot ce tine doar de iPhone ... software vorbind adica cu ce vine el de la apple si ce se adauga prin decodare ... sunt prea multe informatii afara ca sa mai stresezi lumea pe aici ... recunosc de multe ori e greu sa intelegi ce zic ei in limba lor de avansati in alea iPhone-ului si revii aici si intrebi cum am scris si eu la greu intrebari cu ce e ala BL care e varianta cea mai buna de decodare ... dar macar intrebam ceva la subiect ... asta e problema vreau raspuns ... am facut in topic unde zi de zi adaug intrebari ... la inceput nu stiam nici macar sa daug poze/muzica/filme prin iTunes smile ... dar asta e ... e un topic unul singur unde astept raspunsuri la prostia mea astept sa ma destepte careva smile

[ Modificat: 10 Aprilie 2008 04:56 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

pehash nu ştiu dacă sunt în măsură să-ţi zic ceva dar:
nu este important să ai produse apple ca să poţi scrie pe acest forum(părerea mea),
important este să fi om, şi să nu începi cu fiţe pe forum, că nu interesează pe nimeni câte iPhoane/Mac Book-Air/Pro/iMac-uri ai tu (am generalizat, să nu zici că am ceva cu tine smile )

liceanul ăsta îmi aduce aminte de vreo 2 tipi-ţigani (dintr-un loc public) care nu prea aveau mutre de gospodari, şi când mi-au văzut iPhoneul se uitau ca la OZN-uri, şi m-au întrebat ‘‘ce e ăsta??’‘
eu le explic că e iPhone, la care unu dintre ei ‘‘hai mă că d’ăsta are şi prietenul ăla al nostru, dar al lui este telefon eipăl, nu este aifon d’ăsta facut pe vapor’’ , bine-înteles că nu am stat la vorbă cu ei le-am zis că e iPhone şi atât, în rest multă indiferenţă pentru astfel de oameni care ...

P.S: tot ce am zis mai sus este generalizat, nu vreau să se simtă cineva jignit. numai bine !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Eu chiar nu înţeleg ce mare păcat a comis omul. Tot ce a cerut a fost să scriem, cei care avem ceva mai multă experienţă, câteva sfaturi pentru începători. În loc de sfaturi a primit sfătoşi şi tot felul de ironii. Poate că e prea entuziast, sau prea exaltat. Voi ăştia, “babacii”, nu aţi fost niciodată? V-aţi născut direct la 50 de ani? Aţi vorbit mereu hiper-corect? Sunteţi perfecţi?
E foarte ciudat threadul ăsta, zău. Cum naiba ajungem pe forumurile din România la discuţii din astea din te miri ce? Cred că avem un defect din construcţie, toată naţia. grin

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

Nu m-am suparat , luci , ca n-am de ce smile spuneam doar ca ar trebui un pic mai multa toleranta pe forum - si se pare ca si Asti e de acord cu mine. Am vazut ca omul e mai nou si poate nu stie sa caute in wiki sau poate nu are incredere in vorba: “Google is our friend smile ” si ii este teama sa nu-l “buleasca” , de aceea probabil voia sa ii spuneti voi ce sa faca si ce nu… sau ceva de genul, Sau poate ca a gresit dar chiar si asa nu trebuia tratat astfel. Avand in vedere ca a ajuns totusi pe acest forum nu cred ca este comparabil cu acei tigani…care probabil ca nu stiau nici sa citeasca!!!

Si eu am observat , Asti , e un fel de ura care se revarsa de cele mai multe ori pe cine nu trebuie… spre exemplu Luci nu le-a spus nimic tiganilor de care a pomenit, dar pe neasteflorin l-a facut licean oparit de ce?! pentru ca a facut gluma cu tastatura scapata in cada? nu era mai elegant daca ii spunea spre exemplu ca ii scrie de sub clabuci si daia nu vede bine tastele ?  LOL

In fine, eu consider ca am zis ce aveam de zis aici smile

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Și eu sînt de acord cu voi. Punct.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

nu am nimic cu foxygen doamne fereşte, iar cu neasteflorin poate chiar aş fi râs dacă era o glumă bună, ceea ce nu a fost !
foxygen dacă dădea un search găsea tot ce-i trebuia (cu asta nu vreau să se inţeleagă că-l acuz, NU), dar eu cel puţin nu am înţeles ideea threadului !

linişte şi pace vreau şi eu , omenie să fie, cum am scris şi mai sus…

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: Constanta
Macuser din: 24.11.07

Revenind la scopul topicului ,adica de stii ce sa faci dupa procurarea iPhone:
- am SIM la Vodafone dar am luat unul la Orange pt a folosi Edge si l-am umflat cu euro.
-versiunea initiala 113 a devenit 114 cu 3.9BL prin resetare si upgradare cu iTunes apoi utilizarea iLiberty pt deblocare si celelalte setari.
-mi-am instalat pachetele de programe care m-au interesat si le-am rulat.Ce m-a interesat am pastrat ce nu
le-am dat un bobirnac.
-m-a interesat sa transfer fiisiere pdf,docx.S-a realizat cu Megaphone(Iphone Drive) transferate in Notes.
Problema e ca toate pozele din documente nu pot fi citite de Notes doar textul.
-am convertit si transferat in iPhone ringtonuri si filmele din format .avi.Pt asta sint destule aplicatii pe net for free.
-setat pt a primi si transmite MMS-uri ,doar asa de fita.
-plugin pt download Safari.
-monitorizare capacitate baterie cu o aplicatie din pachetele preinstalate.
-monitorizare convorbiri si durata lor apoi stergerea lor cu aplicatii instalate tot din pachete.
-incercare de conectare WI/Fi cu laptopul.Recunoaste reteaua dar dupa iesirea din settingspe iPhone reteaua cade.
-instalare de aplicatii pt foto mai performante decit initiala tot din pachete.
-instalare aplicatie pt inreg.video tot din pachete(ShowTime) ulterior dezinstalata datorita calitatii proaste a filmarii.

2 din 2
2