3 din 3
3
Apple e prost
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
CANARIS - 01 Aprilie 2008 05:12 AM

Mă mir că nimeni n-a zis nimic despre macul hackuit în 2 minute și trei mișcări…

acum ce sa se spuna? este o prostie la fel cum a reusit ubunta sa stea in picioare. nu este importatnt cat timp a trebuit pentru a penetra sistemul (care fie vb era penetrat la nivel de user nu la nivel de admin) ci timpul necesar pentru a gasi modalitatea de penetrare, care desigur nu a fost 2 minute. nu cred ca toata chestia asta, daca mac-ul si windows -ul au fost sparte cu un program bazat pe java/flash inseamna ca si pe unbuntu ar fi trebuit sa lucreze la fel. nu a lucrat pentru ca asa s-a dorit.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 31.03.08

Nimic in aceasta lume nu este perfect, chiar daca uneori asa pare.
Produsele apple sunt produse care se vand ca si “celelalte”.
Nu detin decat un ipod, cel din semnatura primit cadou, si urmeaza sa imi iau si un macbook, dar pot spune ca e diferenta intre apple si firmele rivale: poate ca nu e cel mai grozav mp3 player pt unii, dar pentru mine care de 1 saptamana si ceva de folosire (atat cat imi permite timpul) a fost mai mult decat bun (nu l-am incarcat niciodata,l-am mai conectat la un PC pentru a pune muzica - aici s-a incarcat). Asta arata ca produsul a fost gandit! O alta persoana cunoscuta foloseste un mp3 Player (o marca cunoscuta pe piata mondiala) se chinuie cu bateriile reincarcabile, cand una cand alta.
Sunt avantaje si dezavantaje la fiecare produs, utilizatorul trebuie sa hotarasca, producatorul sa judece ce bine pentru el.

ps: “celelalte”=produse microsoft SAU oricare alt brand (software/hardware) care se vand

Semnătură 

Să vrei, să știi, dar să nu poți.
Să poți, să vrei, dar să nu știi.
Să știi, să poți, dar să nu vrei.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ia de aici iMac-uri cu ecrane de 6 biți:
http://www.appleinsider.com/articles/08/03/31/apple_hit_with_another_millions_of_colors_lawsuit.html

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Naşpa? Naşpa e macbook, a cărui carcasă crapă după un an şi o zi. Naşpa, vorba lui psergiu, e ecranul de iMac de 20”. E si mouse-ul cu biluţă (Apple, fii atent la Genius, care a scos un mose de 1600 dpi, cu laser si sus, sub deget, de nu mai freacă şi nu se mai murdăreşte nimic! Costa 40 de lei!). Naşpa e şi superdrive-ul Matshita (mizerabil!).
Da, dar eu am un MBP de un an jumătate. Merge ca-n prima zi. Şi-a scos banii şi acum munceşte pentru urmaşul lui! Asta nu-i naşpa deloc!

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Na - au trecut la rahanele de procesoare Intel și IBM scoate acum Power6 la 5 Ghz.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Cand intrasem eu pe aici si aveam inca tente de-alea de apologist Windows am fost luat in suturi de cativa pe aparte nejustificat, deci pot spune ca o bucatica de entuziasm ce intuneca logica toti avem.

In orice caz, ca sa fiu on-topic, ceea ce ma frustreaza pe mine este oferta limitata Apple in materie de Mac-uri. Asta se confunda adeseori de “outsideri” cu ideea Mac-urile sunt scumpe. Ma refer la faptul ca Apple nu are un laptop sub o mie de dolari asa cum au alte companii si nu au produs intre iMac si Mac Pro. Ma aflu in neplacuta situatie in care iMac-ul nu-mi satisface cerintele iar Mac Pro-ul e overkill si prea scump pentru mine. Vreau un desktop care nu are totul integrat la un pret sub 2 mii de dolari. Dumnezeu a facut-o pe Eva si apoi a spus “Adam, ti-am daruit femeia. Alege!”

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
fishbone - 11 Aprilie 2008 12:37 AM

Dumnezeu a facut-o pe Eva si apoi a spus “Adam, ti-am daruit femeia. Alege!”

Good one!  LOL
Lipsa aia din oferta Apple se poate baza pe niște studii de piață... La urma urmei, cel mai puternic iMac e 2.250$, cel mai slab Mac Pro e 2.800$. Diferența de preț dintre ele nu-i enormă. În plus, indiferent ce-ar spune oricine, Majestatea Sa Steve e convins de propria infailibilitate. O să apară ceva între iMac și Mac Pro când o vrea el - nici o secundă mai devreme.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 01.12.07

Lipsa aia din oferta Apple se poate baza pe niște studii de piață…

Exact, şi din punct e vedere statistic, cu cât împarți rezultatele în mai puține tronsoane, cu atât mai mare este numărul celor care pică fix între tronsoane.

În principiu, numărul mic de Mac-uri are avantaje considerabile (gama configurațiilor posibile e mai mică => o grămadă de lucruri pe care n-o să le mai repet pentru că sunt sigur că s-au tot repetat pe-aici de zeci de ori). Apar însă dezavantaje, exact ca cel pomenit de fishbone—dacă eşti pe muchia studiilor lui Steve, te frigi, şi cunosc destule situații de genul ăsta la rândul meu.

Morala ar fi că sistemul “just works” cere o serie de compromisuri, şi pentru mine ăsta este unul din ele. Personal mi se rupe, eu sunt mulțumit de Mini-ul meu şi prevăd o viață lungă şi fericită alături de el :D.

Semnătură 

Grep me no patterns and I’ll give you no lines

3 din 3
3