iPhone-inchiderea aplicatiilor
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: bucuresti
Macuser din: 19.03.08

cand se iese dintr-o aplicatie apasand “Home”,aceea aplicatie se inchide automat sau necesita in prealabil o inchidere inainte de a iesi in meniul principal?
cum e mai bine d procedat?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Unele se inchid automat altele ruleaza in background. Daca deschizi safari scrii o adresa si home, dupa care o sa intrii iarasi in safari o sa vezi ca pagina a fost incarcata. La fel si cu mail app care ruleaza in background pana trimite un attach, de asemenea sunt app de “screenshot” care ruleaza in background, VNC-ul sau TouchPadul daca sunt conectate la un server ele raman active in background . Altele se inchid pur si simplu gen jocurile. Ideea e ca altfel nu ai cum sa le inchizi/suspend decat cu butonul home.
Treaba asta nu te incurca cu nimic.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Aș dori să completez răspunsul lui greenlighter. Dacă doriți să închideți complet o aplicație, fie ea Mail, Safari, sau oricare alta -de ex. una care s-a blocat- se ține apăsat butonul Home timp de 5-6 secunde. Asta o oprește de tot (nici în background nu mai merge). Mă gîndeam că e bine de știut. Succese!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07
toma - 28 Martie 2008 01:34 AM

Aș dori să completez răspunsul lui greenlighter. Dacă doriți să închideți complet o aplicație, fie ea Mail, Safari, sau oricare alta -de ex. una care s-a blocat- se ține apăsat butonul Home timp de 5-6 secunde. Asta o oprește de tot (nici în background nu mai merge). Mă gîndeam că e bine de știut. Succese!

E bine se stiut . Multumim.