pai pana acum cateva zile, erau difuzate pe allsp.com
ma gandesc ca daca era un lucru ilegal, s-ar fi inchis acel site de mult. e drept ca pe SouthParkStudios.com sunt la o calitate mai buna decat erau pe allsp.com
acum 10 min am terminat de vazut un super film facut de realizatorii South Park: Team America. e din 2004 dar la mine acum a ajuns cu siguranta ca unii poate l-au vazut. oricum, veti recunoaste multe voci si veti rade cu lacrimi
Chiar am început să mă uit la seria 12 pe southparkstudios.com şi se vede super clar, acele 3 reclame care sunt la început şi pe parcursul show-ului mi se par acceptabile şi atunci…. de ce să mai dau 1,99 USD pe iTunes pentru un episod?
Sunt cenzurate dar… WTF..!
Am cumpărate câteva serii South Park şi nu îmi pare rău dar de acum… nu am să mai fac aşa.
Referitor la ultimul episod (3) din seria 12… “Hey let go cheese”... nu ştiu de unde le scot ăştia…
And another “off topic” ... South Park e bun, chiar “brilliant” cum ar spune englezu’ sau “that’s what I’m talking about” cum ar spune americanu’, totusi as dori sa aflu cat de poulare sunt Family Guy sau Lil’ Bush in RO?
Nu pot spune de Lil’ Bush ca nu am urmarit dar Family Guy este un rip-off ordinar dupa South Park si The Simpsons, nu are absolut nici un subiect si glumele sunt mereu ‘pe langa’.... din pacate Fam. Guy se adreseaza categoriei de oameni pe care South Park si The Simpsons parodiaza…
Nu pot spune de Lil’ Bush ca nu am urmarit dar Family Guy este un rip-off ordinar dupa South Park si The Simpsons, nu are absolut nici un subiect si glumele sunt mereu ‘pe langa’.... din pacate Fam. Guy se adreseaza categoriei de oameni pe care South Park si The Simpsons parodiaza…
Nu stiu de nici un fel de plagiarism intre South Park si Family Guy, pot spune totusi ca am inceput sa neglijez South Park in favoarea Family Guy-ului, singurul “cartoon” care ma mai amuza. Dar poate ca tu ai dreptate si eu sunt prea “acru”, cine stie?