south park
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

iaca, episoadele din south park nu mai pot fi piratate smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Ba vor mai fi. Tot așa cum se putea găsi (și încă se mai găsește) și “In Rainbows” al celor de la Radiohead pe torrente, atunci când era gratis. Etc.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

pai pana acum cateva zile, erau difuzate pe allsp.com
ma gandesc ca daca era un lucru ilegal, s-ar fi inchis acel site de mult. e drept ca pe SouthParkStudios.com sunt la o calitate mai buna decat erau pe allsp.com
acum 10 min am terminat de vazut un super film facut de realizatorii South Park: Team America. e din 2004 dar la mine acum a ajuns wink cu siguranta ca unii poate l-au vazut. oricum, veti recunoaste multe voci si veti rade cu lacrimi

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06

Cred că nu a fost închis pentru că realizatorii nu aveau nici o problemă cu piratarea lor şi au şi declarat-o de câteva ori.

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Chiar am început să mă uit la seria 12 pe southparkstudios.com şi se vede super clar, acele 3 reclame care sunt la început şi pe parcursul show-ului mi se par acceptabile şi atunci…. de ce să mai dau 1,99 USD pe iTunes pentru un episod?
Sunt cenzurate dar… WTF..!

Am cumpărate câteva serii South Park şi nu îmi pare rău dar de acum… nu am să mai fac aşa.

Referitor la ultimul episod (3) din seria 12… “Hey let go cheese”... nu ştiu de unde le scot ăştia… cool hmm

Awesome Rocking Tits smile))))

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Andrei, eu cred ca SP merita fiecare cent. In afara de cuvantul “fuck” nu am observat nimic cenzurat. Si “fuck” e cel mai “nevinovat” lucru din SP

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

am o intrebare… la inceput este reclama aia rosie la virgin mobile. stie cineva a cui e melodia??? :D

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

And another “off topic” ... South Park e bun, chiar “brilliant” cum ar spune englezu’ sau “that’s what I’m talking about” cum ar spune americanu’, totusi as dori sa aflu cat de poulare sunt Family Guy sau Lil’ Bush in RO?

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Nu pot spune de Lil’ Bush ca nu am urmarit dar Family Guy este un rip-off ordinar dupa South Park si The Simpsons, nu are absolut nici un subiect si glumele sunt mereu ‘pe langa’.... din pacate Fam. Guy se adreseaza categoriei de oameni pe care South Park si The Simpsons parodiaza…

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05
mirceahr - 31 Martie 2008 08:10 PM

Nu pot spune de Lil’ Bush ca nu am urmarit dar Family Guy este un rip-off ordinar dupa South Park si The Simpsons, nu are absolut nici un subiect si glumele sunt mereu ‘pe langa’.... din pacate Fam. Guy se adreseaza categoriei de oameni pe care South Park si The Simpsons parodiaza…

Nu stiu de nici un fel de plagiarism intre South Park si Family Guy, pot spune totusi ca am inceput sa neglijez South Park in favoarea Family Guy-ului, singurul “cartoon” care ma mai amuza. Dar poate ca tu ai dreptate si eu sunt prea “acru”, cine stie?

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Si eu prefer Family Guy ca second choice dupa The Simpsons.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

‹‹ am nevoie de curent!!!      Help ››