Odihnească-se în pace. Mulți nu l-au avut la inimă, mulți au făcut glume pe seama lui. Dar a fost un om cu scaun la cap și un bun dascăl. Zicea cineva pe aici că l-a avut profesor. O mare pierdere.
si mai mare pierdere este studenta accidentata mortal langa niste porci cu cap in forma de sapca. erau prea ocupati cu fluidizarea traficului pt gunoiul de tariceanu. si doar erau de la circulatie, nu intra in atributiile lor sa ofere primul ajutor
Odihnească-se în pace. Mulți nu l-au avut la inimă, mulți au făcut glume pe seama lui. Dar a fost un om cu scaun la cap și un bun dascăl. Zicea cineva pe aici că l-a avut profesor. O mare pierdere.
Şi un amic de-al meu l-a avut ca profesor şi cam a ş a l-ar descrie!
Da, eu aminteam, mi-a fost profesor doi ani, un om extrem de inteligent și cu limba română în suflet. Să ne aducem aminte de emisiunile care l-au consacrat “Doar o vorbă să-ți mai spun” de pe TVR1 de acum mulți ani… Odihnească-se în pace
Cât despre studenta lăsată să moară pe marginea străzii… nu există cuvinte să descrie idioțenia și indiferența handicapaților cărora noi le plătim salariile
Cât despre studenta lăsată să moară pe marginea străzii… nu există cuvinte să descrie idioțenia și indiferența handicapaților cărora noi le plătim salariile
Sper că te referi și la milițieni și la cei care urmau să treacă p’acolo. Că e și vina lor. Idioții ăștia mărunți execută doar ordine rigide și proaste ca și cei care le dau. Nu se cădea să-și riște slujba de cacăt pentru o amărășteancă oarecare ce și-a permis să folosească trecerea de pietoni tocmai cînd bikeru’ de frunte al țării urma să treacă în trombă, că doar cafeaua de protocol e mai importantă decît pulimea.
Daca nu e locul potrivit , rog sa mutați postul…
Insă nu cred ca poate fi pus la Discuții generale…
:(
A murit Pruteanu…
făcând abstractie de politic…
când vine vorba de limba noastră cred ca a fost unul dintre luptători.
Un om onorabil cu principii destul de sanatoase…
Odihnească-se in Pace!
Cred că, totuşi, la Discuţii generale.
De altfel, moartea oricărui om e un lucru de neînţeles şi de neacceptat.
Şi ar fi bine să nu amestecăm principiile cu competenţele.
R.I.P.
Din ce am găsit pe saitu’ lui, avea două adrese de mail. Una din ele era…. simplu… .. Pe mine, unul, m-a impresionat chestia asta. Simplitate, modestie.