2 din 2
2
A murit George Pruteanu
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 04.10.07
toma - 31 Martie 2008 12:46 AM

Din ce am găsit pe saitu’ lui, avea două adrese de mail. Una din ele era…. simplu… .. Pe mine, unul, m-a impresionat chestia asta. Simplitate, modestie.

Totuși, la ce adresă de e-mail te așteptai?
.?

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu. Mă așteptam la .. Însă chiar nu mă așteptam la un cont simplu de yahoo. Cel puțin nu la unul pe care să-l facă și public, trecut la prima opțiune. Din două.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pentru o alta privire:
http://www.romanialibera.ro/a121287/la-moartea-unui-clovn.html

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Mda… iar lumea o sa o arunce in furci pentru ca indrazneste sa “vorbeasca de rau” pe cineva care a trecut…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu-l vorbeste de rau. Dimpotriva. Ii reproseaza ca nu a devenit cine putea sa devina! O mare figura a României! Ii reproseaza imensul talent risipit (nu uitati ca, din grupul de la Iasi, NU el era turnatorul!). Pai, si azi, turnatorul (Antohi) e mai bine vazut! Dar nici nu procedeaza lingusitor, precum imensa armata de incompetenti care - fie vorba intre noi - nu intelege nici româna, nici pe Pruteanu. Ce rusine sa-l vad pe Paunescu cu o poezie proaspat fatata in rît, LA CITEVA ORE de la moartea-i!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Nu, m-ai inteles gresit, eu am apreciat scrierea A.M.P, de obicei imi place f. mult de parerile si atitudinea tipei. Dar, dupa cum m-am uitat mai tarziu si in comentariile de pe site, multi au inceput cu “vaai, cum poti sa il vorbesti de rau, el ce replica mai poate da??”

Ceea ce m-a bucurat e ca aproape jumatate din comentarii erau scrise de oameni cu capul pe umeri, lucru care nu prea il gasesti prin comenarii pe bloguri.

2 din 2
2

‹‹ Help      iPhone Open Application Development ››