sa nomeste sjphone: creezi account cu win (si in emulatie) dar peurma o poti folosi direct pe OSX. Problema: nu resuesc sa gisesc mirror pentru a descrca versiunea pentru Mac. ;D
nu stiu ce naiba e, dar vrau s-o aflo personal, dar nu pot gasi unde sa descarca, limitele mele la engleza e cauza principala…am citito de pe net la diferite forumuri italieni care nu scriu linkul de download…
Datime downloadul si i-l testez.
Dacă trecem de problema asta: “Attention!
Having SJphone installed is not enough to talk except over your local network. You have to obtain an account with any ITSP like Vonage or Free World Dialup, or install your own VoIP server.”, s-ar putea să primim răspunsuri la întrebări.
trebuie de inregistrat la VoipStunt la cheapnet si la ezdirect, pina cind…
Cineva zice ca la VoipStunt sa intrerupe fiecare 2 minute exacte. Dar nu e datat articolul. Eu pot sa incerc numai peste 4 zile…
Da ca vreti voi poftim…
pt sunat pe mobil international, primiti 20 minute gratuit la inceput si cate 10 minute pt fiecare priten caruia i/ati trimes invitatie. Dati PM ci ID pt a va trimete invitatie si a primi si eu 10 min.
Pt sunat pe fix, nimic nu e gratuit in lumea asta. Dai 10 euro si apoi vormeste gratuit 3-4 luni
se gasesc si servicii de voip de sunat gratuit si spre romania. asta pt cei plecati din tara. asa ca e vremea comunicarii. Numai de am folosi cu cap comunicarea. O era a comunicarii, si totusi ... ... oamenii sunt din ce in ce mai singuratici. Culmea societatii moderne. Parca ne indreptam spre colaps total.