Noua formula si re-aparitia caracterului ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Tudore,

In noua formula a forum-ulu,i bag sama ca ai renuntat la UTF8, fapt pentru care a reaparut frumosul semn de intrebare (?) unde apar litere cu diacritice. Adica daca eu scriu ș ț ă omu’ vede ? ? ?
Pai nu e bine, se rezolvase frumos in formula anterioara, mai ales ca, atunci cand scrii, totul pare OK, trebuie sa dai Preview sa-ti dai seama de asta. Sau ma insel? Apare doar daca user-ul nu are activat UTF8?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Si eu am observat asta in mesajele private de la Cattus. Eu le pot vedea corect daca ii dau la encoding in loc de default UTF-8.

In rest, vad bine ăîșțâ.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Forumul a fost si este UTF-8:
<meta http-equiv=“content-type” content=“text/html; charset=utf-8” />

Buba e la template-urile de la Inbox, pe care o sa le schimb.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tudor - 26 Februarie 2006 03:05 PM

Forumul a fost si este UTF-8:
<meta http-equiv=“content-type” content=“text/html; charset=utf-8” />

Buba e la template-urile de la Inbox, pe care o sa le schimb.

OK, așteptăm. Da, și preview-ul la acest mesaj arată că aici e OK, buba apare doar la mesajele private.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ Ignore!      Jump to... ››