1 din 2
1
probleme in olanda
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

se pare ca olandezii toarna iar gaz pe foc cu ajutorul luiGeert Wilders care a publicat pe pagina lor de internet un asa zis documentar de 15 minute intitulat Fitna care se pare nu este altceva decat o instigare impotriva musulmanilor. si apoi ne miram de ce musulmanii ataca consulate olandeze, rapesc si ucid oameni. teoretic noi ar trebui sa fim putin intelegatori si sa nu ii provocat fara rost ca acum 2 ani. cred ca nu se vor linisti dacat atunci cad o vor primi peste bot.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

noi suntem noi si olandezii sunt olandezi - cei mai liberi din europa smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

mda asa este si ne miram ca mai sunt atentate. asta nu este libertate ci anarhie

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

libertatea de expresie doare, cateodata.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

asa este, dar cad ei sunt luati la suturi nu le place…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Derek - 28 Martie 2008 02:24 PM

se pare ca olandezii toarna iar gaz pe foc cu ajutorul luiGeert Wilders care a publicat pe pagina lor de internet un asa zis documentar de 15 minute intitulat Fitna care se pare nu este altceva decat o instigare impotriva musulmanilor. si apoi ne miram de ce musulmanii ataca consulate olandeze, rapesc si ucid oameni. teoretic noi ar trebui sa fim putin intelegatori si sa nu ii provocat fara rost ca acum 2 ani. cred ca nu se vor linisti dacat atunci cad o vor primi peste bot.

Cum adica sa nu fie instigati! Cati dintre noi nu suntem, ca popor, ca individualitati si… asta inseamna ca ar trebui sa “blow shit up” peste tot? Cultura lor, a musulmanilor, e diferita si sunt multe “reguli” si principii dupa care ei se conduc.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

bun.. deci intrebarea suna in felul urmator… avem dreptul sa ne batem joc de altii daca ei nu se comporta la fel ca noi sau nu impart aceleasi idei? lasand la o parte nonconformizmul, sau imposibilitatea de adaptare.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

in Cotidianul, acest nene este considerat “cel mai eficient politician olandez”. Din start un om care uraste islamul si orice alta chestie de mase, nu are cum sa fie un politician eficient.
Discutand cu un amic care traieste acolo, aflu ca acest nene nu este deloc sustinut de populatie si este vazut ca un extremist .. un fel de Vadim al lor (poate e deplasa comparatia…)

Nu cred ca rezolvam nimic tratand un subiect atat de sensibil intr-o maniera asa extremista.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

aoleks - ce-ai făcut mamă acolo ?  LOL

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

imi aduce aminte de un citat din Austin Powers: ‘doua lucruri nu imi plac: daca cineva este intolerant cu alte tari si pe olandezi’.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Derek - 28 Martie 2008 04:32 PM

bun.. deci intrebarea suna in felul urmator… avem dreptul sa ne batem joc de altii daca ei nu se comporta la fel ca noi sau nu impart aceleasi idei? lasand la o parte nonconformizmul, sau imposibilitatea de adaptare.

dar avem noi dreptul sa-i judecam pe altii?
altfel, ne place ce fumeaza olandezii, nu? sau ce pun ei in prajituri smile
apoi, si la nemti, si la francezi si la olandezi, musulmanii reprezinta o parte importanta a populatiei
si fiecare stat are politica sa si responsabilitatea sa despre propriii cetateni

asa cum olandezii nu-si dau cu parerea despre autonomia vreunui tinut din romania, asa nu-mi dau cu parerea despre ce se intimpla la ei
e echitabil si normal?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

dar cine ii judeca?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

ceea ce este curios omul de rand traieste in pace, singurii care nu incap in piele sunt politicienii, care in lipsa de ocupatie creeaza tot felul de tensiuni, pa care dupa aceea le “rezolva”.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

Vorbeam cu un prieten taximetrist despre nesimtirea politicienilor romani…
si imi povesteste de o discutie purtata cu un deputat:
Sofer: - Dom’le dar voi chiar nu vreti sa faceti ceva pt noi tinerii , ca nu mai putem, nu avem case,nimic… oare chiar nu vedeti?”
Deputat: - Tu chiar crezi ca ne intereseaza? Pai nu ne vedem capu’ de afaceri si invarteli… Numai la voi nu ne gandim… sa fim seriosi domnule, tu daca ai ajunge acolo, nu te-ai invartis itu de una alta?”

No coment

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

tu cati ani ai?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
rynn cminorplusb - 28 Martie 2008 07:19 PM

Vorbeam cu un prieten taximetrist despre nesimtirea politicienilor romani…
si imi povesteste de o discutie purtata cu un deputat:
Sofer: - Dom’le dar voi chiar nu vreti sa faceti ceva pt noi tinerii , ca nu mai putem, nu avem case,nimic… oare chiar nu vedeti?”
Deputat: - Tu chiar crezi ca ne intereseaza? Pai nu ne vedem capu’ de afaceri si invarteli… Numai la voi nu ne gandim… sa fim seriosi domnule, tu daca ai ajunge acolo, nu te-ai invartis itu de una alta?”

No coment

este aproape de adevăr, general vorbind, dar consider că cineva fabulează!
discuția acesta nu a avut loc, părerea mea, nu sub aceasta formă, nu cu aceste cuvinte…

Semnătură 

 ǝʞıl ı

1 din 2
1