nu am sunet la voip, yahoo mess…doar la itunes
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.03.08

Buna,

Sunt noua in Mac. Mi-a fost de mut ajutor macuser.ro Problema pe care o am e ca nu pot sa folosesc castile si microfonul cu voip sau yahoo mess. Nu le recunoaste. In schimb, aud perfect in casti de pe iTunes.
Daca are careva vreo sugestie…merci

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Bine ai venit.
Dă-ne te rog mai multe detalii:
- ce tip de mac ai ?
- ce tip de căști cu microfon ai (și dacă nu sunt pe USB la ce placă de sunet le-ai conectat) ?
- câte ieșiri și intrări audio îti apar în System Preferences și pe care din ele le-ai setat în YM sau programul de VoIP ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Eu am una si mai simpla: esti sigura ca nu ai infipt castile in mufa de microfon si invers? Se mai intimpla…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Merci
am un MacBok Intel Core 2 Duo si casti cu microfon normale (nu le conectez via USB) si nu stiu la ce placa de sunet le conectez..la iesirile pt casti si microfon. Iar despre iesiriel si intrarile setate nu am idee sa-ti spun.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Deschide Yahoo Messenger, Preferences, iar în tab-ul Voice&Calls;ai input și output. Acolo trebuie să-ți apară căștile și microfonul. Chiar dacă scrie ca în foto: Unknow USB Audio Device, ar trebui să meargă.
Succese!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

da, cum am banuit. Tu ai infipt microfonul in Line in, dar nu e bine.
Macul are microfon incorporat. Pune doar castile si vorbeste mai aproape de ecran.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

pff, tot timpul asta nici n-am stiut ca ymessu are si suport pt microfon. microfonul incorporat o sa capteze fara probleme sunete din toata camera.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
.ral:cr - 29 Martie 2008 01:23 PM

pff, tot timpul asta nici n-am stiut ca ymessu are si suport pt microfon. microfonul incorporat o sa capteze fara probleme sunete din toata camera.

Nu are decît de vreo două zile.  smile N-a trecut așa mult.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Si nici nu merge prea bine. Daca nu folosesti casti, cel cu care vorbesti nu te va putea auzi in timp ce el vorbeste, din cauza la echo cancellation. Skype au rezolvat de muuuulta vreme problema asta…

In plus, mie noul YM mi-a crapat silently de vreo 8 ori.

Iata citeva motive mari si late pentru care ramin la Adium:
1. Nu are history decit pentru sesiunea curenta (sau nu am fost noi in stare sa descoperim smecheria)
2. Nu am history in fereastra, adica nu pot reveni la rindul scris mai sus
3. Nu pot scapa de propria mea poza, decit daca scap si de poza celui cu care vorbesc
4. Fereastra cu contacte ocupa prea mult spatiu pe ecran, fata de Adium
5. Cind primesc un mesaj nou, nu stiu de la cine e pina nu ma uit in fereastra (la Adium scrie in icon-ul din Dock)
6. La fel cind intra / iese cineva
7. Nu m-am prins cum pot sa dezactivez definitiv spell checking
8. Cum ziceam mai sus, crapa brusc si fara niciun avertisment; te trezesti la un moment dat ca nu mai esti online, cind te suna prietenii sa vada daca ai murit
9. Transmisia de imagini prin webcam devine foarte intirziata foarte repede (ce-i drept, Adium nu are nativ deloc webcam, decit prin pluginul MeBeam).

Voi ce ziceti?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am reusit cu yahoo mess! Merci mult Toma! La voip discount nici o sansa de moment (e un program de pe care se poate suna gratis pe fix in Europa…in Romania pe fix e doar 0,04 centi/min. )

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Sint destui provideri cu tarife bune. Smartcall au 2 centi spre fix, in Romania, si parca 9 centi spre orice mobil. Eu ii folosesc de aproape un an si merg rezonabil.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mai eu n-am inteles punctul 2.
cateva din punctele urmatoare se rezolva cu growl instalat de Adium(daca-l lasi). eu m-am obisnuit sa-mi arate mesajele care le primesc si la servici mi se pare ciudat fara, tre sa-l activez si acolo.
webcamu e terminat fata de cel de la skype.
si la adium poti sa faci fereastra de contacte mare, diferenta e ca la yahoo nu poti s-o faci mica LOL

in mare iti dau dreptate, deasta nu-l folosesc nici eu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
.ral:cr - 29 Martie 2008 09:02 PM

mai eu n-am inteles punctul 2.

In Adium (si in versiunea de Windows a YM, precum si in ICQ sau ceilalti clienti de chat, inclusiv (probabil inspirat de) IRC), poti apasa pe tasta cu sageata in sus (in Adium: Alt-Up) si automat primesti ultima replica pe care ai scris-o. Daca mai apesi odata, o primesti pe precedenta, si tot asa.

Ca tot veni vorba, Terminal (care foloseste bash) face la fel.

E util daca cineva n-a fost atent sau a ratat ceva ce-ai zis.

.ral:cr - 29 Martie 2008 09:02 PM

cateva din punctele urmatoare se rezolva cu growl instalat de Adium(daca-l lasi). eu m-am obisnuit sa-mi arate mesajele care le primesc si la servici mi se pare ciudat fara, tre sa-l activez si acolo.

Am si eu growl, dar nu-mi place sa imi arate mesajele peste tot locu’, in timp ce sint atent la altceva, lucrez sau ma uit la un film, e cineva peste umarul meu, si asa mai departe. Pot vedea insa cine mi-a scris direct din Dock, ceea ce nu pot cu YM.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 
alxx - 29 Martie 2008 05:38 PM

Sint destui provideri cu tarife bune. Smartcall au 2 centi spre fix, in Romania, si parca 9 centi spre orice mobil. Eu ii folosesc de aproape un an si merg rezonabil.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Culmea, exact asta ziceam si eu… raspberry

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 
alxx - 30 Martie 2008 02:26 AM

Culmea, exact asta ziceam si eu… raspberry

smile eu utilizez voip-ul zilnic caci sun foarte mult in Europa, iar in Romania sun pe rds.

‹‹ subtitrare quicktime      SWF Converter ››