Userul cu numarul 3000 primeste o superba Dacia 1310 rosie, un apartament cu 2 camere (dreptul de a-l inchiria de la ICRAL), felicitarile natiunii si loc la tribuna oficiala la urmatorul meci amical al Romaniei.
Felicitari!
Userul cu numarul 3000 primeste o superba Dacia 1310 rosie, un apartament cu 2 camere (dreptul de a-l inchiria de la ICRAL), felicitarile natiunii si loc la tribuna oficiala la urmatorul meci amical al Romaniei.
Felicitari!
În septembrie anul trecut eram la Brno, pe o străduță în pantă, la marginea pădurii. Dau să plec și rămîn perplex: lîngă mașina mea era o superbă Dacie veche de minim 20 de ani, arăta ca nouă. Proprietarul era un tataie drăguț cu care intru în vorbă, zîmbete etc. etc. Nu pot pricepe cum a putut-o întreține așa de bine, parcă era luată ieri. Uite, așa ceva aș lua, fie măcar că o țin în curte, nefolosită. S-a urcat la volan și a plecat. Deci o folosea, probabil nu mult, dar o folosea.
Ce conteaza de cate ori au postat sau daca nu au postat deloc? Important e ca au facut un pas important si s-au inscris in comunitate. Si sunt valorosi oricum pentru asta.
Ce conteaza de cate ori au postat sau daca nu au postat deloc? Important e ca au facut un pas important si s-au inscris in comunitate. Si sunt valorosi oricum pentru asta.
Nu am dorit să spun că cei ce au postat de puţine ori sau nu au postat deloc nu sunt importanţi, am dorit să subliniez faptul că, în comparaţie cu numărul mare de useri înregistraţi, destul de puţini sunt “activi”... pentru că niciun om nu este mai important ca altul, doar acţiunile sale îl deosebesc şi îl categorisesc în raport cu ceilalţi oameni.
- peste 1.100 useri care nu au postat niciodată
- peste 300 useri doar cu un singur post
- aprox. 800 useri care au între 2 şi 10 posturi
Câţi rămânem deci ... ?
Ramânem puţini şi valoroşi
poate ca ar trebui reconfirmat username-ul fiecarui macuser, pt ca multi sunt inactivi de ceva vreme sau si-au uitat contul, sau si-au creat clone sa-i ajute la vanzari
daca e sa avem o statistica corecta… ca tot se face ordine si la vanzari
problema asta s-a mai discutat cu mult timp in urma. chiar s-a iscat si o cearta in randul nostru. cred ca am fost si eu implicat intr-o anumita masura. nu mai retin detalii dar hai sa lasam tema.
problema asta s-a mai discutat cu mult timp in urma. chiar s-a iscat si o cearta in randul nostru. cred ca am fost si eu implicat intr-o anumita masura. nu mai retin detalii dar hai sa lasam tema.
Nu e nicio ceartă: puțini dintre cei înscriși sînt (foarte) activi, după cum există mulți macuseri neînscriși aici și încă și mai mulți care nu se vor înscrie niciodată (pun pariu că soția nu se va înscrie niciodată aici, de exemplu). Dacă-i lăsăm la o parte pe cei care se înscriu „cu skepsis”, ca să iște ceartă și să bage fitile (sînt ușor de depistat) precum și cei cu misiune de luptă să facă raporte, cred că majoritatea covîrșitoare reflectă o realitate: numărul de macuseri din România a fost și este în semnificativă creștere, lucru – de altfel – confirmat și oficial de datele oferite de I.R.I.S. (altero știe detalii, a vorbit recent cu Nikolaj Savov).
Posibil ca în acest an, Apple să atingă și să sară pragul psihologic de 5 % mac-uri (calculatoare) vîndute în raport cu totalul PC-urilor vîndute pe piață. Poate a și sărit, nu se știe (nu cred, dar nu-i exclus).
Daca luam de bune ce spune Cristian Theodorescu de la Iris, in interviu,
50000 Mac-uri in Romania, 3000 de macuseri inscrisi, e apa de ploaie.
Plus ca cei inscrisi pot fi si doar aspiranti, nu macuseri reali.