1 din 3
1
3000 useri
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Bravo, si la mai multzi…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

YAY !
Si îi așteptăm să și scrie și contribuie smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Cand erau 2500 am zis ca se dubleaza pana la sfarsitul anului. Raman la aceeasi parere! smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Userul cu numarul 3000 primeste o superba Dacia 1310 rosie, un apartament cu 2 camere (dreptul de a-l inchiria de la ICRAL), felicitarile natiunii si loc la tribuna oficiala la urmatorul meci amical al Romaniei.
Felicitari!
smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

daca-i scoatem pe aia care nu si-au folosit contul niciodata cati raman?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

valoarea unei comunitati (ma rog, a unui script php) nu e data de numarul de utilizatori (ma rog, registrari in mysql).

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 28 Martie 2008 10:33 PM

Userul cu numarul 3000 primeste o superba Dacia 1310 rosie, un apartament cu 2 camere (dreptul de a-l inchiria de la ICRAL), felicitarile natiunii si loc la tribuna oficiala la urmatorul meci amical al Romaniei.
Felicitari!
smile

În septembrie anul trecut eram la Brno, pe o străduță în pantă, la marginea pădurii. Dau să plec și rămîn perplex: lîngă mașina mea era o superbă Dacie veche de minim 20 de ani, arăta ca nouă. Proprietarul era un tataie drăguț cu care intru în vorbă, zîmbete etc. etc. Nu pot pricepe cum a putut-o întreține așa de bine, parcă era luată ieri. Uite, așa ceva aș lua, fie măcar că o țin în curte, nefolosită. S-a urcat la volan și a plecat. Deci o folosea, probabil nu mult, dar o folosea.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.12.07

chiar că la mai mulți smile

Semnătură 

Cats can hear ultrasound

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

3000 useri (şi numărul creşte), din care:

- peste 1.100 useri care nu au postat niciodată
- peste 300 useri doar cu un singur post
- aprox. 800 useri care au între 2 şi 10 posturi

Câţi rămânem deci ... ? mad

Ramânem puţini şi valoroşi smile

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 16.01.08

Ce conteaza de cate ori au postat sau daca nu au postat deloc? Important e ca au facut un pas important si s-au inscris in comunitate. Si sunt valorosi oricum pentru asta.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Nessa - 29 Martie 2008 10:54 PM

Ce conteaza de cate ori au postat sau daca nu au postat deloc? Important e ca au facut un pas important si s-au inscris in comunitate. Si sunt valorosi oricum pentru asta.

Nu am dorit să spun că cei ce au postat de puţine ori sau nu au postat deloc nu sunt importanţi, am dorit să subliniez faptul că, în comparaţie cu numărul mare de useri înregistraţi, destul de puţini sunt “activi”... pentru că niciun om nu este mai important ca altul, doar acţiunile sale îl deosebesc şi îl categorisesc în raport cu ceilalţi oameni.

Cred că vei aprecia acest video.

[ Modificat: 29 Martie 2008 11:10 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 16.01.08

Merci, recordul meu personal e de 1 min si 14 secunde.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
Ǻﭏdяei - 29 Martie 2008 10:31 PM

3000 useri (şi numărul creşte), din care:

- peste 1.100 useri care nu au postat niciodată
- peste 300 useri doar cu un singur post
- aprox. 800 useri care au între 2 şi 10 posturi

Câţi rămânem deci ... ? mad

Ramânem puţini şi valoroşi smile

poate ca ar trebui reconfirmat username-ul fiecarui macuser, pt ca multi sunt inactivi de ceva vreme sau si-au uitat contul, sau si-au creat clone sa-i ajute la vanzari

daca e sa avem o statistica corecta… ca tot se face ordine si la vanzari

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

problema asta s-a mai discutat cu mult timp in urma. chiar s-a iscat si o cearta in randul nostru. cred ca am fost si eu implicat intr-o anumita masura. nu mai retin detalii dar hai sa lasam tema.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Derek - 31 Martie 2008 02:33 PM

problema asta s-a mai discutat cu mult timp in urma. chiar s-a iscat si o cearta in randul nostru. cred ca am fost si eu implicat intr-o anumita masura. nu mai retin detalii dar hai sa lasam tema.

Nu e nicio ceartă: puțini dintre cei înscriși sînt (foarte) activi, după cum există mulți macuseri neînscriși aici și încă și mai mulți care nu se vor înscrie niciodată (pun pariu că soția nu se va înscrie niciodată aici, de exemplu). Dacă-i lăsăm la o parte pe cei care se înscriu „cu skepsis”, ca să iște ceartă și să bage fitile (sînt ușor de depistat) precum și cei cu misiune de luptă să facă raporte, cred că majoritatea covîrșitoare reflectă o realitate: numărul de macuseri din România a fost și este în semnificativă creștere, lucru – de altfel – confirmat și oficial de datele oferite de I.R.I.S. (altero știe detalii, a vorbit recent cu Nikolaj Savov).
Posibil ca în acest an, Apple să atingă și să sară pragul psihologic de 5 % mac-uri (calculatoare) vîndute în raport cu totalul PC-urilor vîndute pe piață. Poate a și sărit, nu se știe (nu cred, dar nu-i exclus).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Daca luam de bune ce spune Cristian Theodorescu de la Iris, in interviu,
50000 Mac-uri in Romania, 3000 de macuseri inscrisi, e apa de ploaie.
Plus ca cei inscrisi pot fi si doar aspiranti, nu macuseri reali.

1 din 3
1