SWF Converter
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Are cineva idee cu ce se pot converti fișiere .swf în avi sau orice alt format recunoscut de QT. Am încercat cu VisualHub, dar nu merge. Nici cu ffmpegX.
Mulțumiri.

[ Modificat: 29 Martie 2008 05:03 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

incearca iShowU. o sa-ti trebuiasca versiuna standalone de flash player, sau il rulezi in browser si faci captura.
ceva mai specializat pentru asta nu cred ca exista pe mac. pe forumurile straine ai sa gasesti tot felul de discutii intre habarnisti.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Păi eu am deja fișierul. Nu asta e problema mea. Sau tu îmi propui să îl rulez cu un player și să fac captura cu iShowU? E o idee.  Asta l-ar face .avi. Dar calitatea?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pînă la urmă, chestia asta mă scoate din minți. Chiar nu se egzistă nici un soft pentru Mac care să convertească un amărît de filmuleț de 1,6 megi, format .swf sau .fla (că asta am reușit pînă acuma) într-un format mai uman? Adică .avi, .mov etc? Brrrr…..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

unde vrei sa-l rulezi? daca ai playerul standalone poti sa faci si executabil, daca nu solutia de mai sus, calitatea i-o dai tu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hm. Uite care e ideea. Am un filmuleț cu cățelul ăla ce linge ecranul, și aș vrea să-l transform într-un format recunoscut de iPhone. Mi s-a pus mie pata să-l fac un fel de magic trick. Pentru folosul meu personal (showing off) smile Doar că nu reușesc să-l transform în nici un fel. Am găsit un soft care-l transformă din .swf în .fla, dar nu știu la ce mă ajută asta. Am SWF&FLV;Player, dar n-am găsit nicăieri vreo opțiune de a-l salva sub un format diferit. Poți fi, te rog, mai explicit cu “executabil”.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Nu poti sa-i day play in browser si sa-l recapturezi cu Snapz Pro sau ceva asemanator?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 26 Aprilie 2008 02:30 AM

Nu poti sa-i day play in browser si sa-l recapturezi cu Snapz Pro sau ceva asemanator?

Păi pînă la urmă, asta se pare a fi unica soluție la îndemînă. dar acum m-am lovit de altă problemă. După cum se știe, iPhone rotește filmele la 90º. Pentru a se vedea normal, în picioare, și eu trebuie să rotesc filmulețul. Cum mama naibii fac asta?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

iMovie.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nota 10 cu * huk. Uite…. la asta nu mă gîndisem. Se pare că cele mai complicate întrebări au cele mai simple răspunsuri. smile  Ok, hai că mă apuc de treabă și…  împărtășesc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Videobox! Impecabil. Pe bani :( Din pacate.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ar mai fi Flash to Video Converter, il gasesti tu pe net.