Nu ma prea dau in vant dupa zvonuri in general insa aceste imagini mi se par ori foarte bine “facute” ori reale. Ce parere aveti? Daca e pe bune, e incredibil de frumos.
Nu ma prea dau in vant dupa zvonuri in general insa aceste imagini mi se par ori foarte bine “facute” ori reale. Ce parere aveti? Daca e pe bune, e incredibil de frumos.
e nevoie de un tablet mac??
adica credeti ca ar avea succes asa ceva??
Incerc eu sa raspund: Eu vad targetul tablet-urilor ca fiind reprezentat in principal de profesionistii mobili si de cei din educatie.
Cat poate fi de cool/stabil/usor de integrat cu serverele/usor de folosit un tablet medical pentru doctori/asistente din spitalele uriase din State? Foarte.
Cum pot fi inlocuite laptopurile greoaie sau ibookurile in scolile/colegiile americane? Cu un tablet Apple.
Cat de simplu ar putea fi folosit un tablet MAC ca nav sys pentru masini, puncte de informare, masini de votat? Apple simplu.
La toate astea se adauga “nebunii”, iubitori de MAC ce ar da bani pentru orice atat de cool si cu atatea functionalitati. Sa nu mai vorbim de ieftin (ganditi-va la soft/OS, pe PC numai programul de tip Spotlight costa cat intreg OS X-ul iar un astfel de program e un must pentru targetul mentionat mai sus)! OS X ce vine gratis, dar or sa mai fie Leoparzi, Pume, Lei…
Nu in cele din urma, motorul de recunoastere a scrisului de pe Newton e considerat si acum de unii cel mai bun creat pana in prezent! Se chema Rosetta (in vers 2.1 pentru caractere tiparite), ring a bell?, si e vechi de peste 10 ani. Iar “de 10 ani Newton a trait o viata secreta asteptand ziua de azi…” HAHA
Un program decent de recunoastere a scrisului a fost calcaiul lui Brad Pit pe PC, nici in visele erotice cu Apple nu pot sa visez ce au facut inginerii de la Apple in ultimii 10 ani in domeniu…
Concluzia: Merita/se va vinde, la naiba, si eu mi-as lua una de 12 sau mai mica!
Concluzia 2: Intrebarea nu e daca ci cand va aparea! pe 28? sper!
Hihi… Huk… doctor fiind, evident ca primul lucru care ti-a venit in minte au fost spitalele. Da chiar ma intrebam si eu la ce bun ar fi… si cred ca tu ai raspuns la aceasta intrebare prin cateva cuvinte.
WOW. Apple chiar se gandeste la toate. Maine poimaine o sa avem usi Apple cu recunoastere vocala… si mai stiu eu ce… tot Apple…
O sa traim o lume Apple, si o sa mancam numai mere.
EDITARE : Revin… am examinat inca o data tableta aia. Poza care ar trebui sa fie wallpaper, este de fapt o poza deschiza cu preview. Uitati-va atent la coltul de resize din dreapta jos. si apoi uitati-va sus in bara… se vede partea de sus a ferestrei preview.. in plus… bara de meniu de sus e cam distorsionata… sa fie din cauza filtrelor de transform din Photoshop ?
Deci.. ideea cu un Apple Tablet.. e geniala, dar poza e un fake cat toate zilele. nu cred ca a durat mai mult de 10 minute sa faca poza aia. ia ca ma bag sa fac si eu una sa vedeti ce usor e
Apple a lansat Mac Tablet si in Romania. Tocmai mi-am cumparat de la Mac Gallery.
PS: Nu a durat mai mult de 5 minute. Si am folosit decat un screenshot de pe desktop + una bucata poza iPod Video.
PS 2: Nu vi se pare ca Stylus-ul ala nu are nici o treaba cu Apple ? Daca intr-adevar Jobs facea o tableta Mac, macar facea un stylus alb, si eventual un loc in care sa il introduci cum e Tablet PC-ul Plus.. ca nici macar nu e pus de-a binelea pe covor. E o poza cu un covor , un cd si un pen. Si restul se vede clar ca e adaugat. Care mai sunteti fotografi pe aici. Analizati un pic umbrele alea :D Pe partea stanga a “tabletei” exista o oarecare nuanta albastruie care dovedeste ca e din alt film :D
Cred ca am dezbatut destul zvonul asta… si tind sa par paranoia )
Eu auzisem exact pe dos, ca Newton-urile stateau cam prost la capitolul asta.
v1 da, dar chiar daca a avut ceva probeleme era totusi natural. Adica sa scrii/desenezi o schita si sa mai mazgalesti (pe oblic) ceva cuvinte pe alaturi iar el sa ti-o recunoasca pe loc era/este nevazut. Pana si in ultimul OS Palm (2005) tot trebuie sa scrii cu caractere speciale (Graffiti 2) cu litere drepte si cate una o data ca sa poata intelege ceva…
Motorul era intradevar revolutionar. Acuratetea recunoasterii mai dadea chix uneori si de aia si glumele pe seama lui.
e nevoie de un tablet mac??
adica credeti ca ar avea succes asa ceva??
ISe chema Rosetta (in vers 2.1 pentru caractere tiparite), ring a bell?, si e vechi de peste 10 ani. Iar “de 10 ani Newton a trait o viata secreta asteptand ziua de azi…” HAHA
E o lectie interesanta pentru cei ce vor sa invete niste tehnici in Photoshop/Illustrator. Foarte misto editat ... imi place si muzica de fundal. A facut-o cu cap tipul. Ce sa mai…