2 din 4
2
Mac Tablet
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Din nefericire, tot ce e prezentat in clipul ala in afara de design (care e chiar urat, nu mai vorbesc de nepractic cu ecranu ala neprotejat, urias, nici mic sa fie hanhdeld nici mare sa fie o tableta adevarata/ebook), deci tot in afara de design e doar CONCEPT. Adica ce viseaza cretinii de la Microsoft. Si daca doar asta pot sa viseze, sa mazgaleasca tricouri, vai si amar de implementarea lor. Adica, din 10 lucruri revolutionare care le viseaza astia in 2003-2004 in Longhorn, ei mai implementeaza doar 5-6 (nu cele mai bune) undeva in 2007. Daca in 2006 viseaza la o tableta căcăcioasă, in 2010? vor lansa o galeata cu ecran, n-am nici un dubiu.

Eu cred ca e un publicity stunt ca sa taie/fure atentia de la zvonurile tabletului Apple, dar câtă diferență până și în vise intre Apple si Microshtift!!! N-o sa fie implementat un astfel de concept niciodata de idiotii aia, doar daca vor cumpara de-a gata OQO sau altceva asemanator…
Si cine naiba ar cumpara caramida aia cand deja exista palm T|X ce face tot ce e acolo IN CONCEPT?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Bai mor de ras ce comentarii bagi…misto.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

http://arstechnica.com/news.ars/post/20060226-6268.html

Într-adevăr publicity stunt, îl lansează în aceeași zi.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu chiar in aceeasi zi, ci pe 2 martie: http://www.origamiproject.com/

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Interesanta zi va fi astazi…cica si Microsoft are o conferinta acolo… smile

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

can’t wait ...

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mai e putin… smile

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

La ora 20:00, ora Romaniei (daca am calculat bine). Cica HardMac “will do our best to cover the Apple Special Event keynote”.
Ne zice Tudor daca face si el un Ajax din ala destept… smile

edit: si LoopRumors cica se baga, au chiar un widget prin care vor da stiri (http://looprumors.com/index.php?looprumors-live-event-coverage)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

A aparut si Origami. N-o sa comentez cat de urate sunt, tine de gust.
Ce mi s-a parut deosebit de interesant e ca ei pot prezice durata de viata a bateriei desi produsul definitiv va aparea in 2 ani. Apple avea macbook pro-ul in sala si tot nu putea sa zica cat o sa tina bateria, astia zic din design/proiectare toate detaliile. Trebuie sa-i iubesti pe cei de la Microsoft/Intel pentru asta, nu?

Nu mai am absolut nici o indoiala ca Apple o sa scoata un tablet cu OSX pe el. O sa fie ca ipodul pentru mp3 playere. O sa curate piata de origami, oQo si alte minilaptopuri. Iar cand o sa apara, o sa-mi iau unul. Mi-l pun acum pe lista de Craciun. cheese

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Well, s-a fumat și hype-ul cu Origami, din moment ce nu s-au descurcat nici măcar să-l manevreze la prezentare.

http://times.hankooki.com/lpage/tech/200604/kt2006041317503911780.htm

3 CEO-i nu s-au descurcat să-l manevreze, deși au recunoscut că au exersat înainte. Halal ușurință și intuitivitate în manevrare grin

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Un nene visează vise despre presupusul MacPad.
(omul încură RAM-ul cu flash-ul în articol).
Sper să fie mai ieftin decât presupune nenea acesta.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Apple’s 9.7-inch ‘netbook’ to debut in October for $800

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07
VAXXi - 27 Februarie 2006 04:27 AM

Demențial: http://web.mac.com/christianwedlock/iWeb/Christian/fake.mov

Asta duce unde ?

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Duce în anul 2006. Bună dimineața.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07
nevrozel - 25 Februarie 2006 09:40 PM

Nu ma prea dau in vant dupa zvonuri in general insa aceste imagini mi se par ori foarte bine “facute” ori reale. Ce parere aveti? Daca e pe bune, e incredibil de frumos.

Ce imagini ?

2 din 4
2