1 din 10
1
Păcăleală de 1 Aprilie :)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Râdeți voi râdeți da parlamentul român nu stă. Mi-a zis vecinul meu avocatul de nuștiu ce lege vor ăștia să scoată să-i mulțumească pe americani la summit acuma cu comerțul electronic nuștiu ce da să fie ISP-urile responsabile pentru ce cumpără lumea ...
Voi ați auzit de asta ?

[ Modificat: 02 Aprilie 2008 04:51 PM de knockout ]
 Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

nu. dar cred ca este o prostie. ast ar insemna ca fiecare produs care este dat spre vanzare sa fie verificat de catre isp. si nu numai produsul si cel care il vinde. in alte ordine de idei, ar fi ok. nu s-ar mai inregistra tzepe.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

e ca si cum ar face raspunzator renelul (conel sau cum draq se numesc aia care ne vand “curent”) in cazul in care am sa omor pe cineva, prin electrocutare.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

LOL, asta cu electrocutarea a fost buna. Desi si la noi te fac pe tine raspunzator daca-i dai unui beat sa-ti conduca masina.

Okazii.ro ma mira ca tot au bagat inregistrarea aia obligatorie, taxarea pe tranzactie, am auzit ca o sa bage si vanzatori autorizati cu contracte, ce mai urmeaza? Sa ma dea in gat la fisc ca am cumparat un iPod si n-am platit impozit pentru asta? E ceva ciudat pe dedesubt…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

asta pentru ca nu aveam taxe si impozite destule….
sa vezi acuma cozi la fisc, nu?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Râdem noi râdem da’ ia uite ce discuție am găsit și la prietenii noștii windozari pe forum: http://itboard.ro/forums/thread/21073.aspx
angry
Il iau mâine pe vecinu’ avocatu’ la întrebări.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 29 Martie 2008 01:46 AM

Râdem noi râdem da’ ia uite ce discuție am găsit și la prietenii noștii windozari pe forum: http://itboard.ro/forums/thread/21073.aspx
angry
Il iau mâine pe vecinu’ avocatu’ la întrebări.

Nu-i de rîs, că vine și NATO peste noi, și Putin și gazele mai scumpe și taxele… bucurați-vă cît mai puteți.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.06.06

Pai mama lu’ NATO. Azi m-am oprit cinci minute pe Bulevardul Geniului sa cumpar ceva. Cand am iesit din magazin, un prieten fosforescent (adica organ de la Administratie si Interne) tocmai dadea prin statie: nu mai trimiteti platforma ca a venit. Pai mai domnule (i-am zis) de ce sa-mi iei masina? Este vreun semn, ceva, care sa-mi arate ca n-am voie sa opresc? Am incalcat ceva? Pai nu (zice el) dar stiti, cu NATO… Merci, la revedere, n-am cuvinte. Bag de seama ca “interesele” primeaza. Nu ca ma dau lebada dar o asa democratie… ca la America… parca nu imi place. Injura-ma in fata, nu ma vorbi pe la spate.

PS Sunt paranoic sau merge mai greu netul in ultimele zile? Ceva filtrari, ceva controale? Si ca sa pun capac, daca tot s-a mers mai greu, am zis sa vad ce hotspoturi mai sunt prin oras. Cu leptoscopul pe locul mortului, merg pe Sebastian si ce vad? Huk freeware hotspot. Stiam ca sta prin zona dar chiar asa?... Valul m-a purtat mai departe fara sa am timp sa ma conectez dar sunt convins ca merge. In cazul asta, jos palaria.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

NU esti paranoic..

Si cu hotspoturile ai dreptate

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

De joi free hot-spotul va avea “n” draft. Airport Express Base Station nou. Twice the range, 5x the speed. wink
Sa-ti povesteasca Kane cum venea in fata blocului sa-si ia mailurile si nu se mai dadea jos din masina. Am 2 MBps download ca atat ma tine AEul. Share more, live better!

Netul merge parca mai prost de cateva zile. Si Macuserul a fost down cateva ore azi.
Si sunt tare curios cum o merge in timpul samitului, si cum o sa mai ies eu din cartier… dar asta e alta poveste.

Sper sa nu fi fost prea offtopic, dar sunt mandru ca am wifi free de cand mi-am luat AEul.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

colega zicea ca de aceea merge mai prost ca se filtreaza netu. smile

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Eee… hai sa lasam netu’ (mai treaca-mearga)... de mobile nu zice nimeni nimic?!?!?! Ieri, pe patru mobile la inceputul convorbirilor ne auzeam in ecou iar dupa aproximativ 1 minut jumate auzeam ding-bang-bang, ding-bang-bang... Sunt eu cu mintea vraiste sau au mai patit si altii? Scuze daca sunt off-topic!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06

Si mie mi-au facut onoarea de a ma ferici cu ecouri la mobil! Superfain!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Nu va speriati, am facut un split, nu cred ca Nato mai avea vreo legatura cu “Discutiile de la vanzari” smile

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

nici cu sugestiile si reclamatiile nu prea are.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

da voi ce va asteptati,era si normal. Au cuvinte cheie pe orice transmisiune. Astea sunt protocoalele in orice tara

Semnătură 

There is no spoon

1 din 10
1