Mda.. tin sa dau in vileag un secret care nu va conveni adminilor..
Voi credeti ca e o gluma, dar nu e deloc asa. Sa ma explic - in alt topic tot de pe aceasta arie - scriam ca dau in judecata forumul si adminii.. topicul a fost inchis miseleste de..cineva de deasupra mea :p eu astfel nemaiputand sa-mi exprim..frustrarile (pe deplin justificate, bineinteles). Ceream acolo daune morale si materiale si am zis ca snt dispus la o intelegere.. ei bine, am infrant ! Adminii (dupa ce s-au convorbit in secret) au hotarat sa imi satisfaca cererile, dar peste exact un an!
ati rupt inimile macuserilor cu mesajul de LA REVEDERE :(( ...) a fost buna oricum ... insa am cautat HG 92/2008 ... si oups ... nu exista ... a si ar trebui trimisa totusi lui mr. Jobs acea citatie a lui tudor )
HG 92 - 1 Aprilie este a 92-a zi a acestui an - Intâmplător HG 92 nu prea există.
Monitorul Oficial 0104 - 01/04 ? - Intâmplător are link-ul troznit la monitoruloficial.ro pe site
Dintr-o gresala de comunicare a mea către Tudor a rămas cu “al doilea semestru” - ar fi trebuit “al doilea trimestru” - care începe pe ... Întâi Aprilie