9 din 10
9
Păcăleală de 1 Aprilie :)
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

bravo baieţi, deja discutam cu alţi macuseri despre dispariţia forumului, sincer sa fiu iniţial am crezut, şi căutam să văd ce s-a întâmplat.
azi când am intrat pe forum era o chestie pe pagina forumului cum că s-a pus sechestru pentru neplata obligaţiilor fiscale.
şi când intru acum vreo 2 ore mesaj mişto ’‘A fost frumos cât a fost. La revedere macuser.ro ‘’
cred că toţi am avut aceeaşi reacţie când am văzut mesajul !!!

Tare Păcăleala !!! Felicitări !!!

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

Dacă tot faceți pe păcălici domnilor, dați și voi lege întreagă,  să pără mai cu tolc gluma voastră.
L241/2005
Iar H.G. 92, după cum Sergiu a spus, nu există, iar dacă cauți pe clr.ro, nu merge site-ul.
M.O. nu începe niciodată cu 0.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

îmi cer scuze pentru acel thread, nu am văzut că s-a deschis unul asemănator…. foarte bine că l-aţi sters şi mi-aţi mutat mesajul aici !!!

scuze incă o dată !
bravo incă o dată !!!

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu stiu cum a fost pentru voi, dar noi ne-am distrat absolut copios! Nici nu va inchipuiti ce misto a fost sa vedem cum rasar ideile. Eu as fi vrut sa iasa paruiala mai apriga intre noi, dar a fost bine si asa.

Am facut capturi la situl cu bannerul rosu si la anuntul cu “La revedere”, raman la arhiva.

O sa-i sterg contul domnului Vasganian, nu cred ca are Mac, totusi.

Sa ne vedem de treaba, pana la anu’.

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

A fost frumos ce sa zic… si chiar multii au muscato chiar daca nu totii recunosc smile

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 02 Aprilie 2008 04:59 AM

Nu stiu cum a fost pentru voi, dar noi ne-am distrat absolut copios! Nici nu va inchipuiti ce misto a fost sa vedem cum rasar ideile. Eu as fi vrut sa iasa paruiala mai apriga intre noi, dar a fost bine si asa.

Am facut capturi la situl cu bannerul rosu si la anuntul cu “La revedere”, raman la arhiva.

O sa-i sterg contul domnului Vasganian, nu cred ca are Mac, totusi.

Sa ne vedem de treaba, pana la anu’.

Da, mai ales că e un cont inventat pentru moment, de către admin poate?!
Eu consider distracția asta, a voastră, un fel de “Bătaie de joc”, scuze exprimarea.
Nu că aș fi eu prea sfânt, dar e o chestie publică până la urmă, chiar și acest forum, care se consideră că are membri unul și unul, dar dovedește contrariul, uneori, în cazuri ca și acestea.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 19.11.07
Eugen M. - 02 Aprilie 2008 05:28 AM

Da, mai ales că e un cont inventat pentru moment, de către admin poate?!
Eu consider distracția asta, a voastră, un fel de “Bătaie de joc”, scuze exprimarea.
Nu că aș fi eu prea sfânt, dar e o chestie publică până la urmă, chiar și acest forum, care se consideră că are membri unul și unul, dar dovedește contrariul, uneori, în cazuri ca și acestea.

pai si cum sa ne traim viata?? vorbind doar “serios ” si cu atitudine de “english fine people” smile..eu zic sa nu lasam viata sa ne planteze riduri pe frunte…ca e molipsitor si o putem da si la copii smile

eu unu…am muscat-o de dimineatza..hahah….vroiam sa cumpar ceva si chiar ma pregateam sa scriu ceva pe N.V. unui macuser…acum m-am linistit…si ma bucur ca mai am timp sa mai vad si alte oferte ...heheh

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu nu spun să nu te distrezi, dar nu pe seama altora dragă domnule.
Asta nu se poate numi distracție, ci lipsă de educație corectă, sănătoasă, normală.
Ei, nu că ar fi uni de pe forum needucați, dar chir și în ciuda educații model, se pare că dovedim contrariul, de ce, simplu, e EGO la mijloc.
Mai ales că nu cunoști aproape pe nimeni de pe acest forum, ca să poți să îți permiți astfel de glume.
Glumele ți le permiți cu cei pe care îi cunoști, nu cu necunoscuți.
Ce imagine poate să facă un român, cu o astfel de atitudine de caterincă, și se mai plânge încă și de situația țării în care trăiește.

Chiar vreți să mă enervați.

[ Modificat: 02 Aprilie 2008 06:04 AM de Eugen M. ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu crezi ca te enervezi singur? Umorul e o chestie buna, stimabile. Ia o pauza, nu te mai incrunta atata.

[ Modificat: 02 Aprilie 2008 06:24 AM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 02 Aprilie 2008 06:21 AM

Nu crezi ca te enervezi singur? Umorul e o chestie buna, stimabile. Ia o pauza, nu te mai incrunta atata.

Era de așteptat un astfel de reply.
Ok hai că i-au o pauză, dar crede-mă că râd foarte mult, îs un zâmbet tot cât îs, nativ, m-a făcut mama zâmbind.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

mai mai mai ce nebuni sunteti…
Cu adevarat sunteti primi ca m-ati pacalit in asa mod…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06

Am râs de mi-a căzut un dinte!!!

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

tre sa recunosc ca ma cazut in gluma voastra. dar tre sa recunosc ca nu a fost amuzant deloc. nici acum nu mi se pare amuzant la 0600 dimineatza dupa o cafea. poate din cauza ca sunt mai serios de forma… sau nu inteleg gluma… daca eu faceam asa ceva oare adminii imi dadeau un ban pentru o zi? sau pe viatza?

[ Modificat: 02 Aprilie 2008 12:00 PM de Derek ]
 Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 134 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Derek - a fost întâi Aprilie - Relax LOL

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 135 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

stiu. se poate ca nu am inteles gluma, sau sunt mai rigid de felul meu. nu stiu. mi-e nu mi-a picat bine gluma asta. poate data viitoare o voi degusta.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

9 din 10
9