Crearea de conturi multiple (clone) este interzisă. Descoperirea de către moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitivă a conturilor clonelor și suspendarea pe o perioada de 30 de zile a contului principal.
- - 02 Aprilie 2008 04:59 AM
O sa-i sterg contul domnului Vosganian, nu cred ca are Mac, totusi.
Sunt interzise postările care conțin informații false, vulgare, defăimătoare ...
tre sa recunosc ca ma cazut in gluma voastra. dar tre sa recunosc ca nu a fost amuzant deloc. nici acum nu mi se pare amuzant la 0600 dimineatza dupa o cafea. poate din cauza ca sunt mai serios de forma… sau nu inteleg gluma… daca eu faceam asa ceva oare adminii imi dadeau un ban pentru o zi? sau pe viatza?
Crearea de conturi multiple (clone) este interzisă. Descoperirea de către moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitivă a conturilor clonelor și suspendarea pe o perioada de 30 de zile a contului principal.
O sa-i sterg contul domnului Vosganian, nu cred ca are Mac, totusi.
Sunt interzise postările care conțin informații false, vulgare, defăimătoare ...
Sa ne vedem de treaba, pana la anu’.
Amin
pai daca sunt intezise postari cu continut fals… ma bag si eu si asa in seama… asta a fost ultima data sper. oricum nu mai are importanta. fiind singurul pe acest forum care a fost deranjat de aceasta gluma.
Of! De fapt, GLUMA asta de 1 aprilie e un test. La care cei mai multi au picat.
Uite, deschid eu un topic: “Asteroid intunecat care urmeaza sa spulbere Pamintul. Oficialitatile ascund evenimentul de teama panicii.” Il credeti? Sau trebuie sa atasez o explicatie: GLUMA?
Citeva elemente:
1. Nu intervine Varujan - ditamai ministrul, ci un portarel, un functionar.
2. Actiunea e prea rapida, fara cale de atac legal.
3. Neplata nu fusese semnalata de admini nici macar printr-o rugaminte a adminilor.
4. Participarea noastra era benevola, membrii unui forum NU pot fi cumparati sau vinduti.
Pe scurt, a fost simpatic. Si ca sa dovedesc ca nu spun minciuni in ceea ce ma priveste, atasez un raspuns dat unui alt user, pe messenger:
salut
sxxxxxxxx ce a patit macuser ?
sxxxxxxxx appears to be offline
He or she will receive your messages after signing in.
floriniaruCred ca e pacaleala de 1 aprilie!
sxxxxxxxx HA HA HAAA
Am pus X-uri, pentru ca persoana a avut o conversatie privata cu mine. De asemenea, insa, conversatia nu are nimic defaimator.
Chestia cu “la revedere macuser.ro” a fost destul de “unfair” zic eu, facand si victime colaterale. Una este Alex Cioba, pe care l-am sunat aseara la 21,40, deranjandu-l mai mult ca sigur, ca sa îi spun ca forum-ul a fost din nou hackuit - s-a intamplat chiar dupa ce am postat un mesaj - si sa imi dea un tel de contact de la unul din admini, sa il anunt de urgenta.
Intr-adevar, era 1 aprilie, dar, probabil, data viitoare, la ceva serios, nimeni nu va mai reactiona, cautand - eu, cel putin, cu siguranta NU. Un hacker destept va actiona tocmai intr-o astfel de zi.
Referitor la HG 92, poate-poate i-ati dat o idee Dlui Vosganian, data fiin foamea de bani a autoritatilor ... Eu sper ca nu.
Toate bune
Am vazut si pe alte forumuri (straine) pacaleli dure, de genul forumul va fi inchis o luna - adminii intra in concediu, toti userii au avut acces in “Area 51” in care adminii “au ajuns la concluzia ca forumul trebuie tinut inchis pe perioada ..., aducand diverse motive plauzibile”, dar nimeni nu s-a suparat, chiar daca multi au muscat-o. Ce naiba mai fratilor, chiar ne-a disparut simtul umorului?
Si eu am muscat-o la inceput pe acest forum (evident, nu vind, nu cumpar nimic), dar atata timp cat topicul de vanzari / cumparari a ramas activ - pana intr-un tarziu cand adminii s-au prins si l-au facut read only m-am prins si eu ca e o pacaleala. Oricum a fost o gluma nevinovata, chiar daca, mai dura.
.... probabil, data viitoare, la ceva serios, nimeni nu va mai reactiona, cautand - eu, cel putin, cu siguranta NU. Un hacker destept va actiona tocmai intr-o astfel de zi.
Referitor la HG 92, poate-poate i-ati dat o idee Dlui Vosganian, data fiin foamea de bani a autoritatilor ... Eu sper ca nu.
Toate bune
No , acum de mai dă și Vosganian H.G. 92, ideea a lui Sergiu, atunci chiar că adio Forum la vânzări…
Și acum mă întreb dacă mai pot să îmi pun încrederea în Adminii…
Eu sper că nici un Craker adevărat nu a văzut ce s-a întâmplat pe forum ieri, că altfel am semnat contractul de auto distrugere a acestei vaste librării de informații pentru Mac în România.
ok. deci din cate inteleg se pot face glume si deci nu pot fi sanctionat pentru viitoarele mele glume facute pe seama celorlalti din moment ce au rad. :D
si acum va veni cineva si va zice ca nu inteleg gluma. asa este. gluma este ceva pe care se rade. rade si cel care l-a facut si cel care il “gusta”. scuze daca nu m-am exprimat corect.
Ok, nu mai are rost sa dezbatem asa ceva.
Gluma e gluma, oricand se va gasi cineva care sa rada din hohote la o gluma, cineva care sa fie lasat indiferent, cineva care sa fie ofensat, si altul care sa creada ca e sfarsitul lumii.