Am vorbit cu avocatul. E groasă. Mama lor de legionari Tot ce pot să vă zic este:
Care aveți chestii la vânzare și le-ați vândut dați un reply acolo cu “s-a vândut” ca să închidem threadul până la sfârșitul lunii. Oricât de vechi ar fi.
Administrator se retrage într-o ședință convocată urgent.
In alta ordine de idei, apropos de filtre si firewall.. - am un prieten care e in china pentru cateva luni si i-am trimis un mail ce continea, se pare, un cuvant interzis de regim, care n-a ajuns nici pana azi; am editat mailul, am inlocuit cuvantul si a ajuns.. foarte neinregula chestia asta… Am citit despre marele Firewall al chinei, si stiam cam ce face, dar chiar sa il “experimentez”.. asta a fost dubios…
sper sa nu se intample la fel in perioada asta cu summitul/
huk - 29 Martie 2008 04:48 AM
De joi free hot-spotul va avea “n” draft. Airport Express Base Station nou. Twice the range, 5x the speed.
Sa-ti povesteasca Kane cum venea in fata blocului sa-si ia mailurile si nu se mai dadea jos din masina. Am 2 MBps download ca atat ma tine AEul. Share more, live better!
Netul merge parca mai prost de cateva zile. Si Macuserul a fost down cateva ore azi.
Si sunt tare curios cum o merge in timpul samitului, si cum o sa mai ies eu din cartier… dar asta e alta poveste.
Sper sa nu fi fost prea offtopic, dar sunt mandru ca am wifi free de cand mi-am luat AEul.
psergiu - Crezi ca taxarea asta se va aplica si in cazul asta ?
Nu cumva (daca se va aplca) va fi valabila doar pt. magazine online care vand lucruri NOI ?
Oricum noi doar speculam momentan..
Păi și eu sînt afectat de filtrarea asta fraților. Forumul și nu numai merge greu. Voodoo-i în guru, azi șî mîine. He he, ce n-avem voie să scriem? Bomb, Jihad? Buck Fush? Bush? Al Qaeda. Bin Laden. Ion Iliescu. Putin. Huooo!! Voiculescu+Bush+Vadim=Love.
Am vorbit cu avocatul. E groasă. Mama lor de legionari Tot ce pot să vă zic este:
Care aveți chestii la vânzare și le-ați vândut dați un reply acolo cu “s-a vândut” ca să închidem threadul până la sfârșitul lunii. Oricât de vechi ar fi.
Administrator se retrage într-o ședință convocată urgent.
Și donațiile? Și astea se taxează? Sînt sigur că vor fi doritori să doneze/accepte, cu detalii pe PM.
Hai măăă... v-ați speriat degeaba, zău așa…
EDIT: Hmmm… am mai auzit de la altcineva niște informații noi legate de taxele pe comerțul electronic… Ce naiba, ăștia-s chiar nebuni?!?
nici eu nu-mi dau seama cum o sa ceara banii astia.
poate pe siteurile speciale cum e okazii sa poata face ceva, dar ma mir sa nu se gaseasca o solutie sa pacalesti sistemul.
Avem un talent sa dezvoltam orice lucru, sa analizam aiurea pana la cel mai mic amanunt totul in viata noastra… intr-un cuvant sa ne complicam d-amproasta ca iti si piere cheful sa mai faci ceva si mai bine stai si te apuci sa injuri cand ii vezi pe idioti ce tampenii mai scot… asta daca nu ai plecat deja din tara
Lucrurile complicate nu am fuctionat niciodata… “Keep It Simple” ...zice americanu’ da noi nu pricepem ... ce atatea impozite si biruri? nu e bun un singur impozit pe an ... pe care il avem deja prin impozitul pe venit si declaratiile pe venit din fiecare an, in care daca ai facut ceva avere in plus, pe tot ce ai facut iti iau astia impozit… de dubla impozitare au auzit “inteleptii” astia? ... si din cate stiu eu impozitele se iau pe profit ceea ce in cazul unui second numai profit nu se poate numi.
o alta tampenie care nu va putea fi urmarita, controlata si aplicata.
Pe forumuri nu se va schimba nimic…ai sa anunti ca ai ceva de vanzare si la fel ca pana acum detaliile le vei discuta pe privat , iar in loc de “s-a dat/s- vandut” am sa scriu “nu mai e valabil m-am razgandit” sa se poata inchide topicul… cine poate sa ma contrazica?
daca se refera la vanzari online facute de firme e la fel o tampenie pentru ca ele isi vor modifica modalitatea de “cum cumpar?” si te vor redirectiona la un numar de telefon chiar unul gratuit (Telverde) si nu vor mai fi comenzi OnLine ci comenzi Telefonice si ne intoarcem de unde am plecat
asa ca ... putem sa marim pensiile mai repede de 1 ianuarie 2009 si sa aducem rablele din vest
Deci eu am zis de mai multe ori pe forumul ăsta că rubrica de vânzări NU ARE CE CĂUTA AICI! Uitati ce-am găsit chiar acum în poștă!!!!!!
Îmi pare rau, dar eu NU sunt bun de plata la faza asta!!! Eu n-am nici o vină că alții fac bani frumoși din vânzări pe forum. Adminii - dati voi frumos o declaratie că voi administrați situl, închideți mica publicitate, sau nu știu cum faceți, dar altfel in 24 de ore eu dezactivez domeniul.