Ceee? Ce puii mei e asta? Bai frate, astia au innebunit de tot? Pentru alte lucruri sa cacaie cu lunile, si p-asta nu numai ca o apilca, dar deja au trimis somatii? E groasa.
Sergiu, mai intreaba si tu pe avocat cum sta treaba. La dracu, spune-i ca-l angajam, numai sa ne scoata din treaba asta.
Tudor, unde dreak sa dam declaratie, ca dam. Bai, ce haos! Sa vina cu iuresu asa repede, cat inca nu stie nimeni ce si cum. Astia vor sa omoare totul.
Adminilor, cum facem? Inchidem Vanzarile pana ne dumirim? Sau le inchidem de tot naibii, ca si asa numai scandal a fost de la asta, de ani de zile.
am rugat eu la contabilitate sa caute… se pare ca e una din acele hotariri care nu apar decit pe exemplare tiparite si distribuite numai la unele institutii
Stati asa copii! Cum adica impoziteaza? Pe cine? Doar nu se asteapta de la mine sa trimit liste in excel cu cine ce a dat anunt si a cumparat sa plateasca impozit!!!! Adica nu ca nu s-ar putea face, dar e oarecum aiurea sa iau date personale si sa le voluntariez eu spre fisc. Eu nu fac asa ceva!! Cand o veni decizie definitiva de la tribunal… poate. Dar pana atunci se poate contesta, se poate ajunge pana la curtea suprema saum cum o fi ca am vazut prea multe filme americane. In cel mai rau facem o cheta pentru cheluieli legale aici pe forum, dar de buna voie… NICIODATA! Asta sau eu demisionez ca administrator. Fu*k the system!
hai sa nu ne precipitam prea tare si sa ajungem la masuri radicale.
e o problema care cere o solutie… cea mai radicala poate fi inchiderea topicului de vanzari… dar si aia nu cred sa cada in incidenta tranzactiilor on line, ca doar nu le face macuser.ro sau prin ei (adica nu ai venituri din urma tranzactiilor ca sa fie impozitate)... ceva in cazul Mica Publicitate gratuita de la Ziar
hai sa nu ne precipitam prea tare si sa ajungem la masuri radicale.
e o problema care cere o solutie… cea mai radicala poate fi inchiderea topicului de vanzari… dar si aia nu cred sa cada in incidenta tranzactiilor on line, ca doar nu le face macuser.ro sau prin ei (adica nu ai venituri din urma tranzactiilor ca sa fie impozitate)... ceva in cazul Mica Publicitate gratuita de la Ziar
Cică ideea e că un site care mijlocește tranzacții online e ca un magazin, prin urmare trebuie impozitat!! Sau le lași dracului de tranzacții!
Am vorbit la telefon cu cineva de la finanțe. Nu știa toate detaliile, dar ideea e: cine vrea să aibe o rubrică de buy/sell pe site-ul său, este OBLIGAT să ceară înregistrare obligatorie a userilor și preluarea de date de contact (CNP, adresă, cred că și scan după buletin - chestii dintr-astea), apoi să facă nu știu ce raportare lunară la finanțe.
pai asta se discuta in alt topic de cateva zile. sau o fi sergiu atat de diabolic incat sa inceapa gluma dinainte, cine stie. da la cat de stupida e legea asta e posibil
Ca tot veni vb de NATO. Stau pe Titulescu colt cu Dr. Felix unde de obicei aveam probleme cu semnalul. Daca in mod normal ma chinuiam sa sun de 2-3 ori sa prind linie (stau la etajul 12) azi dimineata… canci ciuciu PIU PIU DING DANG DONG. Indiferent de Vodafone au Orange. Intr-un final am reusit sa-mi anunt colegul ca vin sa-l iau in 5 minute… ecoul de mai sus e prezent si destul de ciudat ca ma auzeam cam la 1.5 secunde in terminalul colegului SI EXTREM DE CLAR, nu fuzzy sau blurry. Probabil ca de maine nu mai poci sa vorbesc la telefon din casa. Lasa ma sa avem noi submit ca altii nu au curent si apa curenta in sate.
“M-am saturat ca orice “domn” sa voteze, legi pentru mine, in somn”
A, ati auzit ca mai nou daca esti anti-NATO esti anarhist ?
Sau daca vrei sa intri in tara cu materiale anti-NATO sau te stiu eu ca esti anti-NATO, nu te lasa ?
Probabil ca si daca mergi pe strada si zici ‘Bush’ sau ’ terrorists’ te salta astia.. Mai ceva ca pe timpuri.