4 din 10
4
Păcăleală de 1 Aprilie :)
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Să-mi bag că avocatu asteapta la un proces si nu poate vorbi ca e omor la judecătorie politie alea alea si altii nervosi pe treaba asta pe acolo.
Ce mi-a zis repede e că dacă nu vrem să vină fiscu peste noi & Tudor trebuie o listă cu exact cine ce are de vânzare.
Din fericire nu e retroactiv - si din ce a inteles cu merge forumul post-urile closed sunt bine nu mai plătesc taxe.

- PocoLoco:
Lista cu toate obiectele aflate încă în vânzare si nick-ul. O sa dau de pe server mail la toti din listă să dea CNP-ul trebuie să fac lista ...

mi-a trebuit forum ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

WhAAAT!!?!!?!???

Ma faceti sa imi vars cafeaua pe mine mai baietii!! Ce sa contabilizez??!!?? si cum????? va dati seama cat de munca e la ce imi ceretii????????

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Administrator

Singur te-ai oferit moderator la Vânzări ... nu te-am obligat noi. Nu ai lucruri la vânzare deci este perfect - nu ai interese.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Admini sau nu, va rog sa continuati discutia pe PM, altfel inchid thread-ul…

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member

Pai stai putin ca daca stiam ca asa va decurge situatia nu ma mai ofeream asta deja inseamna munca MUUULTA si RASPUNDERE!!!!

@knockout: Cum adica inchizi threadul?!? mi se pare o discutie relevanta ptt totii userii nu numai pt conducere ca sa STIE LUMEA PEAICI cum stau treburile si cu dragul nostru stat si cu conducerea forumului…..

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Administrator

Tara arde si knockout se piaptănă.

PocoLoco - ghinion de neșansă.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 03.10.06

Azi e 1 aprilie…u diabolic moderators !!! smile...ati premeditat asta demult nu? smile)..

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

M-am umezit.

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

acu urmeaza ca emagu’ si celelalte magazine online sa ridice preturile cu 16% smile hahahaha smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member

Dupa cum se prezinta situatia deja nimic nu ma mai mira….........

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.11.07

Este o aberatie toata treaba asta.  Stop f..king around. smile))))

Oricum, 1-0 admin vs users wink

HAHA!

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06

Io am muşcat-o deja anul trecut sau acum 2 ani parcă :-D . Acuma stau şi citesc toate posturile şi mă distrez.
Mortali!

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Va atrag atentia asupra unei situatii de o DEOSEBITA importanta.

Datorita atitudinii Dvs. (aici ma refer la admini..hai poate si la moderatori, care puteau face ceva), eu nu mai pot vinde si cumpara pe acest forum. Aveam de gand sa dau ceva chiar azi, si totodata sa si cumpar. Era de extrema importanta, facandu-mi planuri in acest sens de mult timp. Datorita Dvs. domnilor ADMINI, am fost prejuduciat, atat material, cat si psihic.. acum abia mai pot scrie aceste ganduri - noroc cu dictarea din OS X si ca am microfon pe G4..
Deci intentionez sa dau in judecata forumul (cu tot cu Tudor..), adminii, moderatorii de la aria de vanzare (inca mai poti face ceva.. nu e prea tarziu) si in general pe toata lumea.. poate si WIKI si GALERIA, ma mai gandesc. DORESC si MI SE CUVIN daune morale si materiale. Cuantumul il veti afla din hartii..
PS : Cred ca avem acelasi avocat, deoarece si al meu e ocupat momantan, dar nu aveti grija, veti auzi voi de la el in curand.

Daca vreti sa rezolvam acest conflict pe cale amiabila, eu sunt deschis, pretinzand toate articolele din rubrica vanzare de la pag. 1 sa zicem..

Am zis !

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
dacuBurebista - 01 Aprilie 2008 01:47 PM

am rugat eu la contabilitate sa caute… se pare ca e una din acele hotariri care nu apar decit pe exemplare tiparite si distribuite numai la unele institutii

aici m-am prins ...  da am lasat-o asa

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.02.08

Vad ca lumea ori se tine serios de glume de 1 aprilie ori se plictiseste. Mai bine adminii ar mai baga ceva noutati pe prima pagina a site-ului care apropo e f in urma cu stirile Apple ( Saturday, October 27, 2007 - lansarea Leopardului) decat sa modifice permisiunile forumului ... Si apropos de hartiutza lui Tudor ... daca vrea o pot “pregati” eu cu adresa direct lui Steve Jobs si poate plateste el cei 16% din tranzactiile forumului. A ... si apropos ... eu o sa ma bag la Cumparari, Schimburi si Doantii ca se pare ca sunt scutit de taxe aka 16%. To be continued ...

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

4 din 10
4